icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
6. nov 2012

@janie80 tak tak veru .mas pravdu,nam teraz minuly tyzden oznamili dalsi dvaja s partie ze cakaju babeno.kamoska je v 13 tt . na prvy sup im to vyslo.hm. tak uz z partie ostavame iba mi s mm dva pary a sme komplet partia s detmi 🙂

evastejskalova
6. nov 2012

Ahojte 🙂 aj my sa snažíme...tak teraz čakáme či sa nám to podarilo alebo nie 🙂 držte palceeee 😉

janie80
6. nov 2012

@mistisa vzdy som sa velmi tesila, ked sa niekomu podarilo na prvy sup... A straaaaane zavidela, ze my musime riesit take trapenisko... Taka bitka vo mne... 😅 😔 anjelik a certik... 😀

tweeta
6. nov 2012

@mistisa mno tak to je super, ze uz 2x bola mrcha bez vyvolavacky...ak to nemavas, tak je to urcite cudne, ale mozno nie zle, iba sa tento cyklus viac cistis...

mistisa
6. nov 2012

@tweeta bohvie no je to mozne hm uvidime 🙂 nechame sa prekvapit. kedby sa nedajboze rozbehla zavolam na gyndosku 🙂 a uvidime co povie dokina 🙂 ale tato mrcha bola taka slabsia ako byva inokedy hm. no neviem uvidime 🙂

misha1986
6. nov 2012

@evastejskalova ahoj a kedy očakávaš mrchu? odkedy sa snažíte, brala si predtým antiku?

mistisa
6. nov 2012

@evastejskalova ahoj ahoj vitam ta medzi nami. 🙂 moooc drzim palceky aby to vyslo kolky si den?

tweeta
6. nov 2012

@mistisa no mozno ked bola mrcha taka slaba, tak preto sa to tak taha a nema to konca 😒 ... hlavne sa asi netreba hned stresovat, to nam tiez nepomaha...drzim palce nech sa to uz nerozbieha

evastejskalova
6. nov 2012

@misha1986 ahoj....mrcha by mala prísť tak za týždeň, tak som už nervózna...najradšej by som podala čas 🙂 no snažíme sa len veľmi krátko (2 mesiac ) a antiku som nebrala...

misha1986
6. nov 2012

@evastejskalova no tak len čakať a máš nejaké príznaky alebo niečo

tweeta
6. nov 2012

@evastejskalova ahoj, vitaj 🙂 a kedy cakas ms?

evastejskalova
6. nov 2012

@mistisa Ahoj ďakujem.....no uvidíme..zatiaľ sa snažíme krátučko...a za týždeň by ma mala prísť navštíviť ,,mrcha,, ale dúfam že nepríde 🙂

evastejskalova
6. nov 2012

@misha1986 úúnava....strašná únava...bola by som schopná prespať hádam aj celý týždeň...ale okrem toho nič...tak neviem 🙂

evastejskalova
6. nov 2012

@tweeta ďakujem...no za týždeň, tak uvidíme 🙂

mishell88
6. nov 2012

@tweeta po 10dnoch od ovu som si robila test a to presne ked som mala dostat. ja mam nepravidelny cyklus raz mam 25 dní a druhy mesiac mam az 41 dní a to sa mi strieda. tiez mam problem s vajecníkmi a cysty, tak preto sa bojim co mi povie vo stvrtok lekarka.

tweeta
6. nov 2012

@evastejskalova aj ja cakam mrchu v pondelok, tak drzim nam palce nech nedorazi 😉

misha1986
6. nov 2012

@evastejskalova no tak to môže byť 😉 držím palčeky a daj vedieť

evastejskalova
6. nov 2012

@tweeta aj ja budem držať...dám vedieť či prišla.. 🙂

evastejskalova
6. nov 2012

@misha1986 ďakujem, bola by som neskutočne happy 🙂

tweeta
6. nov 2012

@mishell88 neboj vsetko bude OK, drzim palceky 😉 a robis si aj Ovu testy?

evastejskalova
6. nov 2012

@misha1986 a ak sa môžem opýtať, ty sa už dlho snažíš či?

misha1986
6. nov 2012

@evastejskalova kdeže prvý mesiac hned po vysadení antiky, myslím že nám to tento mesiac ešte nevyšlo, nevadíííííí

evastejskalova
6. nov 2012

@misha1986 ahaa....no musíme skúšať a skúšať 🙂 raz sa to podarí 🙂

mistisa
6. nov 2012

@tweeta dakujeeeem no ved uvidime 🙂 zatial nemam nic mala som doobeda a zatial nic.hm mozno ovulacny hlienik lenze nemam ovu testy tak neviem ci to je ovu.a ak bola vcera tak to opat nevide lebo sme nekeksikovali ☹ 😠 nevadi vide to na dalsi mesiac 🙂 dakujeem 🙂

mistisa
6. nov 2012

@evastejskalova tak sa budeme modlit aby neprisla uz 🙂 nech si da pauzu 9 mesiacov 🙂

evastejskalova
6. nov 2012

@mistisa juuj dakujem si zlatučká 🙂 a ty tiež čakáš či príde?

mishell88
6. nov 2012

@tweeta len vdaka ovu testom som zistila svoje plodne dni, pretoze mam nepravidelny cyklus a nemala som v tom prehlad. dakujem za podporu.

mistisa
6. nov 2012

@evastejskalova ja som 13 DC tak uvidime. ale uspech u mna je ze som dostala dve mrchy bez vyvolavacky. ja totiz od 1 tich mam ten problem ze nedostane mrchu sama od seba. a tym padom nemam ani ovulku. bola som v marci na laparke tak uvidime. zacala som v septembri brat femigard a v oktobri uz som dostala mrchu sama a potom o tyzden skor sice ale dosla dalsia tak sa vytesujem z toho ze to nabera celkom dobru cesticku k tomu aby sme uz mali drobceka. my snazilkujeme uz skoro 5 rokov tak uz sme imunny s mojim manzelom.ale stale dufame ze to coskoro pride a najdem si na tom testiku dve // 🙂 🙂 teraz sme to prestali tak intenzivne riesit nechavame to na volnej nohe ako sa povie a ked do konca roka nic tak od januara zacneme riesit IVF.dufam ze az tam nedojdeme a podari sa to 🙂 😉 😉 😉 som sa rozpisala hm. 🙂 kolko snazilkujete vy?

kikasi
6. nov 2012

@katka2309 jooj..dakujem ti za infosky, zrovna si ju idem zadovazit a zacat pekne papat a poctivo sa pripravovat na tehu.. 🙂 . tiez pozorujem, ze som teraz zacala papat viac ovocia a zeleninky, aby bol viac vitaminkov....

kikasi
6. nov 2012

dakujeeeeem...ano, toto je moj vysnivany darcek...a ten asi ozaj nic netromfne...ja dostavam vcelku originalne darceky od mm, z ktorych sa vzdy uprimne vytesujem.. 😀 , ale tento by bol jedinecny a nezabudnutelny. tak drzim palce...aby to co najviac z nas naozaj vyslo... 😉