icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
9. dec 2011

doki mi dal proti kaslu a neaku masticku na jazyk a kupila som vitaminy pre buduce mimo

vardzikova
9. dec 2011

Bolí bolí bolí už to cítim , dnes to určite príde ta sprostá mrcha 😠 😠 😠 😠 😠 😢

aknedz
9. dec 2011

@vardzikova priala by som Ti aby nedosla! 😉

kikaneu
9. dec 2011

@delideli tak ja ako som predpokladala, dnes teplota klesla a došla červená pred obedom....takže po Vianociach idem za lekárkou, nech nás poriadne prezrie, že čo je zle.....nálada v keli a ešte aj v práci bolo riadne husto dnes....no otras deň.....a to ja už od mala neznášam dátumy, v ktorých je číslo 9....to bude asi tým.... 😠

kikaneu
9. dec 2011

@purina12345 tak sa ti to blíži 🙂

palculienka2011
9. dec 2011

caute baby, panecku, tak 10stran ste zapisali,paradicka, len teraz som docitala 😀 😀 😀 ja dnes prvy den po pn v praci, jaaaaj ako mi to zbehlo rychlo, ked nemusim cucat do stropu a lezat. u mna dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e prudky narast, to mozno od vzrusenia, ze idem do roboty konecne 😖 😖 😖 😖 😀 😀 ale inac je to fasa, lebo sa nemam v robote cas ani vycikat, tak duplom nemam cas mysliet na chobotiny a sledovat sa 😀

palculienka2011
9. dec 2011

@kikaneu mrziii ma, ale nevadiiii, lebo s MS prichadza nova misia 🙂

palculienka2011
9. dec 2011

@vardzikova ty nestresuj s prichadzajucou MS laskavo, sa ti to len mariiii 😀 😀 😀

skaredekacatko
9. dec 2011

No baby ja uz od vcera poobedia spinim a teraz mam take tlaky ako by to kaxdu chvily malo prisť,tak nič.

purina12345
9. dec 2011

@kikaneu @skaredekacatko @vardzikova @nativanativa baby ak si myslíte že patríte k červenej armáde tak ste na omyle lebo tá už odyšla v roku 1945 tak pekne na to zabudnite

skaredekacatko
9. dec 2011

Tak potom ja som zase vysla z mody

kikaneu
9. dec 2011

@purina12345 tak ja tam patrím, od dnes na nejaké 4-5 dní.....je mi na nič, idem niečo robiť, lebo ma klepne....
pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
9. dec 2011

@palculienka2011 vďaka 🙂

purina12345
9. dec 2011

@kikaneu je mi to ľúto že to nevyšlo ☹ no neviem, cyklus vyzerá dobre, možno treba manželovi podporiť kamošky, skus to s tou macou peruanskou

kikaneu
9. dec 2011

@purina12345 už nič neskúšam, nechám tak jeden cyklus a po Vianociach alebo možno ešte pred nimi idem na preventívku, tak poviem nech s nami niečo robia....je mi z toho už nanič
hlavne preto, že cyklus vyzerá fakt dobre....no čo už

purina12345
9. dec 2011

@kikaneu ti verím, je to riadne na nervy 😖

jorgie
9. dec 2011

@nikinka1111 aj ja sa hlasim, aj ja chcem virus 🙂

lucecita
9. dec 2011

@kikaneu ☹ aj mne je to ľúto, že tá mrcha zaklopala na dvere! ja ju takisto čakám o týždeň...

lucecita
9. dec 2011

@vardzikova neveríííím, že dojde...

gelinka75
9. dec 2011

@kikaneu je mi to luto :( vitaj v klube bez darceka, som z toho smutna ☹

kikaneu
9. dec 2011

@gelinka75 aj ja som, no čo už narobíme, tiež som snívala ako na Štedrý večer povieme našim aj svokrovcom, že budú mať vnúčatko a sny sa rozplynuli....no je mi dnes na nič, ale manžel prišiel a povedal, že zajtra ideme pozerať na linku do kuchyne, tak trochu rozptýlenia 🙂

gelinka75
9. dec 2011

@kikaneu neboj mozno to bude novorocna fazulka, takze ideme do toho, nie? 🙂

kikaneu
9. dec 2011

@gelinka75 hej, ideme...ale rozhodla som sa, že teplotu meriam len dokým mi nevyznačí ovu, potom už nie...kašlem na to, grafy mám pekné a na konci vždy negatívny výsledok....už ma to nebaví....a tie femi kvapky mám začať jesť už zajtra či až po mrche, nevieš?

gelinka75
9. dec 2011

@kikaneu aj mna moj cyklus teraz totalne nastval, pomaly ho budem mat iba par dni, tie femi kvapky nepoznam, ja som zacala femibion, aj ked som neni o tom presvedcena, ze to mam brat, dr. vravel, ze mam 😖

kikaneu
9. dec 2011

@gelinka75 aj ja som brala teraz už femibion, predtým len listovku, no čo ak sa nemetabolizuje, nie? a mám tam ešte asi 4, zjem a už na to kašlem....nič nekupujem....hej, mne sa zdalo, že si skoro dostala mrchu, na ktorý DPO?

gelinka75
9. dec 2011

@kikaneu na 11DPO, ale mala som siinu migrenu a vela som vracala, mozno mi to predcasne vyvolalo mrchu, ktovie, uz sa to nedozviem 😠

kikaneu
9. dec 2011

@gelinka75 no to je možné....z čoho mávaš tie migrény? dá sa to zistiť?

gelinka75
9. dec 2011

@kikaneu uz davno som nemala, raz zacas ma to drapsne a koniec...zas chvilu vydrzim, dufam, lebo to neni nic moc 😠 a aku linku budete mat? ja si mozem vybrat aku chcem, muz mi vyrobi 😀 😀

kikaneu
9. dec 2011

@gelinka75 tak to aj ja dúfam, nech ti dá na dlho pokoj.....my si zas necháme vyrobiť takú akú chceme 🙂 niečo modernejšie by sme radi a tvar bude do U....chceli by sme tmavé skrinky lesklé a svetlejšiu dosku...no uvidíme 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. dec 2011

tak boli sme v tom Heliose, za 10 minut sme boli vybaveny, uz len pockat 10 dni a vieme na com sme