icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
28. okt 2012

@fifitko25 ahoj moja, sľúbená fotka snehu 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik ja som po prvom snažilkovaní bola presvedčená že som tehotná samozrejme 😀 😀 až prišla tvrdá realita 😀 ale v pohode vôbec to neberiem tragicky, som myslela že to budem viac prežívať 🙂

dasiacik
28. okt 2012

@kikaneu
Aj u nás dnes už nasnežilo 😀

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Ja už pomaly ale isto chytám depky 😒 Ale,ešte to nieje až také strašné.Máme aj iné problémy,takže sa nemôžem sústrediť len to 🙂

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik všetko zlé je na niečo dobré, aspoň možná keď sa na to nebudeš sústrediť tak práve vtedy to príde 🙂 ako sa hovorí že to príde vtedy keď najmenej čakáš, ja čakám najmenej stále 😀 😀 😀

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Ha,to poznám 🙂 Nikdy pri sexe nemyslím na to,že "teraz to musí výjsť" 😀

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik 😀 😀 😀 No pekne 😀 😀 😀 ja sa pi tom na to nesústredím len si to užívam ale samozrejme hneď po je to prvé na čo myslím 😀

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
No,ja už v poslednom čase ani nemám chuť na milovanie 😒

mistisa
28. okt 2012

Krasnu nasnezenu nedelku vam prajem koceny 😉 ako sa tu mate? Co nove? Nejaka tehulka nepribudla? 😉 😉

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik tak to ja zase by som aj každý deň 🙂 týždeň ked mám MS je pre mňa ako trest 😀 😀 chudák môj mm 😀

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@moonica Monička kde sa mi schovávaš?? 🙂

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
My sme málo spolu,a keď sme,tak buď ja alebo on sme unavení,tak je to ťažké zosúladiť 😖

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik my sme kolegovia robíme spolu na jednej smene takže pre neho niet úniku 😀 😀

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Tak to ticho závidím 😉 Prestávky sú vaše 😎

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik zas až tak nie 😲 len sa nemôže vyhovárať že je po práci unavený 😝

fifitko25
28. okt 2012

@kikaneu Jeeee aj u nás máme takto bielo 😉

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Chudáčik 😀

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik aj ja ho občas ľutujem 🙂 ale čo už zobral si ma takže má ma na krku do konca života 🙂

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Mňa si ešte môj nezobral 😀

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik a ako dlho ste spolu?

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
Naozaj to chceš vedieť? 😲

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik ano 🙂

dasiacik
28. okt 2012
tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik my sme sa brali po piatich 🙂

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova
My sa ani nechystáme brať 😅

tanickaskorokubikova
28. okt 2012

@dasiacik prečo?

zoescott
28. okt 2012

@dasiacik veru, prečo? 🙂

my sme spolu 6,5 a tiež sa nechystáme brať ... ale bábo by sme chceli 🙂

dasiacik
28. okt 2012

@tanickaskorokubikova @zoescott
My to máme od samého začiatku strašne ťažké..
Mojko nieje odtiaľ odkiaľ ja.Aby sme mohli byť spolu,musel sa sem prisťahovať.V podstate sem za mnou prišiel s dvoma taškami,bez roboty a do cudzieho mesta.A pravdu povediac,ani mňa vtedy ešte moc nepoznal 😀 Tak zatiaľ,asi dva týždne býval v hoteli,chodila som tam za ním,medzitým som zháňala nejaký podnájom,dávali sme inzeráty aj na prácu,aby si niečo našiel.Veď ak tu chcel zostať musel niekde pracovať.Práca sa našla celkom rýchlo,aj podnájom.Išla som tam za ním,bývali sme spolu.Lenže,finančne som bolo strašne náročné,on málo zarobil,ja ešte menej.Prežívali sme od výplaty k výplate.Museli sme sa strašne uskromniť.Bolo to naozaj ťažké.Často sme sa pre korunky hádali,lebo ich bolo strašne málo ☹ Prešli sme si tak 3 podájmy.Niekedy som sa cítila ako sociálny prípad ☹ Bol to sviatok,keď som si mohla kúpiť niečo na seba.
Priateľ si časom našiel novú robotu,lepšie platenú.Ja som bola vtedy bez práce,tiež som si niečo našla-min.mzda.Nedokázala som finančne prispievať do domácnosti.Bývala som často doma sama,všetko to na mňa doľahlo.A to nehovorím o tom aký bol ten byt čo sme v ňom boli.katastrofa.Bývala som viac sama ako s ním.Odcudzili sme sa ☹ Odišla som...
Pochopili sme,že nemôžeme byť bez seba,ale nemôžeme ani takto žiť.On teraz býva sám v tom podnájme,znížil mu nájom,a keďže celkom dobre zarobí,zvláda to sám platiť.Šetrí si na auto,ktoré by si inak nemohol kúpiť,keby musí živiť aj mňa.Ja bývam u rodičov.Zarobím min.mzdu,ale inak sa nedá.Som rad,že vôbec nejakú robotu mám.Snažíme sa byť spolu čo najčastejšie,snažím sa,aby sa čo najviac prestravoval tu u nás,aby si čo najviac ušetril.Takže,svadba neprichádza do úvahy.Niesú na to financie a ani bytovú otázku nemáme vyriešenú.U nás sa dlhodobo bývať nedá,niesú na to podmienky.A ako to bude ďalej?Naozaj neviem.Snažíme sa prežiť ako sa dá,a aj keď by sme veľmi chceli spolu žiť,momentálne sa to nedá.Obaja poctivo pracujeme,platíme si všetko čo si platiť máme,no náš štát mladým vytvoril také podmienky,že aj keď sa milujeme a chceme byť spolu,nemôžeme.Kúpiť si dnes byt a slušne žiť je pre obyčajného pracujúceho človeka skôr krásny sen ako realita ☹

t1na
28. okt 2012

@dasiacik a dieta budes vychovavat ty sama? u rodicov? alebo ako to mate naplanovane?

dasiacik
28. okt 2012

@t1na
Keby prišlo bábätko,tak sme,samozrejme,u nás všetci spolu.To máme vyriešené.Len neviem dokedy.Dlhodobo sa to nedá.