icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
8. nov 2012

@kikaneu heheh duuufam,lebo podla odbornych informacii to ma trvat do cca 4 rokov.takze este rok 🙂

mata_ba
8. nov 2012

@kikaneu no ved som mu naznacila a zatvaril sa takto 🙄 tak som sa zacala smiat,ze ma talent povedat ee v spravny cas 😀 a on ze "zase mas tie slavnosti?tak dobre" 😀 ale nutit ho nejdem..ale toho hlienu je mega...tecie to zo mna ako zadarmo..a to bez grepu a inych veci...

@vavenecka hmmm..som zvedava kedy ja budem taketo pisat 😉

@spula22 neviem ci mam zacat presviedcat ci prdiet na to..uvidime...

spula22
8. nov 2012

@mata_ba nepresviecaj-prid vyskoc a znaaaasilni 😀

vavenecka
8. nov 2012

@mata_ba po tom dnešnom ovu teste dúfam,že budúci mesiac,lebo inak ma naštveš 😠 😉

kikaneu
8. nov 2012

@spula22 ale neboj, určite to nebude trvať tak dlho.... 😉
@mata_ba no pekne, pekne....nenúť, však bude ako má byť, nie? 😉 požičaj aj mne 😅 ja jem ten vitamín C, ale nejak sa neprejavil zatiaľ.....tak snáď to ešte stihne.....ak nie, tak budúci cyklus ho začnem jesť skôr 🙂

mata_ba
8. nov 2012

@spula22 zeby??? 😀

@vavenecka no ty si dobra 😀 keby slo o mna,tak som v 36tt..

@kikaneu ja teraz nic a nechapacky...normalne som si v sprche cupla a tiekol hlienik..ale kvalitny vajkovyyyy 😀

mata_ba
8. nov 2012

@kikaneu @vavenecka @spula22 dobre babulky..idem sa tulkat 😉 pa zajtra

vavenecka
8. nov 2012

@mata_ba veď ja viem 🙂 ale tak treba nás už pomaly začať nahrádzať,už sa pôrody rozbehli,treba ďalšie tehuľky 😉 to asi tak postupne pôjde,až máme stále čo nové kukať 😀

vavenecka
8. nov 2012

@mata_ba tuli tuli 🙂 dobrú a plodnú 😠

kikaneu
8. nov 2012

@mata_ba normálne závidím (v dobrom) 🙂 aj ja chcem hlieeeeenik 🙂 tak pekné tuľkanie....dobrú nôcku potom 🙂 papaa

veronikaborova
8. nov 2012

@timmulienka radšej s tým chod za lekárom vždy je lepšie ísť čím skôr potom daj vedieť ako čo dopadlo dúfam že budeš mat všetko ok

katka2309
8. nov 2012

@misha1986 neboj, budes v pohode....a ja si hovorim, ze to vsetko bude stat za to, ked budem tehu 😀

katka2309
8. nov 2012

@kikasi 🙂 to by bolo super...ale vsak verim, ze uz coskoro....ja sa este stale trapim s mrchou, uz hadam koncime....a zase rychlo sup do snazenia....moja gynekologicka mi povedala, ze sa mame poctivo snazit cely mesiac, vraj ona otehotnela posledny den ms, takze nic nenechat na nahodu a poriadne makat 😉 ...ti nasi chlapi to maju s nami tazke 😀

katka2309
8. nov 2012

@mirus1510 moja doktorka povedala, ze staci kyselina listova a viac o seba dbat, dost spat a vylucit alkohol, ako nefajciarka to mam lahke - prestavat netreba 🙂 a ovocie a zelenina a podobne ...drzim silno prsty, nech to vyjde cim skor 🙂

misha1986
9. nov 2012

dobré ránko baby- konečne máme piatooooooooooooook 😀 čo nového???? mna strašne bolí na ľavej strane, vaječník???

mirus1510
9. nov 2012

@katka2309 dakujem 🙂

azzura
9. nov 2012

@mistisa ahoj, nie si jedina ale ja som uz v inej teme, toto uz nie je nasa stara tema

franzziska
9. nov 2012

ahojte je fajn vas tu vsetky vidiet 😉 😉

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa mohol by, ja by som sa vobec nenahnevala

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa to mi hovor, ja som uz pred rokmi toto absolvovala. rok a pol a nic. uz som z toho bola nestastna... ale skoncilo to rozchodom, takze nic. ale ten rok a pol co sme sa snazili mi nebolo vsetko jedno. a teraz to zacina znovu, tak zato som zvedava, ako to dopadne

saffi
9. nov 2012

inak dobre ranko 😀

saffi
9. nov 2012

mna dnes vecer caka zubaaaaaaaaar ☹ nechcete sa niekto vymenit?

mata_ba
9. nov 2012

@vavenecka dobre ranko.taaak my sa vas budeme snazit nahradit 😀
@kikaneu posielam teda silou mysle hlienik 😉
@spula22 @mistisa
@franzziska ahojky..veru..vcera to bolo ako stretavka zo skoly 😀
Aaa baby...bola dobra a plodna noc 😀 teda ci plodna sa uvidi,ale sportovci plavaju a hladaju vajko na vandrovke 😀

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa moja si tu? sú tu nejé iné baby čo to?

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 ahoj miska ja som tu, ale asi mna nehladas 🙂

misha1986
9. nov 2012

@t1na moja kde si- ako sa máš? ja tak, že mrcha asi dorazí cez víkend 😝

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 ahoj moja, aspon niekto 😉 samozrejme že aj teba, inak čo nové???

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 ahoj tu som akurat čitam,že ich ani nepoznam tak čitam si čo tu pisu 😀

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba ahoj budem držat prsty nech ti to už vijde

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa no hej mna to nezaujíma, inak ty čo máš nové-žiadne príznaky, 😕