Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte 🙂 aj my sa snažíme...tak teraz čakáme či sa nám to podarilo alebo nie 🙂 držte palceeee 😉
@evastejskalova ahoj a kedy očakávaš mrchu? odkedy sa snažíte, brala si predtým antiku?
@evastejskalova ahoj ahoj vitam ta medzi nami. 🙂 moooc drzim palceky aby to vyslo kolky si den?
@misha1986 ahoj....mrcha by mala prísť tak za týždeň, tak som už nervózna...najradšej by som podala čas 🙂 no snažíme sa len veľmi krátko (2 mesiac ) a antiku som nebrala...
@evastejskalova no tak len čakať a máš nejaké príznaky alebo niečo
@evastejskalova ahoj, vitaj 🙂 a kedy cakas ms?
@mistisa Ahoj ďakujem.....no uvidíme..zatiaľ sa snažíme krátučko...a za týždeň by ma mala prísť navštíviť ,,mrcha,, ale dúfam že nepríde 🙂
@misha1986 úúnava....strašná únava...bola by som schopná prespať hádam aj celý týždeň...ale okrem toho nič...tak neviem 🙂
@tweeta ďakujem...no za týždeň, tak uvidíme 🙂
@evastejskalova aj ja cakam mrchu v pondelok, tak drzim nam palce nech nedorazi 😉
@evastejskalova no tak to môže byť 😉 držím palčeky a daj vedieť
@tweeta aj ja budem držať...dám vedieť či prišla.. 🙂
@misha1986 ďakujem, bola by som neskutočne happy 🙂
@misha1986 a ak sa môžem opýtať, ty sa už dlho snažíš či?
@evastejskalova kdeže prvý mesiac hned po vysadení antiky, myslím že nám to tento mesiac ešte nevyšlo, nevadíííííí
@misha1986 ahaa....no musíme skúšať a skúšať 🙂 raz sa to podarí 🙂
@evastejskalova tak sa budeme modlit aby neprisla uz 🙂 nech si da pauzu 9 mesiacov 🙂
@mistisa juuj dakujem si zlatučká 🙂 a ty tiež čakáš či príde?
@evastejskalova ja som 13 DC tak uvidime. ale uspech u mna je ze som dostala dve mrchy bez vyvolavacky. ja totiz od 1 tich mam ten problem ze nedostane mrchu sama od seba. a tym padom nemam ani ovulku. bola som v marci na laparke tak uvidime. zacala som v septembri brat femigard a v oktobri uz som dostala mrchu sama a potom o tyzden skor sice ale dosla dalsia tak sa vytesujem z toho ze to nabera celkom dobru cesticku k tomu aby sme uz mali drobceka. my snazilkujeme uz skoro 5 rokov tak uz sme imunny s mojim manzelom.ale stale dufame ze to coskoro pride a najdem si na tom testiku dve // 🙂 🙂 teraz sme to prestali tak intenzivne riesit nechavame to na volnej nohe ako sa povie a ked do konca roka nic tak od januara zacneme riesit IVF.dufam ze az tam nedojdeme a podari sa to 🙂 😉 😉 😉 som sa rozpisala hm. 🙂 kolko snazilkujete vy?
dakujeeeeem...ano, toto je moj vysnivany darcek...a ten asi ozaj nic netromfne...ja dostavam vcelku originalne darceky od mm, z ktorych sa vzdy uprimne vytesujem.. 😀 , ale tento by bol jedinecny a nezabudnutelny. tak drzim palce...aby to co najviac z nas naozaj vyslo... 😉

@janie80 tak tak veru .mas pravdu,nam teraz minuly tyzden oznamili dalsi dvaja s partie ze cakaju babeno.kamoska je v 13 tt . na prvy sup im to vyslo.hm. tak uz z partie ostavame iba mi s mm dva pary a sme komplet partia s detmi 🙂