Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tweeta únava a ospalosť asi 3 dni vkuse som bola taká splabá, chodila som spať už o osmej večer, bolesti v podbrušku ako pred mrchou aj teraz mám tak preto som zvedavá, čo mi na to povie lekárka a hlavne ma bolia veľmi prsia taký tlak pociťujem. inak nič iné ma nebolí ani mi nie je zle i keď nemám chuť na sladké, ktoré som milovala. vnútorne som mala pocit, že nám to vyšlo.
@mishell88 tie bolesti v podbrusku mam aj ja a este k tomu sa citim nafuknuta...mam take tvrde brucho...tiez som dost unavena, vecer pri telke zaspavam uz po sediacky...ale ja cakam mrchu az v pondelok, takze mozno si to vsetko len nahovaram, ked to tu vsetko citam... inak tiez som mala chvilu pocit, ze to vyslo, ale pocit je len pocit 😀 kym to nie je cierne na bielom...a po kolkych dnoch od ovulky si robila test?
@misha1986 joj to by bolo super keby to tak bolo, ale nekcem sa tesit priskoro...ci to zaspavanie nie je len od toho blbeho tlaku vonku a pocasia 😖 tak isto aj tvoja zimnica moze cosi znamenat 😉 inak mna prsia uz velmi nebolia, prestalo to 😒 tak neviem co si mam o tom vsetkom mysliet, asi len cakat co bude...a ty ako moja? nieco nove?
@mattuliatko30 ahoooj milacku tak ako? co nove? mrchana dosla? ja to mam nejake divne v piatok mi skoncila mrcha a vcera mi zacal taky hnedkasty vytok a dnes som mala tiez taky a raz az tak ze troska krvi.nechapem snad sa mi nespusti dalsia ale odvtedy zas len hnedkasty vytok ale iba pri utreti nechapem to hm. neviem co to moze byt . 😒 😒
ahojte koceny ako sa tu mate? co nove?

@mishell88 to ti verim, tesim sa s tebou 😉