Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa bude najlepšie ak nedostaneš do pondelka zbehnúť k dokimu ale ak máš dostať tak by to malo byť potom fakt zajtra, no som ako na strunách že ako to dopadne, moja ty toho musíš teraz teda vydržať 😔
@purina12345 skusila som sa opýtať na macu peruansku v lekárni a vies Čo? Lekarnicka ani nevedela, Čo to je 😀 asi si to objednam cez net. Ten prasok ako teba užívať či davkovat?
@purina12345 no vidis , ja trpim kazdy mesiac .... uplne zle 😖 😖
@nativanativa ja na mrchu čakam už od piatku .. 😠 😠 😠 ale ešte neprišla ale tiež určite pride 😠 😠
@purina12345 mojaaa silno ti držim pršteky takže si mala dušika? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova to som nepostrehla a pride ta mrcha,,,,,,
@eri28 no podľa mna určite už som si myslela že pride v piatok ale akosi sa jej nechce potvore jednej ,,, teraz ma tiež boli v podbrušku tak ja neviem čo to so mnou je 😝 a ty dnes ako?
Baby momentalne do seba perem veľky balik snackov určite mi z toho bude zle 😝 😝 😀
caute zienky no to bolo rano ako kazdu sobotu, cakam na mojho chlapa, ze to tu vycisty, mam uplne sibnuteho spolubyvajuceho o paitej rano pride ako velka voda a telefonuje ako keby nic krici, no uz som nezazmurila oka.
v praci som bola ako mechom udreta...
neviem kedy pride moj asi po vykende, ale ma tzoho plne zuby, takze mu povie slusne nech si hlada novy podnajom... aleluja,,, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
inac u mna nic nove cakam na tu navstevicku presne za 7 dni plus minus jeden a som zvedava co mi ta hormanalna antikoncepcia pripravy za kamosku..... 😉
@vardzikova aha dnes je sobota ja som pomylena na cisto, neviem ja mavam tusim presne, mozno aj o den skor, davno mi neprisla o den neskor,,,,, a ty co si myslis....
@eri28 tak mne ma prisť až v pondelok ale pride určite 😠 😠
@vardzikova aha okej uvidis
baby ja idem spat som na prasky mozno neskor...pa
@vardzikova super, ze presla, snad to dobre dopadne 😉 mne sa zhorsil stav, takze ta tyzdenna teplota 37,5 bude asi z toho ...
@vardzikova zajtra je 17 deň po ovu a ja dostaneeem určite
ahojte 🙂 tak ja už mám dnes lepšiu náladu, začala som predvianočné upratovanie a ešte stále nemám dokončené, tak idem pokračovať....vy ste čo porábali?
@kikaneu my sme si dnes postavili stromcek, sice je to skoro ale tohto rocne sviatky budu kratke tak si ho chceme troska uzit 🙂 a tiez som upratovala, a žehlila koooopu veci... ale vsetko som stihla a teraz mam leharo 🙂
@aknedz uvidime ako to s tou mojou mrchou dopadne 😠 , a čo na teba lezie chripka? 😲
@l_e_n_o_c_k_a tak ja som začala o štvrtej poobede, ani som nedúfala, že stihnem až toľko 🙂 my si zatiaľ dávame len taký malý stromček, asi tak 50cm má 🙂 idem ho vybrať akurát 🙂 nech už tiež máme atmosféru sviatkov 🙂
@nativanativa moja pride iny mesiac ja si to hovorim ak by nahodou z toho nič nebolo 😒
@lucecita my vianočn stromček zdobime vždy až na vianoce 🙂 je to taka atmoška, rano staviame stromček pijeme medovinku, popri tom si spievame koledy a tak sa ide variť ,, ja milujem vianoce
INAK BABKY DNES SOM OD MANŽELIKA DOSTALA STROJ NA VYROBU CUKROVEJ VATY 😀 😀 😀 😀 😀 VEEELMI SOM PO NOM TUŽILA , A DNES NEROBIM NIC INE AKO CUKROVU VATU MNAM ... A MOMENTALNE TERAZ JEDNU TISKAM DO SEBA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@purina12345 asi by som sa mala objednat na laparku pekne , aby som si bola 100%tne ista , ze tam tie veci mam v poriadku