Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenuskaa33 no tak môžem čakať o týždeň presne mrchu ☹ ale tak do vianoc stíhame ešte všetky 😀
@misha1986 uvidíš ako to budeš mať ty, ale u mňa to tak býva .( síce najradšej by som ju už nedostala
@lenuskaa33 aj u mna to tak býva, len som sa predtým tak nesledovaal-no budem múdrejšia do ďalšieho kola snaženia 🙂
@misha1986 neni este tehu, pisala dakde na 19..strane skus pozadu kuknut
@mirkamirkaa taký výtok býva pred mrchou, nevadí
@misha1986 juj neviem to najst kde to rozoberali dievcata na ktorej strane. ale ved este je vzdy sanca, kym nedostanes
@mirkamirkaa áno stále je šanca, ale pre mňa bude lepšie ked dostanem, aby sa telo po tých hormónoch samo naštartovalo 🙂
@misha1986 som zvedava na kolky den dostanes,musim off idem na navstevu na kavicku do známych tak pa 😉
@mirkamirkaa tak to aj ja, ok idem aj ja off-tak zajtraaaaaaaaa 😉
@misha1986 ja potrebujem od koníka chvíľu pauzu 🙂
@zabka888 jeeej...moc dufam a drzim palecky, aby mrcha nedorazila ani zajtra...a ty si nas potom potesila pozitivnymi spravami 😉 , nejak zistujem, ze potrebujem povzbudit... 😖 .. som uplne bez energie dneska. v praci akosi pribuda stres..a to zrovna teraz., ked chcem byt co najviac v klude.. 😒
@tanickaskorokubikova
@misha1986 miska ja podobne ako tanicka.. to asi zato,ze sme take sklamane... neviem. A kdd som tu nie tak casto, tak nato tak nemyslim a nesledujem sa... ked mi pride ovu zase ru nudem, to uz snad vychladnem... 🙂
@moonica
@tanickaskorokubikova okik baby chápem vás, fakt je to o psychike, držím palčeky nám všetkým 😉
@zabka888 kiez by ta bolest bruska bola radsej sposobena niecim inym nez prichodom mrchy...uvidis zajtra teda.. aj tak drzim palceky. no ved to..mimi potrebuje kludne a pozitivne prostredie, aby mohlo prist, tak sa musim snazit nestresovat..ale v kolektive samych chlapov sa to dost blbo vysvetluje, ze preco... 😀
@zabka888 tak to mas pravdu..mne sa v tom chlapskom kolektive pracuje uplne super, aj je sranda aj vsetko.. 😀 . teraz trochu stresu naviac, ale to snad prejde. len o takychto veciach sa s nimi neda moc bavit..no jednoducho je to zlozitejsie..vies si asi predstavit..ze 🙂 ? no vidiiis...mozno, ked je to ina bolest, alebo skor tlaky, tak mrcha nedorazi zajtra.... 😉
jeej..objavilo sa mi tu srdiecko, moc sa tu nevyznam, ale to asi znamena, ze som od niekoho dostala..ze..🙂? moje prveeee...dakujem moc..🙂
@zabka888 no ved to..preto je to prijemne a aj potrebne ozivenie, ked si takto po veceroch mozem popismenkovat so zienkami, ktore riesa podobne veci a problemy ako ja...a mozem sa vystazovat a pocitat si vase poznatky a rady..je to moc fajn. to ti verim, ze ju nechces vidiet..fuuj..ani ja uz potom, ked skonci tato..mohli by nam dat aspon na chvilu pokoj.. 😀. tak zajtra daj vediet, moja..ze co a ako..a dufam len v dobre spravy 😉. dobru nocku
@bubich 🙂 dakujem za psychicku podporu.....myslim si, ze ti nasi chlapi si ten babymaking proces celkom uzivaju 😀 ...par mesiacov im to asi nebude vadit......na co presne je alchemilkovy caj? uz som o tom pocula, ale ja na bylinky moc nie som 😖 ....ale zase ked to ma byt nejaky zazrak, hadam zatnem zuby......na podchytenie mocovych problemov odporucam pohar brusnicoveho dzusu a do rana si zdrava ako rybicka....ale hadam to nebude prechladnutie. maj sa krasne a pekny vecer 😉

@misha1986 no aj podľa mňa by to bol krásny vianočný darček 🙂 no ten výtok mávam aj ja, ale tak pred menštruáciu týždeň 🙂