icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

saffi
6. nov 2012

@mishell88 to ti verim, tesim sa s tebou 😉

mishell88
6. nov 2012

@tweeta únava a ospalosť asi 3 dni vkuse som bola taká splabá, chodila som spať už o osmej večer, bolesti v podbrušku ako pred mrchou aj teraz mám tak preto som zvedavá, čo mi na to povie lekárka a hlavne ma bolia veľmi prsia taký tlak pociťujem. inak nič iné ma nebolí ani mi nie je zle i keď nemám chuť na sladké, ktoré som milovala. vnútorne som mala pocit, že nám to vyšlo.

lenush89
6. nov 2012

@misha1986
u nás v LM ale ordinuje aj v RK Luníček sa volá 🙂 tak som zvedavá 🙂

allenka33
6. nov 2012

@misha1986 ani ja uz neverim..este vcera som myslela,ze mozno ano,ale uz dnes viem,ze zasa nic...co uz..uz ma ta tak obcas nebavyyyy... 😒

misha1986
6. nov 2012

@lenush89 áno v RK aj ku nemu chodím, je supeeeeeer 🙂

misha1986
6. nov 2012

@allenka33 necháme sa prekvapiť, mne je dnes celý deň zima a chce sa mi spať, ale asi preto že som v noci mmálo spala alebo čo, neboj do Vianoc nám to vyjde 😉

tweeta
6. nov 2012

@mishell88 tie bolesti v podbrusku mam aj ja a este k tomu sa citim nafuknuta...mam take tvrde brucho...tiez som dost unavena, vecer pri telke zaspavam uz po sediacky...ale ja cakam mrchu az v pondelok, takze mozno si to vsetko len nahovaram, ked to tu vsetko citam... inak tiez som mala chvilu pocit, ze to vyslo, ale pocit je len pocit 😀 kym to nie je cierne na bielom...a po kolkych dnoch od ovulky si robila test?

tweeta
6. nov 2012

@misha1986 jj ked nie teraz tak do vianoc urcite pridu vysnivane dve //

misha1986
6. nov 2012

@tweeta tebe prídu už teraz moja!!!! ved ty si tehu určite, ked zaspávaš posediačky a ten pocit to musíš v sebe citiť že niečo vnutri v tebe je 😉

tweeta
6. nov 2012

@misha1986 joj to by bolo super keby to tak bolo, ale nekcem sa tesit priskoro...ci to zaspavanie nie je len od toho blbeho tlaku vonku a pocasia 😖 tak isto aj tvoja zimnica moze cosi znamenat 😉 inak mna prsia uz velmi nebolia, prestalo to 😒 tak neviem co si mam o tom vsetkom mysliet, asi len cakat co bude...a ty ako moja? nieco nove?

mistisa
6. nov 2012

@mattuliatko30 ahoooj milacku tak ako? co nove? mrchana dosla? ja to mam nejake divne v piatok mi skoncila mrcha a vcera mi zacal taky hnedkasty vytok a dnes som mala tiez taky a raz az tak ze troska krvi.nechapem snad sa mi nespusti dalsia ale odvtedy zas len hnedkasty vytok ale iba pri utreti nechapem to hm. neviem co to moze byt . 😒 😒

mistisa
6. nov 2012

ahojte koceny ako sa tu mate? co nove?

misha1986
6. nov 2012

@tweeta ale celý deň mi je tak zimno a v práci je teplúčko, no nič iné nám neostáva len čakať. ja necítim žeby niečo v mojom vnútri bolo, to je taký zvláštny pocit niektoré baby to tak popisujú akoby v nich niečo bolo 😖

janie80
6. nov 2012

@mistisa ahoj moja, ako sa mas? Uz som ta tu dlllllho nevidela... A stale chodim spehovat... 😀

misha1986
6. nov 2012

@mistisa to sa ešte asi čistí po mrche- také špinenie hnedé býva aj dlhšie po mrche ale aj pred mrchou

mistisa
6. nov 2012

@janie80 ahoooj mojka 🙂 malicko sem chodim akosi neni casu ked chodim do prace. 😠 a tak neviem pomalicky kukni som pisala matuliatke nechapem co to mam.a ty sa mi mas ako? drobcek poslucha? 🙂

mistisa
6. nov 2012

@misha1986 ach jaj ved uz neviem fakt cim ma to moje telo prekvapi.keby ma tak prekvapil radsej tehu test a vyvalil mi uz konecne druhu ciaru. no uvidime 🙂 a ty ako? co nove?

janie80
6. nov 2012

@mistisa ty musis byt vzdy nejaka zahada... 😀 😅 bambuliatko poslucha, pokopkuje, tak sa vytesujem... 😉 nevolnosti sa mi vratili, tak predychavam cele dopoludnie, ale hlavne, ze je krpcek ok... 🙂

tweeta
6. nov 2012

@misha1986 moja je to asi individualne, ty nemusis nic citit a bum bude to tam a my co mame pocity ze nieco v nas rastie nakoniec prekvapi mrcha 😒 takze asi len klidek a cakat co bude a asi si nic netreba nahovarat, kym nie je nic potvrdene

misha1986
6. nov 2012

@mistisa neviem, nečítala som pred tým čo si písala, či mávaš takúto mrchu, či berieš na to nejaké lieky, či si bola na vyvolávačke alebo čo- neviem čím to môže byť...... neboj sa všetky sa tu snažíme a dúfame v tie // čiarky

mistisa
6. nov 2012

@janie80 no ze? ved to je sila uz toto hm. jeeeej to je supeeeer 🙂 🙂 babuliatenko male 🙂 🙂 kedy mas termin? 😉 😉 😉 😉

misha1986
6. nov 2012

@tweeta ja myslím, že to žena vycíti že je v nej nejaký život..... treba nám len čakať, ťažko je to tu písať, každá sme iná

tweeta
6. nov 2012

@mistisa to spinenie po ms mavam aj ja, 3 dni normalne krvacam a potom uz iba taky hnedasty vytok dalsie asi 3 dni a to tiez iba tak pomenej a najviac pri tom utreti, ja sa tomu ani necudujem i ked mozno to nie je normalne...vzdy som to brala, ze je to normalne, ci?

tweeta
6. nov 2012

@misha1986 jj cakame, cakame a nechame sa prekvapit 🙂

janie80
6. nov 2012

@mistisa no, oficialny termin je stale 20.3., ale podla posledneho utz sme o 4 dni vacsi... 😉
Ty mas tie mrchy nejake divne po tej laparke... Zeby si sa takto postupne davala do poriadku? A ovulku mavas?

mistisa
6. nov 2012

@tweeta no praveze neviem hm. ja som vobec rada ze som mala druhu mrchu bez vyvolavacky sama od seba a teraz som ostala prekvapena bo to nemavam a som 13 DC dnes. tak sa mi to zda take cudne ci? hm ved uvidime no 🙂

mistisa
6. nov 2012

@janie80 no pekne drobcek tak pekne rastie 🙂 no ja ani neviem ja som to prestala sledovat do konca roka sme si dali pauzu bohvie.uspech je ze dve mrchy po sebe dosi same i ked o tyzden skor ale dosla hm. mozno sa to spamatava 🙂 konecne 🙂

janie80
6. nov 2012

@mistisa veru, mohlo by... Kym ja porodim, ty uz budes tehula... 😵

mistisa
6. nov 2012

@janie80 jooooooooj moja bodaj by si mala pravdu moc si to prajem 🙂 🙂 ako kazda tu zo snaziliek 🙂

janie80
6. nov 2012

@mistisa kazda bude... Len kazda ideme na rad inokedy.... 😔 nie vtedy, ked to my chceme, ale ked je babo pripravene prist k nam... 😔