Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica zlatík, cez plodné dni,teda aspoň podľa výpočtu, lebo ja som si nemerala ani bazálnu teplotu, ani som si nerobila ovu testy, nechala som to na náhodu a bum behom 3 mesiacov, najlepšia je poloha od zadu 🙂 Tak je isto, že nič nevýjde nazmar a potom som , len nejakých 5 minút poležala pánvou hore 🙂 No a tak sa to stalo 😉
čaute kočky 🙂 zas som tu dlhšie nebola....ako sa vám darí?
@zelovocka ja dlho nevydrzim lezat.. max 10 minut a potom sa idem umyt... zasa spermosky na vzduchu rychlo umieraju, takze to co zostane vnutri musi stacit 😀 inak si koledujes o nejaku mykozu.. netvrdim, ze ked sa milujeme v noci, ze sa neumyjem az rano, ale vraj nieje nutne nejak dlho lezat... no neviem.. 🙂
@christie12 no hovorím, že ja max. 20 minút a idem, tiež si myslím, že by to malo stačiť 😉 hm a to s tou mykózou, to máš odkiaľ? to fakt hrozí? 😕 blééé, nestraš, som to nikdy nemala 😅
ono je to asi tak, že tie najzdatnejšie spermošky sa okamžite "rozbehnú", teda hneď potom, čo prejdú cez krčok maternice, na svoju niekoľkohodinovú púť za bájnym vajkom 😀 a tí neschopáci pomalí, čo ostanú ešte niekde za krčkom, aj tak neprežijú 😅
@zelovocka to som tu niekde citala 😀 to som mudra, co? 😀
ano tak to je.. aj keby si to robila po stojacky 😀 na tie silne zemska pritazlivost neplati 🙂
Kočky, čo si o tom myslíte... 7.10. som mala s manželom NS, to som mala akurát ovulku, týždeň na to, tj. 13.10. som začala špiniť, ale také 5-dňové špinenie, niekedy slabšie, niekedy silnejšie... MS mala prísť teraz v sobotu 20.10. a ešte nič, čakám. Inak sa cítim vpoho. Vôbec žiadne príznaky ani nič. Myslíte, že to 5-dňové špinenie mohla byť už MS? ďakujem za každý názor i skúsenosť! 😉
@christie12 si múdra, si, určitěěě 😀 zvážim to, túto infošku 😉
heh, my už máme polohy rozdelené na "predovulkové" a "luteálkové" 😀 😀 😀
ale neberieme to smrteľne vážne, zas si nemysli, to len pre zábavu, ono je to vlastne spestrenie, si takého hovadinky vymýšľať 😀
@katka_mis ahoj, na MS je to straaašne skoro, to by niečo nebolo v poriadku, ak by si dostala MS 6 dní po ovu.
takže to skôr mohlo byť implantačné špinenie, čo je zas dosť dlhé, 5 dní. IŠ býva max deň-dva, slabučké, niekedy len zafarbený hlien (hnedý, ružový). inak, ako vieš, že bola ovu? podľa testov, či len pocitovo?
a sprav si test 😉 🙂 tehotenský 😉
@katka_mis ak máš doma test, tak ráno si ho určite sprav, zbytočne sa stresuješ 😉
pocitové určenie ovu je niekedy trošku zavádzajúce...z viacerých príčin: plodný hlien sa vyskytuje počas viacerých dní cyklu a len málokedy vieš presne určiť, kedy bol "vrchol" hlienu, to sa nedá odmerať. a potom ovulačná bolesť je tiež prítomná aj viacero dní po sebe, môže pretrvávať aj po ovu. zvýšená chuť na sex tiež občas klame, takže... 😅 meriam si totiž vyše roka BT a aj podľa báb z tej témy viem, že "len tak odhadom" si niekedy myslíme, že sme mali ovu v iný deň, ako v skutočnosti nastala podľa BT a/alebo ovu testu 😉 to len tak pre úplnosť 🙂
a samozrejme ti prajem, aby si našla tie // 😵
@zelovocka hehehe dobree 😀 a ake su to tie pred a po? 🙂 necham sa inspirovat 😝
@christie12 nooo tak jasneee ze PO som ja hore 😀 😀 😀
a pred su tie ostatne... klasika... a ich variacie 😉 🙂
idem vysavat moja, zatiiim cau 😎
Čo je implantačné špinenie? 🙂
@christie12 ze mykoza zato,ze dlho su dnu spermosky ci ako? :O lebo ja som to tak robila a vela krat uz, ked sme sa snazili a isla som do vane az rano a nikdy som mykozu z toho nemala...
@kikaneu @mistisa @franzziska @moni1007 @azzura @mata_ba @gelinka75 @mattuliatko30 čaute kočeny! došla som kuk ako sa máte, ako sa vám darí...a vás skoro nikde, tu úplne neznáme nicky 😀 😀 😀 ...kde ste sa všetky vytratili??? 😕 ale boli to pekné staré dobré časy, priala by som vám všetkým guľaté brušká, verím, že sa máte všetky dobre 😎
@zuzanka9999 ty si tehu????? a už v 15tt, super, ani som nevedela, gratulka veľká 😀

@zelovocka nie včera, predvčerom 😀 😀 😉 😉 ale už aby to bolo.... 😉