Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa hej nejak zle mi je, začali ma kríže pobolievať a aj bruško, no asi sa hlási mrcha so svojou PMS 🙄
@mirkamirkaa ja som raňajkovala už o 6 , manželík mi robí raňajočky kým sa ja vyparádim 😀 a potom papáme spolu
@kikasi tak šup šup už nech sa vám zadarí 🙂 moja ja som dopadla tak, že mrcha nakoniec prišla 😠 takže dnes 1DC.. Mali sme takú otrasnú noc, mm začal vracať o 1 v noci a vracal pravidelne každú hodinu až do 9tej ☹ čiže sommaximálne unavená, nevyspatá a aj mrcha prišla, čo už, ideme dalej 😎
@misha1986 hmm tak to sa o teba fakt skvelo stara ten tvoj muzicek 🙂 to bude skvely tatino 😉 moj este spi ked ja idem do prace 😒 inak vcera mi povedal, ze urcite bude babo uz teraz, lebo on vraj velmi plodny 😀 tak som cela nedockava, ci mal pravdu...a ako sa citis moja? zimnica presla?
Zenusky moze byt 8 dni pred mrchou a 6 den po ovulacii na ovu teste este dost silna ciarka? kazdy den som si robila testy a stale slabla..a dnes olalala silneje...cysta? alebo doznievajuca ovulka? a znova hlien no husty biely...ako sa inac mate? dalsi sychravy den pred nami....
@misha1986 ja už nechcem ist do dalsieho kola ale ked pojdem aspon nebudem sama
@mirkamirkaa nebudes sama, neboj 🙂
@saffi ja som este len 20DC este ma caka dlha doba cakania ci som alebo nie som tehu
@mirkamirkaa ja idem tiež do dalšieho kola 🙂 dnes 1 DC 😖 ale ty máš ete šancu, že toto kolo može byť posledné 😉
@zabka888 dlho sa snažite už?
@mirkamirkaa od augusta.. a vy?
@mirkamirkaa ved uvidíš, možno sa zadarilo a nepojdeš 😉 potom s kým budem písať????
ako sa pripravujete na počatie dieťatka?? je dobre brať nejaké vitamíny?? mala by som ist ku gynekologovi, ked sme sa začali snažiť o bábo, aby mi povedal či som po zdrav. stránke na to pripravená??? dakujem za kazdu radu 🙂
@mirkamirkaa tak musis verit, ze ty uz pojdes do dalsieho kola s tym vyssim levelom 😕
@mirus1510 ahoj, bez ohladu na to ci sme datumovo planovali babo, som brala Calibrum babyplan. Je v tom zvyseny pidiel kyseliny listovej a teraz uz beriem Calibrum mami... Odporucil mi to aj moj gyno. A co sa tyka tej prehliadky, myslim ze je to fajn, vediet, ze si v poriadku a ze si fyzicky schopna otehotniet, ale to iste by mal absolvovat aj partner, pretoze nejaku vadu by mohol mat on. A hlavne pozor na krvnu skupinu, byva dost problem ak je Rh negativ a partner ma Rh pozitiv...a naopak, vtedy je vraj velka pravdepodobnost na geneticke vady... My sme chvalabohu obaja pozitivni 🙂 vela stastia prajem, nam sa to konecne podarilo

@misha1986 ja som ešte len ranajkovala