icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

babatenko
9. dec 2011

@delideli ovu prebehlo niekedy kolem 23.11, bola posunutá, mrcha mala doraziť 3.12, testovala som 5.12 a 8.12...

vardzikova
9. dec 2011

@azzura len to že kedy vystrelí že? 😀 😀 😀

vardzikova
9. dec 2011

@delideli jaaaaaj no tak to ešte musim počkať na vysledok mam zavolať dokymu v pondelok tak som zvedava

purina12345
9. dec 2011

@delideli no zajtra budem testovať tak som zvedavá čo ukáže

vardzikova
9. dec 2011

@momamo jooj tak to by sa toho dalo veeľa realizovať ale ma to jednu maliiinku chybičku -penizky 🙂 och ale ma akosi berie na spanok .. už nech bude pol piatej a idem domov 😀

delideli
9. dec 2011

@babatenko : podla toho,co som si doteraz precitala byva u zeny viac menej konstantne dlha faza po ovulacii (lutealna,priemerne trva 14 dni), takze ak sa ti natiahne cyklus,tak to byva vacsinou tym,ze ovulka dorazi neskor..dnes si tym padom ,ak dobre ratam 16.den po ovu a testovala si 12. a 15. den- v 12 tom byva uspesnost zachytu pozitivneho testu asi tak 1 k 1 (plus minus) ,ked si dobre pamatam, 15.den uz vyssia ale stale nie sto percentna,tusim podla ff to bude nieco pod 90percent,takze sanca stale je 🙂

azzura
9. dec 2011

@vardzikova no, clovek keby vedel presne, tak by tolko nestresoval 🙂 ale co uz, zivot je uz raz taky 😒 Vsak aj na nas raz príde 😉

vardzikova
9. dec 2011

@azzura ako sa hovori aj na psa pride mraz 🙂 😀 😀 😀 😀

purina12345
9. dec 2011

@vardzikova dnes som 10DC ale nechcem ovu prešvihnúť lebo teraz nezajačikujeme
@azzura skúsim aj zatra pre istotu lebo to by schválne prebehlo vtedy keď netestujem
@carie32 tak pevne dúfam 😵

delideli
9. dec 2011

@vardzikova : drzim palce 🙂
@purina12345 : drzim palce 🙂

momamo
9. dec 2011

@vardzikova tak tak aj mna riadne uklada ja idem za hodinku domov chvalabohu ...

azzura
9. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
9. dec 2011

@purina12345 jasne 🙂

vardzikova
9. dec 2011

@purina12345 a čo mate keksikovu pauzičku? len aby ste nevyšli z cviku 🙂

purina12345
9. dec 2011

ďakujem babenky za držanie paľúškov

delideli
9. dec 2011

@babatenko : a este dalsia mudrost 🙂 na ff odporucaju,ak nepoznas dlzku svojej lutealnej fazy,tak testovat az 16.-18.DPO ..

azzura
9. dec 2011

este 30 min a padim domov 🙂 resp. na víkendový nakup, zas otrepem spustu peniazkov

vardzikova
9. dec 2011

@delideli tak tak ale najradšej by somuž bola tehuuu, ale to asi každa z nas 😉 🙂

vardzikova
9. dec 2011

@momamo och tak tebe je hej , ja ešte dva a pol hodiny ako to vydržím 😖 😖 😖

purina12345
9. dec 2011

@vardzikova no nechávame rozcvičovať kamošky a môjmu sa tiež nechce tak často, však pri tých pauzách čo mávame sme si aj odvykli 😀 ale ako náhle sa objaví sa bude pekne pracovať 😎

momamo
9. dec 2011

@vardzikova neboj nic vydrzis nejako a to preco piatok tak dlhooo .. mojka☹

azzura
9. dec 2011

@purina12345 nahodov nevieš co su tie značke ako T a ine co mi zapisali http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

vardzikova
9. dec 2011

@purina12345 tak tak a nevynechať ani deň 🙂to ked si dnes mala takeho ducha na ovu tak zajtra už by si mohla mať // že?

nikinka1111
9. dec 2011

ďievčatá, všetkým prajem krásny víkend, do nedele tu nebudem, takže mi určite uniknú nejaké tehu novinky 🙂 . všetkým ktoré chcete testovať, prajem len // a ostatným príjemné snažilkovanie. majte sa krásne, v nedelu večer som späť

vardzikova
9. dec 2011

@momamo lebo ja mojka robim od ôsmej do pol piatej :( 😖

babatenko
9. dec 2011

@delideli joj, si zlatá, ďakujem. moc držím palčeky, aby to už aj tebe vyšlo 🙂 práve bola za mnou kamarátka s babatkom (má mesiac), a vravela, že presne takto jej vyzerali tehotenské príznaky 🙂 tak uvidíme, v pondelok idem k tomu lekárovi, určite dám vedieť, čo a ako 🙂 prajem ti krásny víkendík

delideli
9. dec 2011

tiez sa na vikend odpajam, pekne si vsetky oddychnite, ovulky nech sa pekne snazia,tehulky opatruju a cakatelkam silne nervy a pozitivne vysledky 🙂 no a ku komu zavitala/zavita mrcha,nech je rychlo prec a vela sil do dalsieho kola..🙂
@babatenko : dakujem 🙂 budem sa tesit na pondelnajsie spravy,dufam,ze budu len tie najlepsie..kludny vikend, ak sa bude dat 🙂

vardzikova
9. dec 2011

@delideli ty si to tak super napisala že lepšie to už asi ani nejde 🙂 aj tebe moja 😀 😀 😀

nativanativa
9. dec 2011

@purina12345 no uz zacinam mat vodovy kremovy hlien , uz su jahody nablizku ....

eri28
9. dec 2011

@chorucka ahaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale kup mi prosiim letenku hi hi