Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ja viem,môžte ma odcudzovať,že je to nezodpovedné snažiť sa o dieťa keď nemáme vyriešenú bytovú otázku,apod.Ale,my niesme nezodpovední.Všetko si uvedomujeme,ale po bábätku veľmi túžime.Obaja sme zamestnaní a naozaj v dnešnej dobe sa nedá moc vyberať.Človek je rád,že má robotu.nech je platená akokoľvek.
@tanickaskorokubikova
My tiež od samého začiatku vieme,že chceme byť spolu,vziať sa,mať auto a krásne detičky.Len je to naozaj Ťažké.Ale,robíme čo sa dá.Tiež,samozrejme,uvažujeme o hypotéke,(ono sa v podstate ani inak nedá,že?),ale zatiaľ to nejde.
@dasiacik Ale to všetko príde, všetko bude ok....keby to človek bral tak že ešte nie lebo toto treba, ešte nie lebo tamto treba tak sa k tomu nikdy neprepracuje..ale ak sa stane, situácia ta donúti hneď to všetko ide ako má 🙂
@tanickaskorokubikova
Verím,že bude dobre 🙂
@dasiacik ..ja som svadbu chcela hned po škole, najprv že ok, potom že aaaa najprv byt, tak dobre ustúpila som, potom že tak o rok nech vieme ako budeme vychádzať s hypotékou a tak....dobre ustúpila som...on proste chce mať všetko tip-top...to síce nieje odveci ale to je beh na dlhé trate a na to ja niesom 🙂 po svadbe som hned chcela bábo, že nie lebo nevyjdeme, že o rok, možno bude mať lepšiu prácu alebo ja, že možno budeme lepšie zarábať....bla,ba,bla jasné keby nám tak z neba spadla tak možno...tak prešli dva roky od svadby a mne sa ho konečne podarilo zlomiť že nemáme na čo čakať že lepšie to už nebude, jasné že to bude ťažké keď budem na materskej príjem pomaly o polovicu menší a o jeden hladný kr viac, no a? teraz nebudem mať deti len preto že žijem v retardovanom štáte kde sa majú dobre len tý čo kradnú a podvádzajú??? alebo mám začať kradnúť aby som mohla mať dieťa? nie ďakujem....
@dasiacik nikto ta nebude odsudzovať, toho sa nemusíš báť. My sme na tom podobne, obaja pracujeme, prežívame od výplaty do výplaty, každý z nás býva inde, v inom meste ... bábo chceme, lebo sa bude musieť niečo zmeniť, a o to nám ide, dostať ten dôvod ... 🙂 držím Vám palce, aby sa to vyriešilo ... ja verím, že všetko sa vyrieši, aj keď to nevyzerá ružovo ... keby som neverila, môžem sa hneď na všetko vykašľať, a to by sme tu potom už načo boli 🙂
@tanickaskorokubikova
Aj tak to nikdy lepšie nebude,nech to človek odkladá ako dlho chce 😒
@tanickaskorokubikova aj my sme plánovali svadbu hneď ako skončím školu, nuž už som tri roky po škole a nevydalo, našla som si prácu nie tam, kde som chcela, ale našla ... a to je v dnešnej dobe, keď všade hlásia prepúšťanie veľa :( a ja stále hovorím, zvládajú to iní, zvládneme aj my, aj vy, všetci, ktorí chcú 🙂
@dasiacik My ani nemám z čoho odkladať 🙂 šak sme mladý tak ideme sem tam do mesta a trošku si užiť, ved sme nonstop v tej robote a ani poridne nežijeme a neužívame si mladosť lebo nemáme za čo, proste ťažko sa dne žije mladým párom ale čo teraz nemajú mať deti? a je smutné že v tomto štáte jediné čo majú nazvyš je láska :(
@tanickaskorokubikova
Tak my nechodíme vôbec nikam,lebo nemáme na to ☹
@zoescott Presne to hovorím aj ja koľko ľudí ma deti a nemajú ani poriadnu prácu ani poriadne bývanie ale vždy sa to dá prežiť ja nehovorím že by som takto žiť chcela...ale sú aj dôležitejšie veci ako byť finančne zabezpečený
@tanickaskorokubikova treba byť aj finančne zabezpečený, alebo mať niekoho, kto pomôže ... ale dá sa to aj z mála 🙂 len sa človek musí snažiť 🙂 hoci, jednoduché to nebude ...
@dasiacik no my raz do mesiaca si ideme sadnúť aj ked si to musíme dvakrát premyslieť, ale proste treba sem tam vypadnúť zo stereotypu aj ked väčšinou potom musím inde skresať šak vieš jak to
@tanickaskorokubikova
Presne viem.My keď ideme občas na pizzu,alebo tak,tak v ten mesiac musím napr.zabudnúť na niečo nové,alebo tak...
@zoescott jasne že treba ale keď sa na to bude človek sústrediť tak nikdy sa mu nebude zdať dosť lebo s príjmom stúpa aj štandard 🙂 proste sa treba rozhodnúť a prispôsobiť sa...všetko sa dá len treba chcieť
@tanickaskorokubikova
@sunshine5 Babulky prepacte, bola som v kostole na 11tu, potom k svokre na obed som musela 😒 a preberali sme tam svadbu lebo ju chystame , ste asi nevedeli lebo sa prezentujem, ze muzicek ale este teda nieje , 13.04.2013 mame datum svadby. No tak ma zamestnala zase tymi jej nazormi old-schoolovymi.
A moj muz sa tvari ako keby sa musel zenit tak som z neho kadejaka on nieje prave ten svadbovy typ..
No a spinenie mam slabulinko hnede ani intimku nemusim mat, ale ja to takto mavam a bud sa dovecera spusti alebo zajtra rano vstanem a uz bude
@tanickaskorokubikova @dasiacik juuuuj teraz babeny už aby sa nám zadarilo 🙂
@tanickaskorokubikova
Nám tiež nie,keďže nesúložíme 🙄
@moonica svokry majú náhodou super názory 😀 😀 😀 😀 a nepoznám muža ktorý by bol svadbový tip 😀 😀 tak dúfam že sa nerozbehne, silno,silno,silno budem na teba myslieť, už to muselo vyjsť 😉
@dasiacik skúste sa modliť 😀 😀 😀 som minule čítala že jeden manželský pár nevedel mať 12 rokou deti a chodili na vyšetrenia a všade všetko ok, tak to doktorom nedalo a s ich pýtali že teda ako to robia či neni tam nejaká chyba a oni že sa modlia každý večer o dieťa 😀 😀 😀 😀 😀 som sa pošikala skoro od smiechu
@tanickaskorokubikova si zlatqa, ale podla mna nemusis ozaj drzat palce ona sa rozbehne urcite.... viem to ☹
Ja som tiež jeden počula 😀
Jeden manželský pár tiež dlho nemohol mať deti.Chodili po rôznych vyšetreniach,všetko bolo v poriadku.Doktor už naozaj nevedel čo má s nimi robiť,tak im hovorí,že sa bude na nich pozerať pri sexe.Tak už teda došlo k tomu,všetko prebiehalo tak ako má a tesne pred vyvrcholením sa muž zobral a rozbehol sa na záchod.Doktor sa ho pýta,že čo to malo znamenať?A muž na to "viete,pán doktor,keď na mňa prišlo také divné chcanie". 😀 😀 😀
@moonica toto ma vždy rozveselí tak dúfam že aj teba 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=3-gbDxCnogoja len nakuknem ze kto tu 😀
@tanickaskorokubikova nemam to ako kuk lebo som v robote a youtube je zablokovanyyyy

@dasiacik fu tak to ste mali teda riadne ťažké to sa ani nedivím že nad svadbou neuvažujete, my sa v tom prípade máme oproti vám ako v bavlnke:( máme aj byt aj auto no samozrejme aj hypotéku do konca života :( No my sme nad svadbou uvažovali od začiatku 🙂 mala som síce iba 16tnásť keď sme sa spoznali no od začiatku som vedela že je to ON 🙂 No tiež nám vždy do toho niečo prišlo, najprv som samozrejme musela skončiť školu, potom že ešte treba byt, potom ho treba prerobiť, potom auto...a stále niečo 🙂 ale nakoniec sme sa prepracovali verím že aj u vás to tak bude. A inak to čakanie stálo zato bol to naozaj najkrajší deň v mojom živote, znie to ako klišé, ale teň bol proste neskutočný a som strašne šťastná že mám manžela akého mám, nevymenila by som ho na nič na svete. A možno aj teraz keď chceme bábätko a zatiaľ sa nedarí som pokojná lebo viem že čakať sa oplatí 🙂