icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
9. nov 2012

@vavenecka no veď toto, o oboch sa starám a ešte ma aj neposlúchajú 😀 😀

vavenecka
9. nov 2012

@fifitko25 to vieš,za dobrotu na žobrotu 😀 ale tak raz sa isto dočkáš 🙂

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 moja bože aj ja som mala také bolesti po ovulke, strešnéééééé no uvidíme čo to bolo, teraz ma už sem tam pichne a bolesť odíde. a ten biely výtok mám aj ja od ovu, tak uvidíme či v nedeľu mrcha dorazíííííííí ....no včera aj dnes som myslela, že odpadnem v obchode, furt sa mi hlava točí

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 moja si si toho vela prežila fakt, bože strašné že taký veľký nádor- to si aj nejako cítila v tom bruchu? prajem ti, nech vám to čím skôr vyjde 😵

timmulienka
9. nov 2012

@misha1986
ahoj ja som síce po vysadení nepribrala ale pleť bola katastrofa :( tiež hovorím, že už nikdy viac antiku nechcem

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 nooo posledne dni som nevedela spat citila som vsetky organy ked som lezala...hrozne ma tlacilo nieco, no ale brucho mi narastlo od piatku do nedele :( neprajem nikomu, len len ze to nebolo zhubne aaa kadeco ine. Nakoniec som stastna ze mi ostala maternica a vajecnik, malo to ist von. Zobrala som to s tej lepsej stranky vtedy, ze vdaka nadoru mi nasli endomet. a tym padom viem ze je fuc a mozem skusat babo 🙂 Momentalne som vysla zo sprchy a vypadol zo mna kusok zlto hnedeho hlienu.. uz mi je trapne o tom vobec pisat :/

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 veru aspoň tu endomet. máš fuč a maternica ostala, takže môžeš mať bábenko. moja netáraj- žeby to bolo uhniezdnovanie??? mne sa nič také nestalo, a ktorý DC si ti ty teraz?

misha1986
9. nov 2012

@timmulienka moja a kolko po vysadení sa ti zhoršila pleť? hned, či neskor

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 no myslim ze si mala rano pravdu ze 19ty 🙂 som tyzden po ovulacke aaale skoda ze som nemala intimku,stihla som ho zachytit a bol taky zlty..trosku dohneda..neviem co to je..ja aj tak neverim🙂

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 moja no môže byť 😉 a neboj sa, treba počkať.......... a prsia nemáš naliate? bože ja už dostanem v nedelu cítim to

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 ja som sa až tak nesledovala, ale tie bolesti ma tiež riadne prekvapili- no neviem, mne sa asi telo čistí z hotmonov po antike- je to strašnééééééééééé

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 no ved to, ze ja uz na to babrem🙂 cakam a nebudem sa vzrusovat, lebo neverim tomu a nemyslim si, podla mna by som mala viac priznakov. Vobec ma nebolia ani som si nic nevsimla, najprv sa mi zdalo ze mi stmavli bradavky ale nie, to asi preto ze mame bodove svetla v kupelni..Ja som toto co ty dnes citila cele poobedie ze dostanem okamzite :D No mozme sa dohodnut ze na to nebudeme mysliet :D .......hmm :D

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 moja keby som tu nechodila, tak nemyslím na to a nesledujem sa tak. ja už v nedelu alebo pondelok budem vedieť na čom som- aj ked to už viem teraz. najlepšie by bolo, keby tu napísali tie čo sú alebo boli tehu, aké mali príznaky, aj ked to je ťažko vedieť a sledovať sa tak v ranných štádiách tehu- napíšem ti do IP niečo o mne

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 dobre miska..🙂 navzajom si nechame IP 🙂 drz sa!

misha1986
9. nov 2012

@reni1512 prišla ti moja IP? držkaj sa aj ty a pekný víkend, môj manžel robí celý víkend ale čakám ho vždy o 21.30 chodí domkov 🙂

depi
9. nov 2012

@mirkamirkaa si tuuuu? 🙂

depi
9. nov 2012

Baby radte je to rapiclear

zelovocka
9. nov 2012

@depi nie je čo radiť, už iba gratulovať 😉 🙂 koľký DC?

depi
9. nov 2012

@zelovocka 🙂 no sak prave neviem ci sa mam tesit lebo co som citala rapiclear je vraj nie moc spolahlivy ale tak kupoval ho manzel 🙂 ....34 den by to mal byt ...na kolko cyklus mam jak horny veter 🙂

reni1512
9. nov 2012

@misha1986 ahoj miska, teraz sme prisli domov, IP tu svieti 🙂 odpisem ti zajtra, uz idem sup do postele, zajtra odomna bude posta 🙂 !!! dobru nocku

mirkamirkaa
9. nov 2012

@depi Ahoj gratulujem ti velmi a teším sa s tebou

mirkamirkaa
9. nov 2012

@depi som bola vonku

mirkamirkaa
9. nov 2012

@depi bože jak si to urobila porad

mirkamirkaa
10. nov 2012

@misha1986 ahojky co si robila večer? my sme boli u kamarata v bare otvaral spinkáš už?

depi
10. nov 2012

@mirkamirkaa dakujem 🙂 no vidis 🙂 pre istotu ..a teraz musim ist este pre jeden na overenie lebo ze vraj rapiclear nie je moc presny....nemam ani jeden priznak ...a nechcem sa este moc radovat predcasne a zaroven ma chyta aj panika troska co vsetko ma caka

inviav
10. nov 2012

@depi jeej..no gratulujem, taky som mala aj ja na zaciatku septembra a teraz som uz skoro v 15tt 🙂 neboj sa nic, urcite hovori pravdu..ja som bola tiez bez priznakov na zaciatku...casom to pride 🙂

depi
10. nov 2012

@inviav fuuu 🙂 dakujem ....este mi to moc nedochadza....asi az ked mi to lekar povie...

t1na
10. nov 2012

@mirkamirkaa
@misha1986 ahojte dievcata ako? nieco nove? u mna nic, zajtra bude prekvapko, aj ked si myslim ze viem ako to dopadne 😒

mirkamirkaa
10. nov 2012

@t1na ahoj ja nič nove vcera som trochu pila vinko cervene 😉 si predstav že sa mi snivalo že som si robila test a zas bol negativny, bože

mirkamirkaa
10. nov 2012

@depi ved to je normálne že silný duch to si isto tehu 😲