icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikasi
6. nov 2012

@zabka888 ahooojki, tak ako...som cela zvedava na teba.. 🙂 , hypnotizovala si ju dostatocne... 😀 ??? verim, ze ano..a naozaj neprisla, moc ti to prajem. ved to..k nezaplateniu, akurat si idem zadovazit kyselinu listovu a zacat pripravu na tehu brat uplne zodpovedne.. 🙂

kikasi
6. nov 2012

baby..uz sa velmi tesim, ze mi pomaly konci mrcha a mozme sa pozvolna zacit snazilkovat. toto "hluche" obdobie sa mi voobec nepaci, aj ked to obdobie cakania na istotu tiez nie je moc prijemne..ale aspon je vtedy uz ta nadej... 🙂 🙂

katka2309
6. nov 2012

@bubich 😀 ze coro moro...odpadnem......no tak ak je to na bolestivu menstruaciu tak urcite zaobstaram.....teraz mam prvu mrsku po vysadeni ATK a dnes som myslela, ze sa uz po stene budem skriabat.....takto zle mi hadam este nebolo a uz to trva 4 dni 😖 ...tak pekne idem objednat ten alchemilkovy zazrak. 😀

ivnik
6. nov 2012

@mistisa zlatík držím Ti palce 🙂

misha1986
7. nov 2012

@katka2309 nestraš moja, ja sa bojím tiež aká bude mrcha po vysadení ATK, ale už teraz mi nie je dobre a ani cez ovulku mi nebolo- to boli bolestiiiiiiii ☹

misha1986
7. nov 2012

@t1na no ako moja? mna dnes bolí brucho ako pred mrchou a ešte viac

bubich
7. nov 2012

@misha1986 mne ten caj asi dost pomohol, lebo predtym som zvykla mat hnacky, vracala som, uplne som nevladala. a teraz mrcha trvala ledva 3 dni, skoro ziadne bolesti. to vsugerovane "tehotenske" bolenie podbruska pred mrchou bolo urcite silnejsie ako menstruacne bolesti 🙂 takze ja len odporucam... ale vlastne ty mozno mrchu ani nedostanes a budes hned tehu, takze mas po probleme 😀 v nedelu by si mala tusim NEdostat, ze? v pondelok som zvedava na infosky 🙂 drzim palce

bubich
7. nov 2012

@katka2309 kupila som v lekarni, je to bezna vec, vsade ho maju a mne to asi fakt pomohlo. tak drzim palce, aby bolesti rychlo presli a mohli ste skocit do druheho kola. My sme ho vcera paradne odstartovali 😀 tie 3 dni sexualnej striedmosti maju nieco do seba 🙂

t1na
7. nov 2012

@misha1986 mna vcera dost bolelo, dnes zatial nic...uz nech je nedela, nech vieme na com sme

misha1986
7. nov 2012

@t1na no ja asi neskor dostanem ako ty 🙂

misha1986
7. nov 2012

@bubich moja dostanem som si istá, bud v nedelu alebo pondelok..... ten čajík len v lekárni majú a ako sa pije?

t1na
7. nov 2012

@misha1986 jooj moja ja si nemyslim ze nam to teraz vyslo...nechajme sa prekvapit, ale velmi sa netesim

misha1986
7. nov 2012

@t1na aj ja si to myslím, necháme sa prekvapiť a v nedelu napíš 🙂 ak to nevyjde pojdeme do dalsieho kola. aj ty piješ ten čajík? vieš čo som na mne zistila? ked papam tu kyselinu listovu tak ma strašne bolí maternica a ked som ju 3 dni nepapala tak mi bolo fajn

bubich
7. nov 2012

@misha1986 ked dostanes, tak dostanes, nic sa nedeje, prvy mesiac sme mali len taky zahrievaci 🙂 aspon budes vediet, ze ako ti cyklus nabehne, nie? lebo teraz si tusim z toho taka trosku nesvoja, ze co a ako bude...
cajik som kupila v lekarni, je to taky ten klasicky liecivy so byvaju aj zaludocny, urologicky a podobne...ten isty vyrobca. zalievam ho 1/2 litra a do dna vypijem tak dva ked som v robote, ked som bola doma, tak ledva jeden za ceky vikend, ale napriek tomu som sa lepsie citila ovela...

misha1986
7. nov 2012

@bubich presne aspon budem vedieť aký cyklus budem mať a keby som sem nekukla tak ani neviem o ovu, hline a pod. 😲 takže tak. a ten čajík mám kedy piť?

saffi
7. nov 2012

dobre ranko dievcata, vidim, ze debata hned zrana 🙂

t1na
7. nov 2012

@misha1986 aj ja som prestala pit femigard, zdalo sa mi ze mi je z neho blbo

bubich
7. nov 2012

@misha1986 ja ho popijam tak v priebehu dna, podla mna to je jedno kedy ho vypijes... a hlavne ked je toho pol litra, tak to ani nevies na supu vypit 🙂 inak, mozno keby clovek o ovulke, hlienoch a podobnych veciach nevedel, tak by to bolo cele take uvolnenejsie. Lebo asi sa zbytocne moc sledujeme. Teda ja hlien, teplotu a ani ovulku nejako neriesim, aj ked teda presne viem, kedy ju mam, ale nebombardujem draheho, ze dneska musime. vlastne mu to ani nehovorim, ze kedy by sme mali a kedy, lebo si to chcem uzivat. a inak je haluz, ze fakt som si to najviac uzila prave v tie dni, kedy som vedela, ze uz z toho asi ani nemoze byt bejby... 😀

saffi
7. nov 2012

mrcha konci, zaciname tiez pomaly na zahrievacie kola 😉 len som zvedava, ci vobec budem mat ovu

misha1986
7. nov 2012

@bubich ale kedy ho mám piť ? cez mrchu, či ako?

bubich
7. nov 2012

@misha1986 hej, pije sa cez mrchu a az do ovulky 🙂

mistisa
7. nov 2012

@ivnik dakujeeem zlatik 😉

saffi
7. nov 2012

@misha1986 ano, prve dva tyzdne cyklu by sa mal pit

misha1986
7. nov 2012

@saffi diky

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 ahojky, kup si alchemilkový čajík dobrý je velmi, ked ta boli brucho pri MS vypijes jednu šalku toho čaju a ta prestane boliet nemus brat ibalgin alebo niečo od bolesti.

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa asi si ho kúpim, aj ked som žiadne bolesti nemávala a ibalgin nejedla cez mrchu, teraz ho asi budem potrebovať. takže pred mrchou si ho kúpim

saffi
7. nov 2012

@misha1986 ja som tiez rozmyslala aj nad nejakym cajom, ale nechcem to uz moc prekombinovavat. dva mesiace uz beriem kyselinu listovu, a beriem aj indonal 3c. uz teraz mam pocit, ze sa len napchavam az prilis kdecim moznym. uvidim ako to bude dalej

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 ja už mam druhe balennie a dalsi cyklus ked pride 😉

misha1986
7. nov 2012

@saffi ja asi skúsim ten čajík, ved to sú bylinky a kyselinu asi nebudem brať bolí ma z nej celé brucho- teda vaječníky a maternica

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa a ako chutí? ja mám bylinkové čajíky rada 🙂 škoda že nie je jar alebo leto, by som si ju nazbierala a nasušila u nás rastie dosť