icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 žiadne este stale ma bolia vaječníky inač nič, ale čo už, možno aj tak budu // aj ked nič extra nepocitujem, a ty? už ti je tak na mrchu? si to kdesi pisala

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 jeej dakujem 🙂 sa tesim potom.. idem dnes na pohovor tak sa chystam, akurat som pozerala, ze vcera cela vyhodena som bola a dnes krasna cista plet :D Inaaac nic, som nejaka skepticka 🙂 a ty sa mas ako?
@mirkamirkaa ahoj mirka 🙂 ... teši ma Renča :D

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa hm no aj mna boleli ešte 3-5 dni po ovu, no ja myslím že sa vám to už podarilo 😉 hej moja, je mi tak- bolesti na lavej strane vaječníka, kŕče v podbrušku, všetko ma bolí- len prsia dáko ee , tak uvidíme kedy dorazí- to bude mrcha riadna 😖

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj.dakujem pekne 🙂 a podobne..a sme sa sem zase na chvilku vtreli..od januara sa tu vytvorila super partia,len uz takmer vsetky otehu a uz aj porodili daktore.. 🙂 tak tu mistisa spravila stretavku vcera 🙂

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 aký pohovor, do práce nejakej novej??? 🙂 hm a to ako za jeden deň ti zmyzli vyrážky? ja mám zas nejakú mastnú pleť aj vlasy, no ako pred mrchou..... ty si ktorý DC- tuším 19DC, ja 26DC- tak mi je už dosť blbo 😝

misha1986
9. nov 2012

@mata_ba ahoj hej všimli sme si 😉 no tak ty budeš teraz medzi nami, či???

mata_ba
9. nov 2012

@misha1986 noo..som vlastne tam,kde mi niekto napise 😉 ale pohybujem sa v podstate v troch temach 🙂

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 mne uz sibe :D ale vazne, mam krasnu plet, drzi mi make-up, vcera som myslela ze ma porazi, vlasy sa mi tiez mastia a to inokedy v takom rozsahu nie, este som vravela babke ze neviem co ma s vlasmi, kazdy den uz umyvam... Vcera som mala zase vytok biely, husty, no ale inac tak ako ty pichanie vo vajecniku stale stale stale...a pred vcerom mi bolo riadne divne, od zaludka...Podla mna to tiez bude riadna mrcha :D lebo som niekde citala ze uhniezdovaci vytok je zlty ci co aaa ze biely znamena ze prebehla ovulacia a ze sa telo pripravuje na mrchu :D tak som odlozila vsetky moje nadeje nabok zase... Aaa nie do novej ale este stale nenajdenej prace. Skoncila som skolu a od leta som doma, neskutocne kolko ludi nas mladych potrebuje do prace :D rady mi stoja pred dverami

28nikinka2
9. nov 2012

Ahojte, asi sa k Vám pridám aj ja, hoci mi sa snažíme ale nejde nám to ☹

mirkamirkaa
9. nov 2012

@reni1512 ahoj aj mna teší 😀

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 a možno to budu //

reni1512
9. nov 2012

@mirkamirkaa citam citam ze sme na tom podobne :D tak vela ZDARU :D :D som strasne zvedava co z toho bude... a ked nic tak sa vsetky opijeme :D (srandujem) alebo co..s alchemilkovym cajom 🙂

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba nevotreli ste sa ved vy ste tu boli skor ako my,ja som tu este len od augusta alebo septembra. To vsetky tie baby boli tuto v skupinke a otehu? aj ja už chcem

mirkamirkaa
9. nov 2012

@reni1512 ano ano a prečo ved pohar vinka si možme tak cez PC dat a pripit 😝 ja neviem ci aj dnes si niečo nedam ved aj ked som tehu tak 1 pohár vinka neuškodi, a alchemilkový čaj je super tiež

28nikinka2
9. nov 2012

Mi sa snažíme už vyše roka a stále nič, skúšala som všetky možné recepty typu jedna baba povedala

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 moja ja zmývam vlasy každý deň, ked náhodou jeden deň nezmyjem tak hrôza.... aj ja mám taký biely výýtok od ovulky- veru asi sa chystá mrcha-no čo už, budeme budúci mesiac múdrejšie a budeme sa snažilkovať vtedy ked bude ten číry hlienik, aj kd myslím že sme aj vtedy snažilkovali 😉 a držím palčeky nech ti to vyjde dneska a máš čím skôr prácu 🙂

mirkamirkaa
9. nov 2012

@reni1512 zabudla som aj tebe veľa štastia a cim skor nech sa podarí

reni1512
9. nov 2012

@mirkamirkaa no miiiiirka :D ty to vobec neberies vazne akozee :D :D :D nazdravie :D!a dakujem, prajem to iste 🙂 vsetkym cakatelkam 🙂

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa skôr NIE ako áno, inak ja si dám s mužíčkom každý deň pohárik, alebo pivko 🙂 a takto cez PC by som si s vami dala baby 😀

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 no ja myslim ze v spravnom case sme sa snazili 🙂 celkom som sa uz rozbehla v tej problematike :D Nieeeeeee co o mesiac, este si stale drzime prsty az do poslednej chvile 🙂 Dakujeeeem krasne!

misha1986
9. nov 2012

@28nikinka2 ahoj vitaj moja a čo sa nedarí? všetko je ok? ozaj a aké receptíky??? 😕

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa ano ano 🙂 bolo nas tu velaaa a 98%je tehu resp.uz mamickami 🙂 no..co ti poviem..aj ja uz by som mala rada babenko..a to som mala za necely mesiac rodit... 😔 co uz...urcite sa vam kocky zadari..tu sa otehotnieva jedna radost🙂

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 veru treba čakať až do poslednej chvíle a dúfať, o 3 dni dám vedieť ako som na tom 😉

misha1986
9. nov 2012

@mata_ba každej jednej z nás sa to raz podarí, niektorým to trvá dlhšie iným raz-dva.... nechce sa mi čítať späť tolko strán, ale písali baby aké mali prvé príznaky skôr ako si urobili testík s //

28nikinka2
9. nov 2012

Recepty ako napríklad že si dať hore nohy, užívať kyselinu listovú a ďalšie somariky, rozmýšľame že sa objednáme k lekárke pretože manžel má taký problém že v jeho rodine presnejšie jeho brat nemôže mať deti a veľmi sa bojím toho najhoršieho

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa sa sem vkradli a ani sa nepredstavili 😝

misha1986
9. nov 2012

@28nikinka2 jááááááááááj no tak to neni nič príjemné, ale nádej umiera posledná. ty máš pravidelný cyklus? sme radi, že si prišla medzi nás a podelíš sa s nami o svojich problémoch, ve´d každá nejaké máme ☹

mata_ba
9. nov 2012

@misha1986 fuu.tak rozne..bolestive prsia,motanie hlavy,pichanie v brusku(ale to nie je spolahlive),husty biely vytok,mne bolo uz par dni po ovu nevolno..a podotykam,ze bolesti ako na mrchu tu mala tusim kazda.. 😉 a este citlivost na pachy,ci nechutenstvo....a divoke zive sny 🙂

misha1986
9. nov 2012

@saffi oni tu už boli pred nami, ale sú už tehotné takže si spravili nejaké stretko, aj ked myslím že už tou neprídu- ved to si môžo aj do IP pošty napísať ktorej chcú

misha1986
9. nov 2012

@mata_ba ten výtok to aký bol??? ja mám taký biely aj pred mrchou