icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

t1na
6. nov 2012

@lenush89 budem drzat palce nech to vyjde 😉

mirkamirkaa
6. nov 2012

@allenka33 hej videla som

allenka33
6. nov 2012

@mirkamirkaa áno dost dlho..od minuleho roka,tak od polovice..ja som 4x potratila,takze stale nam to vyde a stale o babo prideme..ale ttak nemozem to vzdat..tak sa snazime dalej..naposledy som potratila v juny..potom bola trocha pauza a teraz zasa snazilkujeme..

mirkamirkaa
6. nov 2012

@allenka33 najlepsei je snažit sa kazdy den aspon nič nezmeska clovek 😀

mirkamirkaa
6. nov 2012

@allenka33 uuuuuf bože to mi je luto a prečo sa to stále opakuje?

mirkamirkaa
6. nov 2012

@lenush89 aj ja som si prvý mesiac myslela že to su urcite tie pocity co mali baby pred tym než zistili že su tehu a pootom prisla MS preto si teraz nič na sebe nevšímam, tiež mi minuly cyklus meskala ms 10dni som si mylsela že som tehu len že mi to test este neukazal a bola som na gynde tak nic nebola som tehu

t1na
6. nov 2012

@mirkamirkaa inak uz mas svoju kartu?

mirkamirkaa
6. nov 2012

@t1na este nie aspon zatial neprisla mojej novej gyn.

allenka33
6. nov 2012

@mirkamirkaa to je pravda,ze by bolo najlepsie kazdy den.,ale ja to nechcem tak,ze tak ideme lebo..ja chcem aby milovanie bolo ako ma byt..🙂 pricinu mojich potratov nezistili,vsetko je v poriadku aj u mna ,aj u manzela..moja gynda z toho nema rozum,povedala,ze som ojedinely pripad..takze nam neostava nic ine,iba stale dookola skusat a cakat co bude..ak by som bola tehu tak mi nasadi fraxipirin,len tak skusmo..a aby nebolo dost tak mam problem s ovulkou..uz na mna ani clostil neucinkuje..minuly mesiac som nemala ovu a BT som nemala ani raz nad 37,moze byt ,ze to bolo naozaj tym,ze som mala anovulacny cyklus??noo,prosto ja som zjav.. 😀 a vy sa ako dlho snazite??

mirkamirkaa
6. nov 2012

@allenka33 možno aj ja som mala anovulačne cykly ja neviem ako sa to prejavuje alebo ako zistis že nemas ovu? my 3 cyklus?

allenka33
6. nov 2012

@mirkamirkaa tak ja citim,ked mam ovu,akoby taky tlak na vajecnikoch ked sa napnem..a presne takto som to citila minuly tyzden v sobotu a v nedelu ma tak bolelo brucho,akoby mi mala "vypadnut" maternica..predtym som skusala aj ovu testy,je to super vec a aj podla toho som vedela,ci je ovu,alebo nie a sledovala si priznaky,ked som ju mala a ked nie..a tak som prisla na to s tymi vajecnikmi..mne teraz dokina povedala ,ze pravy vajecnik mam pylicisticky,ci jaky..a ja neviem co to je,nevies nahodou??

mirkamirkaa
6. nov 2012

@allenka33 neviem neviem nemam to hcvalabohu stači mi že mam myom na spodnej strane maternici

allenka33
6. nov 2012

@mirkamirkaa ooouuu...a to sa neda nejk liecit??a u teba to ako vyzera ento mesiac..uz kolky den cyklu si??

mirkamirkaa
6. nov 2012

@allenka33 tak zatial ma 15mm tak že vraj to neškodi, ja som dnes 18DC vcera bola ovu

saffi
6. nov 2012

@allenka33 polycysticke vajecniky ale praveze sposobuju problemy s otehotnenim - anovulacne cykly... ty kedze si uz viackrat otehotnela (je mi luto co sa stalo) neviem, ci ti to dokina povedala spravne

allenka33
6. nov 2012

@saffi tak to neviem,len som zaevidovala,ze mi o povedala ale len na pravy vajecnik..o lavom nevravela nic,len,ze moze byt ze na nom bola ovu,ze na pravom urcite nie..ze ked bola ovu tak asi v sobotu a v pondelok som bola u nej..len neviem preco mi nevedela povedat isto ci ovu bola,alebo nie...a aj ja stale ked som otehotnela,tak s clostilom..len prvykrat bez neho a to bola nahoda,lebo sme sa vtedy nesnazili o babo,prosto sa smyklo..🙂 a od vtedy to uz slo..len babo,babo..

misha1986
6. nov 2012

@lenush89 vitaj medzi nami 🙂 no ako tu baby písali, tiež kd vysadili antiku mali prvé 2 cykly presne na hodinky a tendalší až neskôr. ja sama som tiež zvedavá ako dopadnem...... ale tak, môžeš byť 😉 a ku ktorému doktorovi chodíš?

misha1986
6. nov 2012

@allenka33 ahoj aj ja som 23 DC 🙂 žiaľ nemeriam si BT..... som zvedavá ako dopadneme ja, ty a t1na máme rovnaký deň cyklu

allenka33
6. nov 2012

@misha1986 ahoj..tak to som zvedava aj ja..kolko dnovy cyklus mas??ja tak 28-30,kedze beriem duphaston tak chodi stale na cas..a co priznaky??pocitujes nejake??

mishell88
6. nov 2012

ahojte babenky. S manželom sa snažíme o bábätko od leta a minulý týždeň test ukázal // :D tešíme sa. vo štvrtok mám ísť k lekárke aby nám to potvrdila, tak nám držte palčeky. Aby bolo všetko OK.

misha1986
6. nov 2012

@allenka33 no ja som len prvy mesiac bez antiky, tak vobec neviem aký cyklus budem mať. príznaky zatial žiadne, celkom v poho sa cítim 🙂

misha1986
6. nov 2012

@mishell88 jééééééééj tak teda gratulujeeeeeeeeeeem aspon popíš aké si mala príznaky, kým si si nerobila test, aby sme vedeli na čom sme 😉

allenka33
6. nov 2012

@misha1986 ahaa,takze prekvapko..🙂 noo,uvidime ako sa to u nas vyrisuje..uz nech je aspono tyzden neskor..🙂

misha1986
6. nov 2012

@allenka33 áno prekvapko, veru o týždeň už budeme všetky vedieť načom sme 😝 ty máš nejaké príznaky a ten hlien aký máš?

saffi
6. nov 2012

@mishell88 mohla by si nam tu porozhadzovat tehu virusiky, hm? 😕

mishell88
6. nov 2012

@misha1986 únava a ospalosť asi 3 dni vkuse som bola taká splabá, chodila som spať už o osmej večer, bolesti v podbrušku ako pred mrchou aj teraz mám tak preto som zvedavá, čo mi na to povie lekárka a hlavne ma bolia veľmi prsia taký tlak pociťujem. inak nič iné ma nebolí ani mi nie je zle i keď nemám chuť na sladké, ktoré som milovala.

mishell88
6. nov 2012

@saffi s radosťou 🙂 ešte mi to musí potvrdiť lekárka a tak sa budem tešiť veľmi.

allenka33
6. nov 2012

@misha1986 vies co posledne dni ma dost boleli prsia a dnes nic,akoby opadla bolest..a ten hlien je číry az biely..

tweeta
6. nov 2012

@mishell88 kraaasne, gratulujem 😉 a drziiim palceky nech je vsetko OK 🙂 no a popis nam pls tie tvoje priznaky tehu, ak boli nejake

misha1986
6. nov 2012

@allenka33 aj mna boleli aj sem tam bolia a ten výtok mám aj ja, to pred mrchou taký býva- ja už nedávam tomu šancu, nevadí pojdem do druhého kola 😉