Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby pisete ako cesky zandari 😀 kto ma tolko cistat @nikinka1111 teraz som schudla 12 kil, mne by vobec nevadilo ani keby som pribrala 20, keby som bola tehu 😀 😀 ked sa stravujes rozumne niet z coho pribrat, tehotne maminy potrebuju viac jest o cca 1500 - 2000KJ ako normalne tak daj fazulke napapat
@vardzikova ptuj ptuj aby do nedele neprisla ... 🙂) by si ma velmi potesila a este ked aj testik vyjde s 2//palickami tak budem najstastnejsia🙂))
@vardzikova nhooo tak vo stvrtok idem k lekarovi tak tam sa vsetko dozviem ako sme na tom a nasim a aj draheho rodicom to chcem povedat na stedry vecer🙂
@purina12345 ja som na tom bola iba raz a just ked som tam bola tak mi povedal ze na druhy den prebehne ovulacia ovu som mala vo stvrtok a 2 dni predtym sme sa snazilkvoali, potom v den ovu teda vo strtok a potom v piatok a to bolo vse🙂
@momamo aj my to chceme oznámiť na šťedrý deň 🙂
@nikinka1111 vcera som volala s doktorom ze ci si mam alebo mam vydrzat do stvrtku ked pridem a da mi on a on povedal ze to je na mne,, tak som ju este nekupovala lebo neviem aku😀 tak som si nakupila vsetky veci ktore obsahuju kysel. listovu a papam vsetko🙂
@nikinka1111 toho sa chcem aj ja dozit dufam , ze to nebude az o rok na stedri den 😀 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 tak budeme na vas mysliet🙂)) a ako im to chcete...?? My ze nemam pre nic ziadny darcek lebo ten darcek pride za 9 mesiacov a zatim tak povedat vies starka, starky🙂
caute baby, ale ste toho popisali 🙂
@momamo nás napadlo urobiť im poukaz na stráženie, kočíkovnie a prebaľovanie. nevratný a neprenosný 🙂
@nikinka1111 to je mile, vtipne a originalne🙂 Idem ja na obed lebooo sme hladni🙂
@momamo aj my o chvíľku konečne pôjdeme papať 😀
@nikinka1111 Dobru chut prajeme potom sa ozveme🙂))))
@momamo dobrú chuť 🙂
@momamo ja sa chystám v pondelok na gyndu, stále si pletiem s dátumom DC,minulý cyklus som mala aký bol dátum teraz mám o číslo viac, čiže dnes som 10DC a od dnes idem testovať ale myslím že to bude pondelok, utorok, díky za návod, ak nebude pozitívny test pôjdeme na to v nedeľu, dovtedy sa pekne vycvičia
@purina12345 pisala som s jednou kockou a vravela, ze im v care z pohyblivosti 40% urobili 90% to by som bola zvedava co tym borcom davaju 😀 😀
@purina12345 ahoj, urob si dnest ovu test a podla intenzity druhej ciarky sa rozhodni kedy spravis dalsi test
u nás snežíííííííííííí 😀
@gelinka75 zaujímavé, tak ja môjho krmim éčkom, b-komplexom aj zinkom a ešte mu miešam do jogurtu macu peruánsku, chudáčik môj nechutí to bohvieako ale snaží sa, ale dávam mu to iba pre istotu, my sme ešte neboli na spg, no ale keď sa ja dopujem nech niesom sama keď aj on môže 😀
@azzura dnes sa chystám, pred pol hodinou som mala ženský čajík tak teraz počkám zo dve hodinky a potom testnem, už som smädná 😝
konečne to vyzerá trochu vianočne 😉 už len nájsť si ten správny darček pod stromčekom, ako momamo a nikinka 1111 😎
@purina12345 potom daj vediet 🙂
purina: príď do ZA 😉
@fifitko25 však ho pošli medzi prievidzu a partizánske, to už neni tak ďaleko 😀
@momamo tak tak len nato nemôžem stale myslieť lebo potom stale čakam kedy pride, ale dnes mame konečne piatoook vikend pred nami 🙂 čo maš na plane? oslavovať?

neeeee, neviem hrdlo na jazyku zo spodu nam neaky vriedi, niekto asi ohovara, unava a bolia priedusky....