icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sarin
22. nov 2012

az mi bolo doplacu ako tam tych zvysnich par plavcov zostalo beznadejne civiet 😅 😀

kejkej
22. nov 2012

ahojte 🙂 mne tiež DR povedala že po roku to začneme riešit.... ale az po roku???? v tomto pripade je to tak strasne dlha doba cakania 😢

misha1986
22. nov 2012

@mirkamirkaa moja kde siiii???? no ako?

mirkamirkaa
22. nov 2012

@tanickaskorokubikova
@sarin @depi @misha1986 Cawte babeny, tak som dneska urobila test a nič tak len ta mrcha určite dorazi 😠

mirkamirkaa
22. nov 2012

@zabka888 neprisla svina jedna

mirkamirkaa
22. nov 2012

@19mirka24 ani moja nedosla a test negat. bodaj ju

misha1986
22. nov 2012

@mirkamirkaa ufff, no som zvedavá kedy dorazí-nejak máš fakt dlhý cyklus, treba s tým niečo robkať

19mirka24
22. nov 2012

@mirkamirkaa no ja budem az zajtra testovat ak nedojde ... len satle chodim na vecko kontrolovat bo ma boli jak na MS 😖

sarin
22. nov 2012

no ja to tiez medicinsky nehodlam riesit, asi vobec... ak to nema prist nebudem to silit, pokusim sa s tym zmierit.. Maximalne budem chcet pomoct v tom smere, ze kedy mam ovulku a ci ju mam aby mi lekarka povedala, popripade skontrolovat plavcov, ale na hormonalne liecby sa urcite za viac ako rok a pol nedam ...poznam pary co otehotneli po dvoch troch rokoch prirodzene a nerobli z toho vedu... a tiez mali nad 30 a to dost vysoko..

sarin
22. nov 2012

@mirkamirkaa inak moja ako si pisala o tom myome tak som zistovala... Nemusi to vobec byt problem kamoska mala 3 a otehotnela hnedka... ty skor s tymi cyklami si neco porob alebo sexuj dva krat za den .. 😀

mirkamirkaa
22. nov 2012

@misha1986 ja viem no co mam robit

mirkamirkaa
22. nov 2012

@19mirka24 toto mam presne aj ja a nič tak aspon tebe držim prsty

mirkamirkaa
22. nov 2012

@sarin sexujem aj 2 krat za den a nic vidis ta ja neviem

sarin
22. nov 2012

@mirkamirkaa kde si som citala ze do jedneho roka otehotnie 90% zien do troch mesiacov len 30%... takze asi klidek...

t1na
22. nov 2012

@sjuuzka ahoj tak to sa tesim ze to uz mas potvrdene 😉 ano my sme uz zacali vcera, tak uvidime, snad do vyjde do Vianoc

t1na
22. nov 2012

dievcataaaa vsetky to veeelmi chceme...musime zvolnit tempo 😝

sarin
22. nov 2012

baby nemali ste po prvom mesiaci snazenia nejak silnejsiu MS?? ja som mala brutal aj akoze dost take velke veci zo mna sli ... Myslite ze to ma suvis s narostom frekvencie styku... kedze predtym to tak raz do mesiaca dva krat?

misena01
22. nov 2012

ahojte snazilky! tak ja dneska 32 DC, MS zatial nikde. brucho pobolieva. ak sa nic nezmeni zajtra rano mam v plane testovat...

mirkamirkaa
22. nov 2012

@sarin ja tu asi prestanem prispievat a citat si

sarin
22. nov 2012

@mirkamirkaa jj skus to budes mi chybat... 🙂

misha1986
22. nov 2012

@mirkamirkaa ale no, leen to tak nesmieš brať

depi
22. nov 2012

@mirkamirkaa moja to mas pekne trapenie ...
ja uz mam lekara za sebou 🙂 som v 6 tyzdni a 4 dni

tanickaskorokubikova
22. nov 2012

@mirkamirkaa to snad nieje ani mozne... kolky si DC? A aky dlhy zvyknes mat?

mirkamirkaa
22. nov 2012

@sarin ale sem tam pridem

mirkamirkaa
22. nov 2012

@misha1986 pridem tu ale len sem tam

mirkamirkaa
22. nov 2012

@depi mam mam ajak ma brucho boli keby si vedela už mam toho dost už nech sa spusti a o mesiac vam sem dam foto // a tebe gratulujem to kolko ste sa vy snažili?

mirkamirkaa
22. nov 2012

@tanickaskorokubikova som 34DC mavam take dlhe ale nenormalne ma boli brucho

misha1986
22. nov 2012

@mirkamirkaa ja sem tiež chodím, ale neberiem to tak - prečítam, napíšem a nemyslím na to 😉

depi
22. nov 2012

@mirkamirkaa asi pol roka...ale ako vravim podarilo sa hned ked som na to prestala mysliet..prestala som chodit sem na Mk a prestala som sa sledovat 🙂 takd rzim palce

mirkamirkaa
22. nov 2012

@depi dakujem aj ja to tak urobim 😉