icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
23. okt 2012

@zelovocka nie včera, predvčerom 😀 😀 😉 😉 ale už aby to bolo.... 😉

zoescott
23. okt 2012

@zelovocka ... ono je to najlepšie asi večer a potom zostať už len ležať a spať 🙂 ale aj ja len tak pol hodku, niekedy ani tolko ... ved zasa ono ked to ma prist tak to pride 🙂 u niekoho ani na polohe ani na ničom nezáleží a hned je tehu ...

zelovocka
23. okt 2012

@zoescott máš pravdu... rýchlovka v sprche 5 dní pred ovu a je to tam 😀 😝 niektorým vyvoleným to stačí 🙂

zoescott
23. okt 2012

@zelovocka no a tí si to vôbec nevážia ... kiežby to aj nám tak stačilo 🙂

misselin
23. okt 2012

@dasiacik ahoj moja nemohla som sa ozvat skor lebo som mala pokazeny net no ja uz mam po mrche ☹ hned na druhy den rano dosla a ty ako pokracujes??

ivnik
23. okt 2012

@zelovocka ja čo si pamatám, tak len nejakých 5 minút 😉

ivnik
23. okt 2012

@moonica zlatík, cez plodné dni,teda aspoň podľa výpočtu, lebo ja som si nemerala ani bazálnu teplotu, ani som si nerobila ovu testy, nechala som to na náhodu a bum behom 3 mesiacov, najlepšia je poloha od zadu 🙂 Tak je isto, že nič nevýjde nazmar a potom som , len nejakých 5 minút poležala pánvou hore 🙂 No a tak sa to stalo 😉

dasiacik
23. okt 2012

@misselin
Jééj,ahoj cica 🙂 Už som sa bála,že neprídeš :( Ako sa
máš?Inak,som na tom presne tak isto :( Mrška tiež už
skončils,tak ideme na to,nie? 🙂

misselin
23. okt 2012

@dasiacik neboj sa nenechala by som ta tu samu 😵 no ja nic nove mrcha uz skoncila tak sa mozme do toho pustit 😀 a uvidime co nam donesie dalsi mesiac 😀

kikaneu
23. okt 2012

čaute kočky 🙂 zas som tu dlhšie nebola....ako sa vám darí?

christie12
23. okt 2012

@zelovocka ja dlho nevydrzim lezat.. max 10 minut a potom sa idem umyt... zasa spermosky na vzduchu rychlo umieraju, takze to co zostane vnutri musi stacit 😀 inak si koledujes o nejaku mykozu.. netvrdim, ze ked sa milujeme v noci, ze sa neumyjem az rano, ale vraj nieje nutne nejak dlho lezat... no neviem.. 🙂

dasiacik
23. okt 2012

@misselin
No,ja verím,že nový mesiac donesie dve čiarky 🙂 Ja
dnes na tom začínam s mojkom pracovať 🙂 Aj vy už
dnes?

misselin
23. okt 2012

@dasiacik no ja az za 10 dni mojko my chodi prec do prace ale akurat by mal prist ked budem mat plodne dni tak uz pevne verim ze sa nam to tento mesiac vydari 😅 a budeme si ukazovat fotky dvoch // 😀 a ty mas milacika kazdy den doma?

zelovocka
23. okt 2012

@christie12 no hovorím, že ja max. 20 minút a idem, tiež si myslím, že by to malo stačiť 😉 hm a to s tou mykózou, to máš odkiaľ? to fakt hrozí? 😕 blééé, nestraš, som to nikdy nemala 😅
ono je to asi tak, že tie najzdatnejšie spermošky sa okamžite "rozbehnú", teda hneď potom, čo prejdú cez krčok maternice, na svoju niekoľkohodinovú púť za bájnym vajkom 😀 a tí neschopáci pomalí, čo ostanú ešte niekde za krčkom, aj tak neprežijú 😅

dasiacik
23. okt 2012

@misselin
Júj,aj ja verím,že sa vám to teraz podarí! 🙂 A aj nám.
Mrzí ma,že drahého nemáš doma :( On je kamionista,
alebo niečo také?Môj je domka síce,ale chodí na nočné,
takže tiež žiadna výhra :(

christie12
23. okt 2012

@zelovocka to som tu niekde citala 😀 to som mudra, co? 😀
ano tak to je.. aj keby si to robila po stojacky 😀 na tie silne zemska pritazlivost neplati 🙂

katka_mis
23. okt 2012

Kočky, čo si o tom myslíte... 7.10. som mala s manželom NS, to som mala akurát ovulku, týždeň na to, tj. 13.10. som začala špiniť, ale také 5-dňové špinenie, niekedy slabšie, niekedy silnejšie... MS mala prísť teraz v sobotu 20.10. a ešte nič, čakám. Inak sa cítim vpoho. Vôbec žiadne príznaky ani nič. Myslíte, že to 5-dňové špinenie mohla byť už MS? ďakujem za každý názor i skúsenosť! 😉

zelovocka
23. okt 2012

@christie12 si múdra, si, určitěěě 😀 zvážim to, túto infošku 😉
heh, my už máme polohy rozdelené na "predovulkové" a "luteálkové" 😀 😀 😀
ale neberieme to smrteľne vážne, zas si nemysli, to len pre zábavu, ono je to vlastne spestrenie, si takého hovadinky vymýšľať 😀

zelovocka
23. okt 2012

@katka_mis ahoj, na MS je to straaašne skoro, to by niečo nebolo v poriadku, ak by si dostala MS 6 dní po ovu.
takže to skôr mohlo byť implantačné špinenie, čo je zas dosť dlhé, 5 dní. IŠ býva max deň-dva, slabučké, niekedy len zafarbený hlien (hnedý, ružový). inak, ako vieš, že bola ovu? podľa testov, či len pocitovo?
a sprav si test 😉 🙂 tehotenský 😉

katka_mis
23. okt 2012

@zelovocka ďakujem za reakciu! 🙂 no pocitovo som vedela, že mám ovu, testy som si na ňu ešte nerobila. 😕 Aj ja som čítala, že IŠ býva tak deň-dva.. tak neviem čo to. Chcela by som byť tehotná, ale bojím sa spraviť si test... 😝

zelovocka
23. okt 2012

@katka_mis ak máš doma test, tak ráno si ho určite sprav, zbytočne sa stresuješ 😉
pocitové určenie ovu je niekedy trošku zavádzajúce...z viacerých príčin: plodný hlien sa vyskytuje počas viacerých dní cyklu a len málokedy vieš presne určiť, kedy bol "vrchol" hlienu, to sa nedá odmerať. a potom ovulačná bolesť je tiež prítomná aj viacero dní po sebe, môže pretrvávať aj po ovu. zvýšená chuť na sex tiež občas klame, takže... 😅 meriam si totiž vyše roka BT a aj podľa báb z tej témy viem, že "len tak odhadom" si niekedy myslíme, že sme mali ovu v iný deň, ako v skutočnosti nastala podľa BT a/alebo ovu testu 😉 to len tak pre úplnosť 🙂
a samozrejme ti prajem, aby si našla tie // 😵

christie12
23. okt 2012

@zelovocka hehehe dobree 😀 a ake su to tie pred a po? 🙂 necham sa inspirovat 😝

zelovocka
23. okt 2012

@christie12 nooo tak jasneee ze PO som ja hore 😀 😀 😀
a pred su tie ostatne... klasika... a ich variacie 😉 🙂
idem vysavat moja, zatiiim cau 😎

dasiacik
23. okt 2012

Čo je implantačné špinenie? 🙂

katka_mis
23. okt 2012

@zelovocka tak spravia som, mala som doma ešte 1.. a je negatívny. Tak nejako som i cítila, že to asi vyjde. Ale nevadí, príde to, keď to bude mať prísť. Asi mám problém s hormónmi, alebo čo. 😖 Dúfam, že nič vážne!

katka_mis
23. okt 2012

@dasiacik špinenie pri uhniezďovaní vajíčka. 🙂

moonica
23. okt 2012

@christie12 ze mykoza zato,ze dlho su dnu spermosky ci ako? :O lebo ja som to tak robila a vela krat uz, ked sme sa snazili a isla som do vane az rano a nikdy som mykozu z toho nemala...

zelovocka
23. okt 2012

@katka_mis hm, no nič to. koľko dní máš bežne cyklus? nemusia to byť hneď problémy...

misselin
23. okt 2012

@dasiacik no moj je lesak 😀 ale no uz som si zvykla no to je dost tie nocne 😝 ja chodim tiez ale je to naprd ze ked pride a vyjde my akurat nocna 😢 no tento mesiac ak sa nezadari tak ja uz neviem potom kedy 😨 a ty poriadne snazilkuj aby si my ukazala test // 😉

su_san
23. okt 2012

@kikaneu @mistisa @franzziska @moni1007 @azzura @mata_ba @gelinka75 @mattuliatko30 čaute kočeny! došla som kuk ako sa máte, ako sa vám darí...a vás skoro nikde, tu úplne neznáme nicky 😀 😀 😀 ...kde ste sa všetky vytratili??? 😕 ale boli to pekné staré dobré časy, priala by som vám všetkým guľaté brušká, verím, že sa máte všetky dobre 😎
@zuzanka9999 ty si tehu????? a už v 15tt, super, ani som nevedela, gratulka veľká 😀