icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lenuskaa33
5. nov 2012

@misha1986 no aj podľa mňa by to bol krásny vianočný darček 🙂 no ten výtok mávam aj ja, ale tak pred menštruáciu týždeň 🙂

misha1986
5. nov 2012

@lenuskaa33 no tak môžem čakať o týždeň presne mrchu ☹ ale tak do vianoc stíhame ešte všetky 😀

lenuskaa33
5. nov 2012

@misha1986 uvidíš ako to budeš mať ty, ale u mňa to tak býva .( síce najradšej by som ju už nedostala

misha1986
5. nov 2012

@lenuskaa33 aj u mna to tak býva, len som sa predtým tak nesledovaal-no budem múdrejšia do ďalšieho kola snaženia 🙂

mirkamirkaa
5. nov 2012

@misha1986 neni este tehu, pisala dakde na 19..strane skus pozadu kuknut

misha1986
5. nov 2012

@mirkamirkaa taký výtok býva pred mrchou, nevadí

mirkamirkaa
5. nov 2012

@misha1986 juj neviem to najst kde to rozoberali dievcata na ktorej strane. ale ved este je vzdy sanca, kym nedostanes

misha1986
5. nov 2012

@mirkamirkaa áno stále je šanca, ale pre mňa bude lepšie ked dostanem, aby sa telo po tých hormónoch samo naštartovalo 🙂

mirkamirkaa
5. nov 2012

@misha1986 som zvedava na kolky den dostanes,musim off idem na navstevu na kavicku do známych tak pa 😉

misha1986
5. nov 2012

@mirkamirkaa tak to aj ja, ok idem aj ja off-tak zajtraaaaaaaaa 😉

zabka888
5. nov 2012

@kikasi no ja somj už dnes myslela, že mrcha dorazí, zatial nič.. mala by prísť zajtra tak som zvedavá čo sa bude diať 😒

misha1986
5. nov 2012

@zabka888 nedorazíííííííííííííííí 😉

zabka888
5. nov 2012

@misha1986 mojaaa bodaj by si mala pravdu! 😉 čítam že tu máte chaos v tých hlienoch a ja tiež 😀 teraz den pred mrchou, ho mám taký akýsi nažltlý, hustý 😒

tanickaskorokubikova
5. nov 2012

@misha1986 ja potrebujem od koníka chvíľu pauzu 🙂

kikasi
5. nov 2012

@zabka888 jeeej...moc dufam a drzim palecky, aby mrcha nedorazila ani zajtra...a ty si nas potom potesila pozitivnymi spravami 😉 , nejak zistujem, ze potrebujem povzbudit... 😖 .. som uplne bez energie dneska. v praci akosi pribuda stres..a to zrovna teraz., ked chcem byt co najviac v klude.. 😒

moonica
5. nov 2012

@tanickaskorokubikova
@misha1986 miska ja podobne ako tanicka.. to asi zato,ze sme take sklamane... neviem. A kdd som tu nie tak casto, tak nato tak nemyslim a nesledujem sa... ked mi pride ovu zase ru nudem, to uz snad vychladnem... 🙂

zabka888
5. nov 2012

@kikasi dakujeeem moja 😉 ale už ma dnes celý den pobolieva brucho ako pred mrchou tak mám obavu, že príde 😒 nestresuj sa zbytočne v práci a mysli v prvom rade na seba a na to, že bábo potrebuje pozitívne naladenú maminu aby prišlo 😉

misha1986
5. nov 2012

@moonica
@tanickaskorokubikova okik baby chápem vás, fakt je to o psychike, držím palčeky nám všetkým 😉

misha1986
5. nov 2012

@zabka888 neriešim tie hlieny, bo už budem mať v tom hokej.... ovu testy nerobím ani teplotu nemeriam, myslím si že je to choré sa takto sledovať. ak mi to nepojde skočím za doktorom, že v čom je problém a hotovo !

kikasi
5. nov 2012

@zabka888 kiez by ta bolest bruska bola radsej sposobena niecim inym nez prichodom mrchy...uvidis zajtra teda.. aj tak drzim palceky. no ved to..mimi potrebuje kludne a pozitivne prostredie, aby mohlo prist, tak sa musim snazit nestresovat..ale v kolektive samych chlapov sa to dost blbo vysvetluje, ze preco... 😀

zabka888
5. nov 2012

@misha1986 no ved ja tak isto nie, nič nerobím lebo už by som z toho ležala asi na psychiatrii 😀 hlien si len sledujem na nohavičkách aby som vedela kedy mám ovulku 😉 ja sa tiež už chystám na preventívku v decembri alebo v januári, tak som zvedavá čo mi doktorka povie..

kikasi
5. nov 2012

@misha1986 som rada, ze nie som sama..lebo ja to zatim tiez nejako neriesim, ani ovu ani teplotu..ani nic take, vypocitala som si dajako plodne dni a vtedy snazilkujeme maximalne... 🙂

zabka888
5. nov 2012

@kikasi juuuj, no tak to ano 😀 ale zas s chlapmi sa asi lepšie pracuje ako s babami 😉 uvidíme, doteraz som mala len tie divné tlaky, v podstate aj teraz to mám také, neni to ani že konkrétna bolesť ako pred mrchou, ale nejako sa mi zdá že asi príde 😢 uvidíme..

kikasi
5. nov 2012

@zabka888 tak to mas pravdu..mne sa v tom chlapskom kolektive pracuje uplne super, aj je sranda aj vsetko.. 😀 . teraz trochu stresu naviac, ale to snad prejde. len o takychto veciach sa s nimi neda moc bavit..no jednoducho je to zlozitejsie..vies si asi predstavit..ze 🙂 ? no vidiiis...mozno, ked je to ina bolest, alebo skor tlaky, tak mrcha nedorazi zajtra.... 😉

zabka888
5. nov 2012

@kikasi tak to ano, s nimi sa o tom asi ťažko porozprávaš 😀 a na to tu máš po večeroch nás 😉 samé baby 😀 juuuj nemusela by, nechcem ju vidieť najbližších 9 mesiacov a potom aj dlhšie 😀

kikasi
5. nov 2012

jeej..objavilo sa mi tu srdiecko, moc sa tu nevyznam, ale to asi znamena, ze som od niekoho dostala..ze..🙂? moje prveeee...dakujem moc..🙂

kikasi
5. nov 2012

@zabka888 no ved to..preto je to prijemne a aj potrebne ozivenie, ked si takto po veceroch mozem popismenkovat so zienkami, ktore riesa podobne veci a problemy ako ja...a mozem sa vystazovat a pocitat si vase poznatky a rady..je to moc fajn. to ti verim, ze ju nechces vidiet..fuuj..ani ja uz potom, ked skonci tato..mohli by nam dat aspon na chvilu pokoj.. 😀. tak zajtra daj vediet, moja..ze co a ako..a dufam len v dobre spravy 😉. dobru nocku

zabka888
5. nov 2012

@kikasi jasné určite dám vedieť, budem ju celú noc hypnotizovať nech sa neopováži prísť! 😀 jj, je to tu super, hlavne ked máme nejaký problém vie nám niekto poradiť, aj tebe moja dobrú nocku 😉

katka2309
5. nov 2012

@bubich 🙂 dakujem za psychicku podporu.....myslim si, ze ti nasi chlapi si ten babymaking proces celkom uzivaju 😀 ...par mesiacov im to asi nebude vadit......na co presne je alchemilkovy caj? uz som o tom pocula, ale ja na bylinky moc nie som 😖 ....ale zase ked to ma byt nejaky zazrak, hadam zatnem zuby......na podchytenie mocovych problemov odporucam pohar brusnicoveho dzusu a do rana si zdrava ako rybicka....ale hadam to nebude prechladnutie. maj sa krasne a pekny vecer 😉

katka2309
5. nov 2012

@kikasi tak to by bolo uzasne, keby sa sme pod stromcekom rozbalovali dvojciarkove testy 😀 ....to by sa ratalo....taky darcek uz len tak nieco nepretromfne.....tak drzim silno paste, nech je ten babymaking proces uspesny cim skor 😉