icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa je to len otazka casu 🙂

A neviem ci ste o tom poculi,ale je par overenych tipov na podporu tehu..od ms pi cajik z alchemilky alebo gynastan-zensky caj..je to na podporu vystelky maternice..toto sa pije do ovulky...par dni pred ovu si dajte denne pohar dzusu z ruzoceho grepu,supnute si vitamin C a ak lubite,pridajte si aj lanove semiackka..tieto 3veci su super na plodny vajickovy hlien(priesvitny,tahavy),ktory je naj na oplodnenie..a ako prebehne ovu,kupte si ananas a ten tvrdi stred si rozdelte na 5dni a kazdy den spapajte..obsahuje latku,ktora napomaha k uhniezdenie vajicka...alebo namiesto ananasu sa da kupit v lekarni bromelain..
Drzim paste!no vo vseobecnosti je naj sa na vsetko vyprdnut a uzivat si zivot..a babo pride 🙂 hoci viem,ze je to tazke..

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa no vsak prave, ze su tehulky, ved cim nakazi tehulka snazilku??? predsa tehuvirusom, nie? 🙂

mata_ba
9. nov 2012

@misha1986 vela bab po antike hned otehu 🙂 drzim paste?

misha1986
9. nov 2012

@mata_ba hej viem, no som veľmi zvedavá.... tie príznaky ťažko sa na ne spoliehať, treba vyčkať, či príde mrcha.... a môže sa stať že bude chvílu meškať a bude treba aj vyvolávačku- no každá sme iná. v pondelok budem vedieť na čom som

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 tak dufam,že sme to dobre vystihli už konečne

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 jasneé,že može byt aj večer ved kedy mame chut 😀 😝

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa určite áno 🙂 a ako sa cítiš, či nič zvláštne- len to bruško?

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba alchemilku som pila teraz prvý cyklus a mala som po velmi dlhej dobe konečne ten tahavy hlienik ale až na 17DC , normálne som sa mu tešila že konečne sa to možno podari ked je taky hlienik

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 len bruško ináč nič ale možno je este skoro

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa možno hej, aj mna fest bolelo bruško- no to je ale sranda, však ked sa takto pozorujeme 🙂 a tie cykly pred tým, tiež ťa bolelo bruško po oulke? no ja som zvedavá ako dopadneme, možno kúpim dnes tie tehu testy alebo až v pondelok ak nepríde mrcha

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 nebolelo ma nikdy pred tym takto ako teraz možno budem chora - chripka alebo čo a aku znacku testu?

misha1986
9. nov 2012

@mirkamirkaa e prečo by si mala byť chorá? no tak, keď ťa nebolelo tak teraz to môže niečo znamenať. vieš čo neviem, v tej hyperke čo som kukala, neviem čo za značka to bola ale bolo napísané, že už v ranných štádiách tehu spolahlivo zistí tehu, ak neviem nechám to na ten pondelok 🙂

svintekova
9. nov 2012

@mata_ba mojka drzim palce aby tento mesiac mrcha viac neprisla 😉

sarin
9. nov 2012

Ahojte babenky 🙂. Tak som tu zas... Co máte nového od včera? Mňa včera boleli prsia ako pred ms i keď mam do nej este dva tyzdne cas... Ale dnes už ma nebolia. .. Pozerám, že väčšina z Vás má okolo 25 rokov. Ja to podľa štatistík asi budem mať ťažšie. I keď mojej rovnakostarej kolegynke to vyšlo na prvý šup a už aj porodila 🙂

saffi
9. nov 2012

@sarin ahoj, vobec sa nestresuj, este nepatrime ani my do tej statistickej skupiny... horsie je to uz po 35-ke. a vobec..vobec sa netreba drzat nejakych statistik.. vela aj mladych bab ma problemy a naopak, vo vyssom veku sa to niekedy podari "na prvy sup". teraz je taka blba doba, ktora velmi vplyva hlavne na muzskych "chlapcov", ktory su z roka na rok lenivsi... treba verit a pozitivne mysliet.

sarin
9. nov 2012

Ked budu mojho muza "chlapci" iba z polovice tak lenivy jak on... tak sme v prdeli 😠 😀

spula22
9. nov 2012

@mata_ba tak super 🙂 duufam, ze ho najdu 🙂

mirkamirkaa
9. nov 2012

@misha1986 som zvedavá,že co ti ukáže dufam,že aspon ducha

mirkamirkaa
9. nov 2012

@sarin ahoj ja mam 25 a nejak rýchlo sa to neda,zacinam si myslie tže už som asi stará 😉

saffi
9. nov 2012

@sarin 😀 musis vycvicit

mirkamirkaa
9. nov 2012

@sarin toto bolo za 100bodov

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa hej..alchemilku si vela ludi chvali 🙂 a ovu na 17dc je super 🙂 ja ked som otehu,tak som ju mala az na 27dc 😉 a hlienik je velmi dolezity 🙂 a mozno sa uz zadarilo 😉 ja som dnes 17 dc atiez ovulkujem asi dnes 🙂

@svintekova dakujem mojka 🙂 uvidime..ale uz sa nesplieham..hoci..uz budem mat duphik 😅

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba lebo fakt minule 3 cykly som nemala taky hlienik až teraz vtedy bol len taký číri a riedky ako voda

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa ale dievcataaa, to co toto? ja kazdy rok tvrdim, ze mam 22 😕 . ze je to uz siesty rok, to ma netrapi 😀

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba a ty berieš duphaston? to pomaha?

mirkamirkaa
9. nov 2012

@saffi tak je to najlepšie 😉 dlho sa snažíte?

saffi
9. nov 2012

@mirkamirkaa ee teraz este len ideme zacat, cakala som kym skonci mrcha po vyvolavacke, lebo sa jej 3 mesiace neracilo prist. ale pred rokmi som si toto uz raz abloslvovala, rok a pol sme sa snazili a nic

mata_ba
9. nov 2012

@spula22 snad ano 😉

Aaa este ma napadlo kocky..na spermosky su super papanie rajcin,orechov..a vitaminky A,C,E a selen,zinok..moj berie selezin ace 🙂 aaa je velmi dobre spapat denne jednu lyzicku medu s jednym vlasskym orechom 😉 budete zdravi a aj babo 😉

sarin
9. nov 2012

Kocky my sa snazime prvy mesiac a ja som tak plna ocakavani az sa bojim ako zvladnem ked dostanem menzes 😕 .. Dufam, ze tu daktora z vas 😅

mata_ba
9. nov 2012

@mirkamirkaa aj ten je dobry 🙂 vlastne je este plodny..a skus,ak to teraz nevyjd,pridat aj cecko s grepom a semiackami 😉 este len to je hlien 😉 aj ked..ja som tento cyklus nic nemala a mam ho tolko,az mi lezie na nervy...v zivote som ho tolko nemala 🙂 a duphaston so idem dat prvykrat..mala som teraz zrejme 3biochem.tehu...takze mi ho lekar dal na pripadne udrzanie...