Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zoescott to mas tiež pravdu ale ved to neni dobre
Pokusame sa o babatko sice len prvy mesiac, ale to sklamanie, ze sa to nestane na prvy krat je velke :(
mne ma prist za par dni, ale robila som si uz 4 testy a vsetky negativne...
@moonica No serwus moja tak ako aký si mala dnes deň? Čo nového?
@tanickaskorokubikova Ja neviem zlaticko obcas ma brucho boli a tak celkovo som nejak negativne naladena a z aj smutna z toho .... ☹ ty nieco nove ?
@lili224 treti mesiac...
@moonica Ja dnes v pohode som mala vela energie tak som nám trošku prestavala obývačku, umyla okná a tak... 🙂 som si povedala že dnes na to nebudem myslieť 😉 akurát ma zase trápi ten výtok zase ho mám toľko že musím mať intimku,
tak neviem, nepamätám si či som ho mávala aj predtým alebo nie 🙂 A ty nebuď negatívne naladenáááááááááááá to nemôžeš teraz 🙂 teraz musíš byť len a len pozitívna čo keď už nosíš malý pokladík pod srdiečkom??? Ja ti stráááášne, stášne silno prajem aby to tak bolo 🙂 ♥♥♥
@lili224
@ladyd21
My sa snažíme 4 mesiace,ale v prvý mesiac som to prežívala rovnako.naplánovali sme si náš prvý pokus na dovolenku.Všetko bolo ideálne,tešili sme sa,že z dovolenky prídeme už traja,taká romantika,chápete.Že,budú krásne spomienky na to.Po týždni až do menzesu som robila asi 5 testov čo som stále nemohla uveriť tomu,že sú negatívne ☹ Ten smútok a to neskutočné sklamanie strašne boleli ☹ Už to nikdy nechcem zažiť a preto už netestujem.A momentálne som v stave,že absolútne rezignujem...
@tanickaskorokubikova ja uz mam velmi slabunky ten vytok, nepoterbujem nic🙂
A ja dnes taka blba zmena v praci, ze od 8 rana do 12, potom som sla s drahym na obed do mesta , o 14 som prisla domov, lahla som si spat unavena - nechapem.. o 16 som sa zobudila a isla zase do prace od 17 a sedim tu do 20: 45 . ... A negativna som.. lebo podla mna keby som tehu bola, proste by mi to uz ukazalo... 😠 😖 ☹
@lili224 Dakujem pekne, ja tak isto tebe a som z BB
@moonica Ale no ták...nebuuuuď 😉 Ani ja nemám pocit že by som mal byť 🙂 Ale to ešte neznamená že nebudeme nikdy, čo má prísť, príde možno dostaneme bábätká až pod stromček a budeme sa oveľa viac tešiť 😉
@tanickaskorokubikova Ty si dnes taka optimistka, asi ti musim vziat kusok toho optimizmu... 😉
No tak ja som zvedva kedy a ci dostaneme, brucho uz obcas boli.... 😢
To verim...mna to dost trapy a to sme sa pokusili este len prvy krat...takze neviem si predstavit co prezivaju ostatne, ked sa to nedari aj roky...zvlastne je to zariadene...

@mirkamirkaa za to ze predpisuju antikoncepciu beru peniaze, preto aj predpisuju tie znacky, z ktorych maju najviac ...