Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@allenka33 hej videla som
@mirkamirkaa áno dost dlho..od minuleho roka,tak od polovice..ja som 4x potratila,takze stale nam to vyde a stale o babo prideme..ale ttak nemozem to vzdat..tak sa snazime dalej..naposledy som potratila v juny..potom bola trocha pauza a teraz zasa snazilkujeme..
@allenka33 najlepsei je snažit sa kazdy den aspon nič nezmeska clovek 😀
@allenka33 uuuuuf bože to mi je luto a prečo sa to stále opakuje?
@lenush89 aj ja som si prvý mesiac myslela že to su urcite tie pocity co mali baby pred tym než zistili že su tehu a pootom prisla MS preto si teraz nič na sebe nevšímam, tiež mi minuly cyklus meskala ms 10dni som si mylsela že som tehu len že mi to test este neukazal a bola som na gynde tak nic nebola som tehu
@mirkamirkaa inak uz mas svoju kartu?
@t1na este nie aspon zatial neprisla mojej novej gyn.
@mirkamirkaa to je pravda,ze by bolo najlepsie kazdy den.,ale ja to nechcem tak,ze tak ideme lebo..ja chcem aby milovanie bolo ako ma byt..🙂 pricinu mojich potratov nezistili,vsetko je v poriadku aj u mna ,aj u manzela..moja gynda z toho nema rozum,povedala,ze som ojedinely pripad..takze nam neostava nic ine,iba stale dookola skusat a cakat co bude..ak by som bola tehu tak mi nasadi fraxipirin,len tak skusmo..a aby nebolo dost tak mam problem s ovulkou..uz na mna ani clostil neucinkuje..minuly mesiac som nemala ovu a BT som nemala ani raz nad 37,moze byt ,ze to bolo naozaj tym,ze som mala anovulacny cyklus??noo,prosto ja som zjav.. 😀 a vy sa ako dlho snazite??
@allenka33 možno aj ja som mala anovulačne cykly ja neviem ako sa to prejavuje alebo ako zistis že nemas ovu? my 3 cyklus?
@mirkamirkaa tak ja citim,ked mam ovu,akoby taky tlak na vajecnikoch ked sa napnem..a presne takto som to citila minuly tyzden v sobotu a v nedelu ma tak bolelo brucho,akoby mi mala "vypadnut" maternica..predtym som skusala aj ovu testy,je to super vec a aj podla toho som vedela,ci je ovu,alebo nie a sledovala si priznaky,ked som ju mala a ked nie..a tak som prisla na to s tymi vajecnikmi..mne teraz dokina povedala ,ze pravy vajecnik mam pylicisticky,ci jaky..a ja neviem co to je,nevies nahodou??
@allenka33 neviem neviem nemam to hcvalabohu stači mi že mam myom na spodnej strane maternici
@mirkamirkaa ooouuu...a to sa neda nejk liecit??a u teba to ako vyzera ento mesiac..uz kolky den cyklu si??
@allenka33 tak zatial ma 15mm tak že vraj to neškodi, ja som dnes 18DC vcera bola ovu
@saffi tak to neviem,len som zaevidovala,ze mi o povedala ale len na pravy vajecnik..o lavom nevravela nic,len,ze moze byt ze na nom bola ovu,ze na pravom urcite nie..ze ked bola ovu tak asi v sobotu a v pondelok som bola u nej..len neviem preco mi nevedela povedat isto ci ovu bola,alebo nie...a aj ja stale ked som otehotnela,tak s clostilom..len prvykrat bez neho a to bola nahoda,lebo sme sa vtedy nesnazili o babo,prosto sa smyklo..🙂 a od vtedy to uz slo..len babo,babo..
ahojte babenky. S manželom sa snažíme o bábätko od leta a minulý týždeň test ukázal // :D tešíme sa. vo štvrtok mám ísť k lekárke aby nám to potvrdila, tak nám držte palčeky. Aby bolo všetko OK.
@misha1986 únava a ospalosť asi 3 dni vkuse som bola taká splabá, chodila som spať už o osmej večer, bolesti v podbrušku ako pred mrchou aj teraz mám tak preto som zvedavá, čo mi na to povie lekárka a hlavne ma bolia veľmi prsia taký tlak pociťujem. inak nič iné ma nebolí ani mi nie je zle i keď nemám chuť na sladké, ktoré som milovala.

@lenush89 budem drzat palce nech to vyjde 😉