Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa verim ze do konca roka mi napises IP 🙂
@mirkamirkaa
@misha1986 tak dievcata tie bolesti rano ma akosi oklamali, mrcha zatial nikde, verim ze ani zajtra nepride...ani spinenie zatial, ani sa velmi netesim, len tajne dufam a cakam co bude zajtra, vy ste ako na tom?
@t1na moja netáraj, to je supeeeeeeeeeeeeeeeeeer, ja som na tom takisto, čakám na zajtrajšok, aj keď viem že mrcha asi príde, len ked neviem kedy- ovu som mala asi 17DC, tak asi príde neskor a moja mrcha sa vracia do starých kolají. nikdy som nemala 28 DC, ale dlhší tak 31-34- tak uvidím, moja a tebe držím palčeky nech ani nechodííííííííííííííííííííííí 😉
@t1na jááááááááááááj no moja myslím, že to vyšlo, veru nech ostane niekde na 9 mesiacov 😀 ozaj a nechceš skúsiť urobiť test? bože keby som vedela, čo je to so mnou ☹ nechápem tej bolesti , fakt ako keby mi išla celá maternica von....ale necítim to celý deň, tak sa to dá vydržať a ked si dám ten čaj je to lepšie
dobre dohodnute...verim ze vydrzim dovtedy 😀
@depi dakujem ja tiez dufam, ze to bude do konca roka
@t1na držim ti prsty nech ti to vyjde ja som 23DC strasne ma bolia bradavky staci len nech sa mi ich dotkne tricko a hned mi stoja a strasne ma bolia nenormalne, iinak ako nic vsetko postarom zatial
@mirkamirkaa supeeer ta to sa tesim dobre znamenie to je, uvidime a kedy mas dostat mrchu?
@t1na juj ovu bola 17DC ja ju cakam najskor 33DC skor urcite nie,mam dlhe cykly ale ty si mozno tehu vsak? names este MS a boli ta brusko hm prajem ti to
@mirkamirkaa moja netáraj no to je dobré znamenie 😉 držím palce nech to vyjde
@mirkamirkaa no MIrka este budeme nakoniec na rovanko 🙂
Ahojte zienky, aj ja s priatelom mame za sebou prvy mesiac snazenia, dnes 27DC, nejaky priznaky tehu tam su, no som trochu zmätena,kedze predtym som sa nikdy takto nepozorovala🙂bojim sa,aby to nebolo len v mojej hlave🙂
Ahoj t1na, ja mavam pravidelny cyklus,takze najneskor zajtra by som mala dost mrchu. Co sa tyka priznakov,tak ma bolia prsia, teda najma bradavky, schudla som 2 kg, mam chut na kysle - posledne dni segedinsky, kysle uhorky 🙂), som unavena, ale to moze byt aj preto,ze som prestala pit kavu a mam nizky tlak. Dokonca v case,kedy malo dojst k uhniezdovaniu, som mala bolesti v podbrusku a spinenie 3 dni.Dnes ma pobolieva podbrusko ako pred mrchou,ale zatial nic. Tak dufam,ze ani nic nepride🙂 A ty mas nejake priznaky?Robila si si aj nejaky test?

@kikaneu to by bola haluz keby sme sem dali naraz vsetky na vianoce tehu test z // 😀