Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ja som trochu nadvahovy typ.... a tak sa snazim stahovat brucho, ale uz tri dni ma to boli ked "vcucnem".. Tak si namýšlam, že už by tam niečo mohlo byť 😅
Baby a ako je to s tou Alchemilkou? Je tam napísane, že ho nesmú tehotné? tak kedy je ho treba piť cez menzes?
:D no to je smutne :D to ja mozem len 7 dni xD
@mirkamirkaa lebo ta bolia prsia ako mna a to s tym trickommam tiez 🙂 chodim jak sexbomba po byte 🙂))))
az na to mas este malo dni cyklu ale kazda zena je ina...pozri me nic neni mna by to ani nenapadlo ze by som bola v tom...a male priznaky mi zacali az ked som si urobila test ...no ale su tot ake mini priznaky ktore som si namyslala aj predtym...
budem ti silno drzat palce
@misha1986 može byt tak jak u mna tiež bola ovu 17DC tiez pride MS pozdnejsie
@depi dakujem ti
@mirkamirkaa ktory den si dnes presne?
baby a chcem sa opytat ze na piatok som objednana na vysetrenie prsnikom ci to nemam odvolat nakolko som tehu..ci sa to moze alebo co ??? vie niekto poradit ?
@depi som 24DC
@mirkamirkaa no tak to mas nadejne 🙂
a este nejake ine priznaky pozorujes????
@depi nič vobec vobec, takže si nemyslim že nieco z toho bude
@mirkamirkaa ani ja som nic nepozorvala iba v dnoch kedy som mala dostat co som mala tu rozovu krv a potom nic tak som sa testla a vidis...
@sarin alchemilka sa pije od 1DC do ovulky
@depi juj keby si mala pravdu a bola by som tehu už
@mirkamirkaa hlavne sa moc nesleduj skus vypnut na chvilu a cez vikend chod na prechadzku do lekarne 🙂
ja ako vies som na isty cas prestala sledovat Modreho konika a prestala som sa uplne sledovat a povedala som si ze teraz to ani nechcem ze ste vydrzime...a bum 🙂
@kandee1201 no mne sa zadarilo na druhy pokus 😀 😀
@depi asi skusim ale ja sa nesledujem vobec aj ked tu chodim

@sarin čo by vadilo, horšie by bolo opar na genitáliach, nebooooooooooj