icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
23. okt 2012

@su_san tu sme stale 😉 😉 😵 ale tak pridi castejsie a nebude ti to musiet chybat 😀

katka_mis
23. okt 2012

@zelovocka mám klasiku 28 dní.. nezvykne mi meškať. Keď tak max. 2 dni, ale pred tým už viem, že MS príde.. 🙂

mistisa
23. okt 2012

@su_san ajoooj miciiik 😉 ako moja? Aka som rada ze ta tu vidim.veru same nove babizne tu mame 😉 ja tu skvasim asi este mibnimalne dalsiu partiu ako to tak sledujem ☹ ale uspech je ze mi mrcha sama dosla 😉 ako sa mi mas? Dufam ze us ti neni tak zle hm?
@zuzanka9999 micaaaaaaaaa ty si tehuuuu? Ja uz tu tiez malo chodim tak vobec neviem. Micaaa gratulujeeeeeeeeeeem aka som stastna 😉

kikaneu
23. okt 2012

@su_san ahoj 🙂 stará partia sa rozliezla do iných tém.....veru, bolo tu niekedy fajn, ale už tu nebudem chodiť....a dúfam, že vy s drobčekom sa máte fajn 😉

zuzanka9999
23. okt 2012

@su_san ahoj zuzik, no hej 🙂)) len som to nikomu nehovorila lebo som mala komplikacie a letala v nemocnici a davali mi antibiotika tak sme nevedeli ci to mimi zvladne, som aj na rizikovom. Mala som silny zapal oblicky. A vy ako ???

mattuliatko30
23. okt 2012

@zoescott jej..gratulka..že 14 kil dolu..ja mám problém dať 5 :( poraď čo si robila také??hm?

zuzanka9999
23. okt 2012

@mistisa dakujem no som na rizikovom a mala som komplikacie s oblickou a v nemocnici som bola tak som to nehovorila nikomu. Ale zatial sa male drzi. A ty ako?

mattuliatko30
23. okt 2012

@mistisa ahoj zlatko...ako sa mi máš???

mattuliatko30
23. okt 2012

@zuzanka9999 jeej..gratulka...tak už najhoršie máš dúfam,za sebou 😉

zuzanka9999
23. okt 2012

@mattuliatko30 dakujem no dufam aj ja ze uz iba dobre bude🙂)) a ako sa mas ty?

mattuliatko30
23. okt 2012

@zuzanka9999 ja stále rovnako...ništ 😠 tuto len občas nakuknem...sú tu už nové a nové kočky 🙂) všetky ste už skoro tehu... meriam stále http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ale bezúspešne.... a malinké sa má dobre???

tanickaskorokubikova
23. okt 2012

@moonica Ahoj no dnes ma fest bolia zase, a nebolia ma tak ako stále ale bolia ma tak od podpazušia smerom k bradavkám, tak čudne podobne ako keby som mala svalovicu 🙂 takže tiež už ničomu nerozumiem 😀

mirkamirkaa
23. okt 2012

@tanickaskorokubikova to možeš byt tehu 😝

tanickaskorokubikova
23. okt 2012

@mirkamirkaa Samozrejme to by bolo to najlepšie ale tento mesiac nemám pocit žeby to mali vyjsť pokúšali sme sa len dvakrát 🙂 nejak nebol čas 🙂 a v podstate teraz si len s moon vymieňame dojmi a pocity lebo MS by sme mali dostať naraz 😀
A prsia ma boleli aj minulí mesiac len si nepamätám či už tak skoro 🙂 A teraz ma bolia tak že ma bolí ešte aj pod pazuchami ako keby až od uzlín sa tahala tá bolesť 🙂 tak dúfam že prinajhoršom je to len PMS že nič horšie lebo jeden prsník mi už operovali :(

zoescott
23. okt 2012

@mattuliatko30 no zmenila som stravovanie, postupne, pomaly (hoci dnes som mala taky žravý deň, toľko sladkého som natlačila ako za posledný mesiac nie, neviem čo mi je) ... a ono to išlo úplne samo ... len teraz si musím dať pozor, aby som si to ešte aj udržala, a aby som ešte niečo dala dolu ...

mattuliatko30
23. okt 2012

@zoescott a čo si také zmenila v stravovaní..niečo si vypustila úplne?.pečivo..a tak...alebo večere?...daj nejaké tipy....ďakujem 😉 😉

zoescott
23. okt 2012

@mattuliatko30 úplne som načas vypustila sladkosti, všetky sladké vody (a ja teda zbožňujem kofolu a spol), posledné jedlo som mávala o piatej (a to vacsinou jablko), doobeda len ovocie. Už som si na také stravovanie zvykla, ale sú dni, kedy sa to nedá, a sú dni, kedy to ide úplne samo ...

zuzka2102
23. okt 2012

Ahojte my sa snažime 2 mesiac a mrcha prišla a to som si myslela ze to na 100% vyšlo zatiaľ som si žiadny ovulačný test nekupovala spolieham sa na moje výpočty 🙂 dufam sa to do konca roka podarí 😉 Akú značku ovulačných testov viete odporučiť?

moonica
23. okt 2012

@tanickaskorokubikova faaaakt? Ja take nepoznam. Ja ich mam naliate akurat tak 🙂
Pocuj a furt som jak balon aj teraz a len one.... ja uz skm nato taka nahnevana. Tak dlho to uz mam... 😖

moonica
23. okt 2012

@tanickaskorokubikova a ja mam taky pocit,ze ty budes a ja nie 🙂

natalyy
23. okt 2012

ahojte, my sme začali na moje meniny 6.10 a zatiaľ nič, bola som aj u gynekológa ale dosť zavčasu po týždni - zobral mi krv a nič, teraz 20-teho mi prišla "červená " tak asi z toho nič nebude , tak budeme pokračovať ďalej. A vy ste ako na tom ?? 🙂 🙂 🙂

christie12
23. okt 2012

@moonica @zelovocka nieze ma tu baby ukamenujete 😀 ja som to tu fakt citala.. asi z tych co su vonku, co ja viem, nastastie som zo spermosiek nic nemala.. keby aspon dve // , aj mykozu by som prezila 😀
inak co ste porabali? my sme boli s drahym na hokeji, zajtra nebudem mat hlas 😀

moonica
23. okt 2012

@christie12 ved nevadi, ja som to nepocula este a zatial mi to nic neurobilo 🙂 ja som len v praci bola a potom doma s muzikom oddychujeme... teraz uz hodinu citam tu na MK kadejake temy o priznakoch a tak :D a stlacam si prsia a bradavky ako ma bolia a nadavam,ze som nafucana jak prasa :D a na akom hokeji? Kto hral?

zelovocka
23. okt 2012

@christie12 wow, na hokeji? som este nebola, v telke mi to uplne staci 😅
ja mam chlapa prec nadlho, ved vies... hlbkovo riesim domacnost 😀 vzrusujuce vecery 😀
tesim sa, ze mrcha uz bali kufre a odchadza, zajtra budem 5DC 😝
a neboj, nikto ta tu neukamenuje, vsak @moonica ? 😉 mozno nejaka kocena dostala mykozu po tom, co praktizovala celonocne lezanie so spermoskami a napisala to do fora, ale to este nemusi byt pravidlo.
Mooni, drzim palce, dufam ze sem potom hodis fotku //, ked uz tak trpis 😉 🙂

dasiacik
24. okt 2012

@katka_mis
Ďakujem,zas som múdrejšia 🙂

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
Neboj,vyjde to! 🙂 Nejaká tá šikovná spermijka sa určite
nájde 🙂 A ja sa tiež už teším na Tvoje dve čiaročky 🙂

dasiacik
24. okt 2012

@misselin
A inak,u nás včera nič nebolo :( Ja navnadená čakám v
posteli,a mojko prišiel taký nasratý z roboty,že sex
bolo to posledné na čo myslel :( Tak som zostala na
sucho 🙂

azzura
24. okt 2012

@su_san ahoj zlatko, tak dufam že si uzivas tehulkovanie achlapcek poslucha 🙂

mattuliatko30
24. okt 2012

@moonica kedy testuješ???...koľký dpo si?

moonica
24. okt 2012

Som 26DC, 9-10 , skor 9 DPO, MS mavam na 30-31den... naposledy som mala 29DC. Testovat je este skoro... neviem kedy a ci budem asi pockam ci budu meskat ci coooo. Cakanie zabija 😀