icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vierocka1490
10. nov 2012

@misha1986 tak co myslis mozem byt ci nie???? rano asi si urobim test.....

misha1986
10. nov 2012

@t1na zajtra veru, no ja neviem či zajtra alebo v pondelok. a kedy dostávaš ráno či večer?

misha1986
10. nov 2012

@vierocka1490 vo štvrtok čo bola mrcha či len špinenie až do dnes?

vierocka1490
10. nov 2012

@misha1986 ja celkovo nemam silne...asi take ako vzdy ani ani....vcera este bolo dnes uz nic....

misha1986
10. nov 2012

@vierocka1490 hm no ja neviem, tak asi si mala mrchu neskor.

misha1986
10. nov 2012

baby spravila som si ten čajíííííííííííííííííík je fajnový, budem ho piť 😉 ja ľúbim také bylinkové 🙂

tiumen
10. nov 2012

@mirkamirkaa dúfam ža aj ho budem mať taký ked mám tie kvapky... no uvidím či mi dačo nezistia v krvi na ktorú idem v pondelok 😔

moonica
10. nov 2012

@tanickaskorokubikova ahojte babulky a tanicka.. vidim ze si natom tak ako ja a uz sem ani nechodis, alebo chodis ale nepises... ja som si uvedomila,ze viac som sem chodila a riesila to v jednom kuse, tym viac som bola na prasky a ked nie si v psych.pohode asi tazsie oteh.... Nejak som to prestala riesit, dokonca som chcela kaslat na plodne dni, ze to nejdem ozaj riesit a ked nemam chut nejdem to silit.. toto mi ale moc neda... uz mam od vcera pekny hlien bielkovity... jejdem ovu testovat.. necham to tak a nejdem sa sustredit. Mozno to tak bude lepsie ked otehotniem po svadbe, v aprily mam svadbu aspon nebudem do siat napratana ako slonik.... teda aspon takto sa utesujem... co nove tanicka? Ako sa mi mas?

depi
10. nov 2012

@mirkamirkaa jj zbehla som do kaufalndu a test dr.max ukazal dalsieho ducha takze som v tom 🙂 este som ale stale v klude lebo mi to stale nedochadza ....

depi
10. nov 2012

@katka2309 velmi pekne ti dakujem 🙂 teraz musim hladat dalsiu temu kam sa supnem a samozrejme dufam ze ma coskoro dobehnete vsetky

depi
10. nov 2012

@zelovocka jj robila pred chvilou 🙂 som v tom este mam jeden v rezerve aby mi mohli vyjst krasne dve //

t1na
10. nov 2012

@misha1986 rano a ty?

t1na
10. nov 2012

@misha1986 aky cajik si zacala pit?

tanickaskorokubikova
10. nov 2012

@moonica Ahoj moja presne tak...sem tak sem dôjdem kuknúť ale snažím sa čo najmenej 🙂 zbytočne sa potom veľmi sledujem a pozorujem a nie som v úplnej pohode...takže tak...ako má byť tak bude ale neriešim to 🙂

tanickaskorokubikova
10. nov 2012

@depi jeeeeeeeeeeej gratulujeeem 🙂

mirkamirkaa
10. nov 2012

@misha1986 tak si ho pojdem kupit a ako chuti?

mirkamirkaa
10. nov 2012

@depi juj tesim sa s tebou velmi drzkaj prsty aj mne ja som 22DC dufam,ze aj ja budem mat dusika, a co ani zle ti neni nic? ani ssi s tym nepocitala ze to vyslo?

mirkamirkaa
10. nov 2012

baby tu ste? moj stary isiel vonku s kamaratmi aj mna volal ale co ja jedna baba budem robit pri 6 chlapoch a pocuvat tie ich reci radsej si precitam knihu, ale vy co spite vsetky???????????????????????????

katka2309
10. nov 2012

@mirkamirkaa 🙂 ked sa vrati, aspon bude povolnejsi 😀 ...ale mas pravdu, obcas taky tichy vecer nie je na skodu

depi
11. nov 2012

@tanickaskorokubikova strasne pekne ti dakujem 🙂

@mirkamirkaa vobec moja..to som si len zo zvedavosti urobila lebo som na to od ovulky vobec nemyslela a bola som v tom ze to nevyslo....a nic mi nie je ani zle ani nic..len ma trocha brusko picha 🙂 inak mi je fajn zatial....a dakujem moc 🙂
ja som si povedala ze na vianoce uz budem a vyslo nam to 🙂 tak dufam ze ma coskoro vsetky dobehnete

t1na
11. nov 2012

@misha1986
@mirkamirkaa dievcata mrcha je na ceste 😒

misha1986
11. nov 2012

@t1na ja pobede alebo večer, myslím že ten pondelok to istí, dnes zatial NIČ, ale bolí ma bruško ako na mrchu, len kríže nie

misha1986
11. nov 2012

@t1na čajík popradský volá sa čaj pre ženy taký červený obal má a je fajnový 😉 moja tak mrcha dorazila, nevadí pojdeme spolu do ďalšieho kola, ja ju čakám tiež

misha1986
11. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj moja, chutí fajne- taký bylinkový, úplne inak ako ten urologický 😉

misha1986
11. nov 2012

baby kde ste? nedela je krásna slnečná asi ste všetky vonka aj ja ideeeeeeeeem, aj ked mám pocit že mi ide vyskočiť z brucha celá maternica, zatial nič, aný špinenie ako pred mrchou, len tie bolesti riadne, dnes ked som varila, tak sa mi točila hlava a na obed som musela vyjedať kyselé uhorky, joj

mirkamirkaa
11. nov 2012

@katka2309 no to ti poviem prisiel povolny az az

mirkamirkaa
11. nov 2012

@depi dufam aj ja ze nam to vyjde vsetkym uz

mirkamirkaa
11. nov 2012

@misha1986 ja som tu ale len na skok

chorucka
11. nov 2012

@mistisa @mata_ba @kikaneu @lucecita @gelinka75 @azzura @fifitko25 @vardzikova @mattuliatko30 Ahojte koceny Vsetko po starom Obcas sem nakuknem co mate nove Mnohe z vas tu uz nechodia a nove nepoznam tak ako vas 😀 pismenkovo strasne vam drzim palce koceny nech pod stromcek mate // 🙂

kikaneu
11. nov 2012

@chorucka ahoj....ja tu len výnimočne, častejšie som v grafoch BT.....tak mi je akosi lepšie 🙂 a tiež všetko postarom.....ďakujem, aj tebe to prajem...bol by to najkrajší darček 😉