icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tiumen
9. nov 2012

@misha1986 no ale podla ovu testov sme sa snažili počas ovu a ako vždy nič z toho :D

misha1986
9. nov 2012

@tiumen neverila by som ovu testom a netestovla sa

tiumen
9. nov 2012

@misha1986 len tak to skúšam s ovu testami..ale kamaratkina známa otehotnela ked prestala brať duphaston..a ako dlho sa snažíte?

misha1986
9. nov 2012

@tiumen my len prvý mesiac po vysadení atk, no ja neviem čo je duphaston.......skúsime zatial normálne až potom ked to nepojde tak skočím k doktorovi

mirkamirkaa
9. nov 2012

@mata_ba ano ano,

mirkamirkaa
9. nov 2012

@tiumen tak to mas ukažkovo

tiumen
9. nov 2012

@misha1986 ja som nikdy hak nebrala a aj tak stále nič.. Už to bude pomaly rok :( tak si zatial plná optimizmu kedže len mesiac sa snažíte :D

tiumen
9. nov 2012

@mirkamirkaa ale po dlhej dobe! Na tych femi kvapkach niečo bude 🙂

mirkamirkaa
9. nov 2012

@tiumen ja som teraz pila alchemilku som zvedavá ci mi to trochu pomoze, ked nie tak skusim femi tiež

mata_ba
9. nov 2012

@saffi a mala si ovulku v pohode?

misha1986
9. nov 2012

@tiumen hej zatial hej, uvidím ako nabehne cyklus po antike

saffi
9. nov 2012

@mata_ba vtedy som to neriesila, lebo to som sa o babo nesnazila, to som mala len na upravu cyklu. teraz som len zacala, tak uvidime ako sa to bude vyvijat. urcite sa nechcem hadat, neber to v zlom, nie sme tu od toho, len mi niekedy ti lekari pridu ako, ze prava ruka nevie co robi lava. ich nazory sa casto rozchadzaju 😠

tiumen
9. nov 2012

@mirkamirkaa femi obsahuju asi 4bylinky a jednou je aj alchemilka!

mirkamirkaa
9. nov 2012

@tiumen no tak este jedno balenie mam elchemilky ked mi to teraz nepomože ani na dalsi cyklus ked este nejaky bude snad už budem tehu tak si kupim tie femi a to sa tiež uživa od 1DC do ovulky?

mata_ba
9. nov 2012

@saffi s tym zial suhlasim..ved ani ja sa nejdem hadat 🙂

tiumen
9. nov 2012

@mirkamirkaa no od kedy sa užívajú neviem,ale tu na mk boli nazory rôzne,ale ja ich budem brať stále. Majú podporovať činnosť vajecnikov,a mal by sa zlepšiť hlien,niektorým sa to tak zlepšilo že si podla neho vedeli určit ovu..a ako dlho sa snažíte?

saffi
9. nov 2012

@mata_ba mam operovane koleno a v case ked som to riesila, tak sa mi k tomu vyjadrovali 3 odbornici (chirurg, primar chirurgie a primar rehabilitacie) a kazdy mi povedal uuuuuplne nieco ine... tak som si mohla vybrat 😀

mata_ba
9. nov 2012

@saffi jaaaj..tak to sa oplati 😀 aj tak su naj skusenosti..

vavenecka
9. nov 2012

@mata_ba ahooj 🙂 no my vám rady podarujeme žezlo tehuliek 😉

saffi
9. nov 2012

@mata_ba ved prave 😀

mata_ba
9. nov 2012

@vavenecka supeeer..dohodnute 🙂 uz?? 😀

reni1512
9. nov 2012

Baby nikoho neboli podbruško? ja puknuť idem uz od toho...boli a picha vajecnik vkuse, neviem sa na nic sustredit...cysta viem ako boli, to som vylucila sama na sebe, prechladnutie netusim, ale som tyzden pred mrchooou :( porazi ma uz

mata_ba
9. nov 2012

@saffi v kazdom pripade ti drzim paste..teda vsetkym.. 🙂

saffi
9. nov 2012

@mata_ba dakujem, podobne 😉

mata_ba
9. nov 2012

@reni1512 mozes mat ovu alebo moze ist aj o uhniezdenie 😉

mata_ba
9. nov 2012

@saffi dakujem 🙂

reni1512
9. nov 2012

@mata_ba mati ovu bola 2.11. mna uz tri dni po nej bolelo podbrusko, stale poobede zacne ale trva to uz od ovulacie...mam len biely vytok, ziadny iny nie...ale tak toto pichanie a bolest je dnes riadne intenzivna :( Mam skor zly pocit z toho ako dobry. Stale to iste dookola riesim, ale uz mi sibne, lebo kazde poobedie sa tu s tym mordujem..:(

mirkamirkaa
9. nov 2012

@tiumen my od 1 septembra teraz je to 3 cyklus a len teraz som mala ten hlienik ako ma byt pri ovu natahovaci, to je zasluha alechemilky, tak sand to vyslo

mirkamirkaa
9. nov 2012

@reni1512 mna boli od ovulky tiež idem presknut strašna bolest už 5 den tak dufajme že je to uhniezdenie

vavenecka
9. nov 2012

@mata_ba to musíš vydržať,až porodíme 😠 😀 😀