icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
17. okt 2012

@septembrovci aj ja sa pripajam a gratulujeeeeem 🙂

zelovocka
17. okt 2012

@septembrovci myslela som si, že Mamatest, ani ja ho neviem zohnať 😉

septembrovci
17. okt 2012

@zelovocka ja som presla vsetky lekarne u nas, manzel zhanal vcera v blave a nezohnali sme, az vecer v pohotovostnej lekarni mali posledny 🙂

zelovocka
17. okt 2012

@septembrovci tak to bola riadna pátracia akcia, ale vyplatilo sa 🙂

septembrovci
17. okt 2012

@zelovocka ano, citala som nanho same dobre referencie tak som si povedala, ze si ho zozeniem a hotovo 🙂 inak v jednej lekarni mi povedala lekarnicka, ze ho sice nemaju ale v pripade zaujmu sa da objednat, tak ak ho zhanas, skus sa opytat aj nato, mozno ti ho niekde vedia objednat a im to pride bud hned na druhy den, alebo v priebehu par dni

christie12
17. okt 2012

@zelovocka cez net si neskusala objednat?

zelovocka
17. okt 2012

@christie12 zatiaľ nie. to mi len tak zišlo na um, že by som mala skúsiť Mamatest, lebo niektoré baby písali, že napr. testovali naraz s Pepinom 10 a s Mamatestom 10 - a Pepino úplne biely, kým na Mamateste celkom slušná čiarka 😉 a pritom rovnaká citlivosť... ale čo sa dá čakať od čínskeho výrobku, však (Pepino je Made in China 😀 ).
nebudem vyvíjať nejakú veľkú námahu kvôli tomu, veď ak som tehotná (alebo budem), tak aj bez Mamatestu a zistím to neskôr 😉

christie12
17. okt 2012

@zelovocka ved hej (aj ja mam kupeny pepino), mamatest proste nieje...vidim, ze na nastenke sa nan pytas, ale nejdu mi pozerat komenty... nahodou zlate piesky tesco lekaren niekto neskusal?

zelovocka
17. okt 2012

@christie12 iba jedna holka mi napísala, že v Auparku. ale ak pôjdeš okolo ZP, tak sa tam mrkni, v takých odľahlejších lekárňach mimo centra možno budú mať skôr.

moonica
17. okt 2012

@sunshine5 cakam na dnesne hlasenie ako bolo u dokiho 🙂

christie12
17. okt 2012

@zelovocka v lekarni na zlatych- ta pri dmke tak tam nemali, vraj mavaju ,ale teraz nemaju a pan lekarnik vravel ze mozno vypadok... ale nasla som to na nete.. len cez mt sa mi to zle pozera..

zelovocka
17. okt 2012

@christie12 si na nete cez mobil? ja nechcem v práci pozerať tehu testy, tak až večer 😉 dám ti vedieť. aj tak by mi nedošli do piatka.

sipka87
17. okt 2012

@septembrovci blahozelam, mna dnes rano navsetivila kamoska Mrška... 😒

christie12
17. okt 2012

@zelovocka aano, ved prave preto som ce mobil 😀 😀 vsak vecer si napiseme..

sunshine5
17. okt 2012

@moonica No bolo super, mame asi 1cm 🙂 a srdiecko som pocula krasne bit a je to tam 🙂 ako som sadla do auta a dotelefonovala s mm, som sa tak strasne tesila az mi slzicky od radosti vyslo. Konecne som si uvedomila, ze naozaj sa nieco deje... Strasne ti zelam taky pocit 🙂 takze vyzera vsetko fajn a o mesiac znova 🙂

moonica
17. okt 2012

Jej moja, tak to som velmi rada, tak ti to prajem aby si ty aj vabatko boli zdravi.. Naozaj som rada ze je vsetko v poriadku!!! :( Dakujem si zlata,ze to aj mne prajes, mozes so mnou dufat do bud.vikendu ako to dopadne... Nakoniec sne sa aj vcerali milovali aj ked som chcela dat pauzu, muzicek mal chut sam od seba, takze mame ovulku poistenu dva ci tri dni pred, aj c jej den a den potom. Neviem co viac by som mala este urobit, uz asi nic a len cakat. V praci to ides uz oznamit alebo este pockas? A uz si aj dostala teh.knizku ci az neskor, pocula som, ze sa dava az na konci prveho trimestra.

misselin
17. okt 2012

@dasiacik moja zatial nedosla 🙂 tak som velmi zvedava co 🤐 dufam ze uz odisla na 9 mesiacou 😉

dasiacik
17. okt 2012

@jesika26
No,vyskúšam teda 🙂 Ďakujem.

dasiacik
17. okt 2012

@misselin
To by bolo úplne že skvelé! 🙂 Testík nerobíš? 🙂

christie12
17. okt 2012

@zelovocka maju ho v auparku 🙂

mata_ba
17. okt 2012

ahojte..ako tak pozeram,tusim sa to tu opat rozprudilo 🙂 drzim vam/nam palce..
@mistisa @azzura ahojte kocky..co nove??

zelovocka
17. okt 2012

@christie12 kúpila si ho tam? 🙂 ja mám z toho Tesca, dúfam, že to bude stačiť 🤐

@mata_ba ja chodím na azzurku @azzura nakúkať do prvosnažiliek po 35, aj na gelinku... 😉
@mistisa no ako ovu testíky, hm? 😉

christie12
17. okt 2012

@zelovocka ano kupila.. tie pruzky.. inak som trochu spinila take ruzove..obavam sa aby to namiesto tehu nebolo nieco ine ☹ aj ked tak malinko, ale neviem no..a dost ma pichalo v podbrusku..btw.konecne viem,kde mam maternicu 😖 pockam s testovanim az do pondelka nech niesom sklamana...a ty? akoo? 🙂

christie12
17. okt 2012

@mata_ba moja ty sa pochval,ako sa mas? 🙂

dariennn
17. okt 2012

Ahojte babenky snažilky, neviem či môj problem patri sem, iba vam to chcem napisať... my s drahym sme sa snažli tri mesiace na plno cez plodne dni každyyy deň, niekedy aj rano aj večer, proste sme sa snažili... no vždy mrcha mrchovata dosla, bola som z toho smutna, pretože som si bola na tutofku ista, že sa to musi podarit... no nic... v septembri som bola na operaciu so zlatou zilou, hned po operacii mi bolo strasne zle, busenie srdca, vysoky pulz, zobrali ma do nemocnice a zistili mi zvysenu produkciu stitnej žľazy, čiže pri tejto diagnoze žiadna šanca na otehotnenie najbližši (zatiaľ) pol rok.. možno aj viac... len som vas tymto chcela babenky informovať, že jedna z pričin kedy nemozte otehotniet je aj stitka... neviem, možno o tom viete, ale ja som o tom nevedela a bola som z toho dost prekvapena...

zelovocka
17. okt 2012

@dariennn vieme, vieme, a tebe držíme palce, nech sa dáš čím skôr do poriadku 🙂

mata_ba
17. okt 2012

@christie12 aaale..som 7dpo..plna nadeje a zravon uz teraz sklamana z mrchy..klasicky vsetky priznaky dnes zacali..takze mrcha to isti..

zelovocka
17. okt 2012

@christie12 moja, ale to mohlo byť aj uhniezďovanie... ešte je na MS skoro pre teba, nie? 😕 a cítiš sa ako, hm?
ja počas luteálky nešpiním takmer nikdy, raz sa mi to stalo, minulé Vianoce, deň pred mrchou, len trošku, ale bola som z toho vybúraná 😅 takže ja čakám, fakt netuším, na čom som 😒 hrozne by som chcela //, ale veď vieš, už to nie je v mojich rukách 😉 🙂 v piatok asi testnem.

zelovocka
17. okt 2012

@mata_ba Maťka presne tak... plná nádeje a mrcha za dverami 😉

dariennn
17. okt 2012

@zelovocka Ďakujem pekne a aj tebe želam veľa šťasťia nech sa zadari čim skôr... ja to mam na dlhe trate.... A dufam, že sami to upravi... ta štitka vie narobiť riadnu šarapatu....