icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

saffi
7. nov 2012

@misha1986 ked ti to nerobi dobre, tak zvys prijem cerstvej zeleniny, hlavne listovej a brokolice, kde sa tato kyselina nachadza

misha1986
7. nov 2012

@saffi keby mi to chutilo tak by som aj papala ale teraz v zime sú to samé umeliny

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 tak to chuti jak urologický čaj

saffi
7. nov 2012

@misha1986 to ano, ale aspon nieco, lebo ta kyselina listova je naozaj potrebna 😕

allenka33
7. nov 2012

baby,dnes som 24DC este mam 2 dni brat duphaston a ked som si dnes skusala krcok maternice,tak mi na prste ostalo troska krvy??zeby to uz bola mrcha??mozem ju dostat pocas duphastonu??a tak skoro??stale mam 30dnovy cyklus..a este aj rano som mala BT 37,2..co si o tom myslite?? 😒

misha1986
7. nov 2012

baby kde ste??? je tu nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😖

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 ja som tu

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa a ty čo nové???

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 ja nič všetko postarom ,boli ma brucho dneska dost ale prežijem neviem ci som sa neprechladila a ty?

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa hmm hádam si sa neprechladila, ale myslím že aj mna bolelo brucho po ovulke ešte 3 dni. ja nič nové, cítim PMS 😝

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 ved pojdete do druheho kola, a my už do 4

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa no to hej, teším sa- lebo to je sranda sa takto sledovať, ale ty nemusíš ísť 😅

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 uvidíme necháme sa prekvapit 🙂

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa ale do Vánoc sa nám to musí podariť, aj keď mne to dáko nesúri- ešte si chcem s manželíkom trošku užiť takto bez antiky 😀 a aj na dovolenku by som v lete ešte rada šla 😀

kikasi
7. nov 2012

@saffi ahojki, aj mne prave dnes konci mrcha, takze nabehneme pozvolna na druhy mesiac... 🙂 , snad sa zadari. ja len zacinam s kyselinou listovou, tak snad neni neskoro..kedze som sa docitala, ze by sa malo 3 mesiace pred..

bubich
7. nov 2012

@misha1986 tak vidis, to je dobry pristup! aspon nebudes sklamana, keby nahodou dosla mrcha. my sa tiez nemame kam ponahlat a doteraz sme sa stresovali ze aby sme neboli tehu, tak teraz si to mozme konecne uzit bez stresov 🙂 a presne, ked nebude tehu v lete, bude dovolenka 😎

misha1986
7. nov 2012

@bubich presne ako píšeš aj my, ja by ešte chcela ísť v lete niekde k moru a potom to už môže prísť, aj ke´d do leta ďalekoooooooooooooooo 😎

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 takže ty teraz nechces byt ani tehu? ved na dovcu možes ist aj s bruškom

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa tebe držím palčeky nech to vyjde, ved ste sa snažili cez ovulku 🙂 včera som u nás v hyperke zbadala ovu testy aj s tehu testom za 4€ tak asi ich potom MOŽNO kúpim, aj keď tým ovu testom moc neverím a ani neviam ako ich robiť a podla čoho budem na nich vedieť že je ovu, a robiť ich v kuse cez den tak to sa mi moc nechce

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa ja len to, že ma to nesúri aj keď mužíček moj má 31 rokov, ale tak povedali sme si, že prestanem brať antiku a uvidíme........ veď už je na čase. no ja by som s bruškom asi nešla ☹

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 neviem ti povadat,že ako nerobila som si nikdy ovu testy

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa a nechceš si ich robiť ak sa nepodarí?

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa nívod tam hádam bude 🙂

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 ne nechcem sa este s tym babrat cosi ved kedey mam byt tehu tak vtedy budem

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa no ani mne sa stým nechce zapodievať, ale tak keď sa nebude dlho dariť, tak aj na to príde a aspoň budem vedieť kedy mám ovu..... ty už chceš byť tehu, však?

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 chcela by som čim skor aj teraz keby to už vyslo tak by bolo super

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa tak držím palčeky hádam sa podarilo už 😉

mirkamirkaa
7. nov 2012

@misha1986 neviem neviem mohlo by a dakujem

misha1986
7. nov 2012

@mirkamirkaa uvidíme všetky, či sa tento mesiac podarilo.... 😉 a som zvedavá, ktorá to bude 😀

tweeta
7. nov 2012

Ahojte koceny 🙂 ako sa dnes mate? mna uz to pocasie hneva, stale len prsi 😖
chcela by som sa vas spytat, na vas nazor na chlorellu a zeleny jacmen...ja to skoro mesiac uz uzivam...zatial neviem povedat ci to nejaky ucinok, ale je to este asi skoro...ma to detoxikovat organizmus a je to vraj vhodne uzivat pred tehotenstvom ale aj pocas...co vy na to? mate s tym niektora skusenost?