Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
No dnes slaby krvavy vytok...mrcha akoze 6 dni dopredu????????.....vrrrr ☹
@mirkamirkaa moja ja som večer už buvkala aj s manželíkom, tak si mala teda pekný večer.... dnes upratujem, varím bo som sama doma a velký dom 😖 vieš čo sa mne snívalo? že som bola tehotná a že som o tom hovorila mojim segrám, no sranda 😀
@misha1986 ja som sa práve naobedovala fuj nažrala som sa jak prasa, o chvilku sa budem gulat, videla si depi ma pozit. test ten rapidclear ona bola tu v tejto teme ako som tu prvýkrát prisla
@reni1512 možno uhniezdenie ked s ati to nerozbehne
@misha1986 ahoj tak asi tak jednen mesiac úplne v pohode ...prvá spádová MS prišla potom o mesiac ešte v pohode a potom to celé prepuklo ... nepravidelná mrcha a pleť otras a to som s tým nemala problem ani v puberte
ale neboj ty sa toho ani nedočkaš, lebo dovtedy budeš tehu
my sme si davali pozor dva mesiace po vysadení a už to lutujem (ale priatel si nedal povedať, že tam nie je žiadne riziko pre babo :( tak teraz mám pocit že to najlepšie obdobie po vysadení som premeškala :( ....)
@mirkamirkaa pochybujem miri...siiilno...tak isto ako minuly mesiac ale sa strasne cudujem preco tyzden vopred..asi nebude nieco ok potom
@reni1512 a kolky DC si?
@mirkamirkaa baby kde ste???? moja čo nového
@mirkamirkaa 20DC...
@reni1512 ja ked som mala cystu tak som mrchu ani nedostala, len na vyvolávačku............. tak nemyslím, že by to bola cysta, počkáš pekne do 16-teho, moja len si nerob starosti s tým. a uvidíme čo bude zajtra, ved nekrvácaš ako pri mrche. u nás ho je zohnať všade 😉 asi si ho večer po kúpeli vo vani urobím
@misha1986 a kupovala si ho v obchode alebo v lekárni?
@misha1986 Ahoj tu som nebola som tu lebo som mala pracu jednu objednavku urobit
@misha1986 ako presne sa vola ten žensky caj popradsky?som taky este nevidela
tak koncne po 7 dnovej mrche sa situacia umudruje a hadam sa dnes vrhneme do druheho kola snazenia 😀 ....vikend treba poriadne vyuzit....
@misha1986 ahoj no tak pisem ako to dopadlo...meskalo mi to 8 dni....prislo to az vo stvrto ale dneska uz sa nic nedeje uz aj odisla mrcha jedna 🙂 🙂 🙂
@timmulienka v obchode volá sa popradský čaj pre ženy, taký červený obal má- videla som ich v jednote, hypernove, v kauflande a tescu ho asi nemajú nevidela som
@mirkamirkaa volá sa čaj pre ženy, značka je popradský- taký červený obal má, kúpila som ho u nás v hepernove, v kauflande, lidli som ho nevidela, v jdenote ho tiež majú a tescu možno tiež 😉

@depi velka gratulacia 🙂 drzim palce, nech ste zdravi.