Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@babatenko : my 3.mesiac,od 2.heho meriam BT a robim ovu testy,takze sme to ponali od zaciatku dost technicky..aj som hned zacala popijat cajiky,dopovat seba aj mm vitaminmi..aj si vravim,ci v tom neurobim pauzu a nenecham to aspon 1-2 cykly na nahode,len tak pre zmenu taktiky 🙂ked ani potom nic,asi to uz zacnem pomaly riesit.. a vy?
TAK A ZVOLAVAM VELKU BRIGADU KU MNE DOMOV UPRATOVAT NECH MOZEM ZAJTRA IST LYZOVAT Sup sup vas ocakavam za odmenu dostanete co len chcete 😵
@vardzikova tak budem drzat palceky aby nedosla, v pondelok cakam info. Ja som po ovulke http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@momamo už druhý rok necelý 😠 a ty byvaš v domčeku alebo v bytovečke? inak stale ma boli v tom podbrušku .. čo to je čo to je 😠 😀
@azzura a ako snažilkovali ste? dufam že poriadne 😀 😀 😀
@vardzikova boli mimi
@delideli my sa nesnažíme, nechávame to voľne plynúť, už asi 4 - 5 mesiacov, niekedy sa netrafíme ani len okolo plodných dní... Tentokrát sme podľa všetkého trafili (mávam bolestivú ovuláciu, aj bielkový výtok - takže to viem posúdiť), no a teraz to zázračné meškanie 😀 Ja len dúfam, že mi to gynekológ potvrdí a nebudem nešťastná... Vieš, zaráža ma, že keby dostanem mrchu načas, tak v poho, mávnem rukou, že ešte aj tak potrebujem rok a pol na dokončenie výšky, no a teraz, ide ma šľak trafiť od nervov 😀 pretože tak veľmi chcem, aby to bolo pozitívne 😉
@vardzikova jasne, že snažilkujeme, co ked motyka vystreli 🙂
@vardzikova co to co to 🙂)) tesim sa ked spravis test mozno mimco😀 mi byvame v bytovecke tiez rozmyslame na domom,,uvidime🙂
@azzura ja sa tiež tej motyky držim ako lienka botiek😀 😀 že čo ak náááhodou ,
@momamo jooj tak to by bola radosť prevelika , vieš čo ja keby som sa mala ešte raz rozhodnuť tak by som sa už druhykrat nebudovala radšej by som kupila bytik 😀
@purina12345 : dneska dusik,zajtra mozno konecne 2// 🙂 aj ja som to tak mala 🙂
@purina12345 a ktorý DC si dnes? 😀
Baby a piste pekne na hlas nech vas pocujem cez vysavac 😀
@purina12345 tak si skus spravit dalsí nedelu
@vardzikova 😀 😀 😀
Baby ked mi robia hormonalny profil a bude v poriadku to znamena že som už koooompletne zdrava ? alebo môžem mať ešte nieake ine chybičky? 😀 😀
@vardzikova : znamena to,ze je to po hormonalnej stranke v poriadku, velky predpoklad,ze budes v poriadku,ale nie 100% istota, priciny poruch plodnosti je taky kopec, ze az, ale zase nie su az take hrozne caste,takze nevidim dovod,preco by si nemala byt ok, zdravucka a pripravena tehotniet (alebo mozno uz aj tehu? 🙂)
@vardzikova nhoooo ake aj to kym das do kopy podla tvojich predstav a vsetko ...
@purina12345 uz si testovala? Urcite bude postupne silniet 🙂

@chorucka ja som mala zly hormonalny profil a od toho sa vsetky problemy odvijali, teraz som uz ok, ale furt to nedotiahnem do zdarneho konca a tak 1.2.2012 idem na prefuky vajcovodov , možno tam bude ten posledny zadrhel. ale aj tak kazdy mesiac verim na zazraky ...................