icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
11. nov 2012

@kikaneu to by bola haluz keby sme sem dali naraz vsetky na vianoce tehu test z // 😀

kikaneu
11. nov 2012

@chorucka to by teda bola (ale nedávam tomu veľké šance) 😝

depi
11. nov 2012

@mirkamirkaa verim ze do konca roka mi napises IP 🙂

t1na
11. nov 2012

@mirkamirkaa
@misha1986 tak dievcata tie bolesti rano ma akosi oklamali, mrcha zatial nikde, verim ze ani zajtra nepride...ani spinenie zatial, ani sa velmi netesim, len tajne dufam a cakam co bude zajtra, vy ste ako na tom?

misha1986
11. nov 2012

@t1na moja netáraj, to je supeeeeeeeeeeeeeeeeeer, ja som na tom takisto, čakám na zajtrajšok, aj keď viem že mrcha asi príde, len ked neviem kedy- ovu som mala asi 17DC, tak asi príde neskor a moja mrcha sa vracia do starých kolají. nikdy som nemala 28 DC, ale dlhší tak 31-34- tak uvidím, moja a tebe držím palčeky nech ani nechodííííííííííííííííííííííí 😉

t1na
11. nov 2012

@misha1986 velmi sa netesim lebo psychika robi svoje..ale som zvedava, aj na teba

mata_ba
11. nov 2012

@chorucka ajoj.aj ja tebe moja..dufam,ze sa uz pridas a budeme si spievat 😉

misha1986
11. nov 2012

@t1na moja ty mávaš pravidelný cyklus? na mna si zvedavá? no ja viem na čom som. aj ked tie bolesti si neviem nijako vysvetliť, no musím ich pretrpieť, tá antika robí riadnu šarapatu

t1na
11. nov 2012

@misha1986 ta bolest moze byt ze sa ti maternica roztahuje...teraz o tom citam vo fore, ale velmi sa nechcem tesit, ale moze to byt to...aaach ta trpezlivost keby na luke rastla

misha1986
11. nov 2012

@t1na aj teba bolí celá maternica? moja mna bolela aj pred tým ako som doužívala antiku, tak si myslím že to nebude ono. a kde to čítaš? inak nič ti nie je? ja už mám pocit na mrchu asi 5 dní a stále dnes chodím na WC a aj v noci

t1na
11. nov 2012

@misha1986 no ved mam bolesti brucha ako pri mrche, preto som rano myslela ze pride lebo ma zacalo boliet a vacsinou do hodiny po bolestiach mrcha docestuje, ale dnes vobec nic....ona sa zabudla niekde, nech len pekne ostane tam kde je...nech nechodi ja ju nechcem 😀

misha1986
11. nov 2012

@t1na jááááááááááááj no moja myslím, že to vyšlo, veru nech ostane niekde na 9 mesiacov 😀 ozaj a nechceš skúsiť urobiť test? bože keby som vedela, čo je to so mnou ☹ nechápem tej bolesti , fakt ako keby mi išla celá maternica von....ale necítim to celý deň, tak sa to dá vydržať a ked si dám ten čaj je to lepšie

t1na
11. nov 2012

@misha1986 nie test este nie aj tak je este skoro a to sklamanie nechcem zazit, aj ked som zvedava bojim sa nech sa nezacnem tesit...tazko je byt v klude...este tomu dam par dni a uvidime, mozme si urobit test spolu 😝

misha1986
11. nov 2012

@t1na ale ak mávaš pravidelnú, tak by ti už dnes ukázal. ja chcem počkať do stredy, ak dovtedy nepríde a v stredu by som si ho spravila, aj ty?

t1na
11. nov 2012

dobre dohodnute...verim ze vydrzim dovtedy 😀

t1na
11. nov 2012

@misha1986 dobre dohodnute...verim ze vydrzim dovtedy 😀

misha1986
11. nov 2012

@t1na oki, no ak dovtedy nepríde mrcha. som zvedavá na infošky ráno. možno sa zobudím am rcha bude tu 😠

t1na
11. nov 2012

@misha1986 zajtra rano si piseme ze ako

mirkamirkaa
11. nov 2012

@depi dakujem ja tiez dufam, ze to bude do konca roka

mirkamirkaa
11. nov 2012

@t1na držim ti prsty nech ti to vyjde ja som 23DC strasne ma bolia bradavky staci len nech sa mi ich dotkne tricko a hned mi stoja a strasne ma bolia nenormalne, iinak ako nic vsetko postarom zatial

t1na
11. nov 2012

@mirkamirkaa supeeer ta to sa tesim dobre znamenie to je, uvidime a kedy mas dostat mrchu?

mirkamirkaa
11. nov 2012

@t1na juj ovu bola 17DC ja ju cakam najskor 33DC skor urcite nie,mam dlhe cykly ale ty si mozno tehu vsak? names este MS a boli ta brusko hm prajem ti to

misha1986
11. nov 2012

@mirkamirkaa moja netáraj no to je dobré znamenie 😉 držím palce nech to vyjde

chorucka
11. nov 2012

@mata_ba ahoj ja si pospevujem stale 😀 Minule som tu len tak nakukla a spomenula som si aka tu bola dobra nalada za nasich cias 😀

depi
11. nov 2012

@mirkamirkaa no MIrka este budeme nakoniec na rovanko 🙂

sjuuzka
11. nov 2012

Ahojte zienky, aj ja s priatelom mame za sebou prvy mesiac snazenia, dnes 27DC, nejaky priznaky tehu tam su, no som trochu zmätena,kedze predtym som sa nikdy takto nepozorovala🙂bojim sa,aby to nebolo len v mojej hlave🙂

t1na
11. nov 2012

@sjuuzka ahoj ake mas priznaky?a kedy by ti mala dojst mrcha?

sjuuzka
11. nov 2012

Ahoj t1na, ja mavam pravidelny cyklus,takze najneskor zajtra by som mala dost mrchu. Co sa tyka priznakov,tak ma bolia prsia, teda najma bradavky, schudla som 2 kg, mam chut na kysle - posledne dni segedinsky, kysle uhorky 🙂), som unavena, ale to moze byt aj preto,ze som prestala pit kavu a mam nizky tlak. Dokonca v case,kedy malo dojst k uhniezdovaniu, som mala bolesti v podbrusku a spinenie 3 dni.Dnes ma pobolieva podbrusko ako pred mrchou,ale zatial nic. Tak dufam,ze ani nic nepride🙂 A ty mas nejake priznaky?Robila si si aj nejaky test?

mata_ba
11. nov 2012

@chorucka veruuu...dobros bolo 😀

chorucka
11. nov 2012

@mata_ba mojka prosim ta ako sa volaju lieky co ti predpisal lekar na tvorbu vajok