Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@misha1986 aj ja som zvedava, dufam,že ja 😀
@misha1986 to jak vieš že z kyseliny ta bolia vaječníky a m,aternica?
@reni1512 tak super, budem to brat teda dalej a ako si to uzivala? ja si dam kazde rano lyzicku jacmena do vody a chlorellu 3x denne po jedle tak 5 tabletiek...ako som pisala este necitim, ze by sa nieco dialo so mnou, hlavne ale nic negativne...kolegyna po jacmeni vracala 3 dni a nekce to uz ani vidiet...ja som v poho
@mirkamirkaa lebo predtým ma vobec, začala som ju jesť počas antiky mesiac a teraz zas mesiac a už vtedy ma bolela maternica celá a aj teraz a ked ju nejem tak nič. inak dnes pobede ma bolí podbruško ako keby som tam niečo mala 😒
@misha1986 kolky DPO si?
@mirkamirkaa ako myslíš? keď mi sme sexíkovali skoro každý deň
@misha1986 že kolky den po ovu si
@mirkamirkaa keď ja neviem kedy som presne mala ovu, mňa boleli a pichali vaječníky celý týždeň až do minulého piatku
@misha1986 tak pockaj este, a nesleduj sa tak
@mirkamirkaa ved ja sa neskedujem a počkám, píšem aké mám pocity ale môže to byť aj PMS
Ahojte,
nikdy som neverila mojej mame a babke, že by mohol mať náš psík vplyv na to, že nemôžem otehotnieť. Skúsili sme dať psíka preč a o dva mesiace mi lekár oznámil, že som v 6. týždni tehotenstva. Je nám strašne za našim havinkom smutno, ale lekár mi tiež potvrdil, že psík v blízkosti, by mohol mať na otehotnenie nepriaznivý účinok.
@misha1986 hej jasne
@grejci1ahoj, to fakt?ale to ste mali v dome alebo v byte toho psika?
@misha1986 a to tie pocity tehu co pisu dievcata tak sa podobaju s PMS vsak?
@mirkamirkaa máme veľký 3-izbový byt a Arthurko mal ešte k tomu vlastnú izbu 🙂 keďže sme sa o miminko pokúšali 4 roky a stále nič... A čo sa týka tých pocitov... nič mi nebolo, len v siedmom týždni som sa ráno zobudila po prežúrovanom víkende, že ma strašne bolia prsia, tak som si išla len tak zo srandy kúpiť test a skoro som odpadla keď som uvidela dve čiaročky 🙂 podarilo sa 🙂
@grejci1 to je super my sa snažíme ešte len 3 cyklus a este stale nic,teraz som 2den po ovu tak uvidime že či sa podarilo

@zabka888 moja a ty ako???