Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova tak tak ked je to tam uz raz tak to tak musi byt🙂 Celkom fajny, skor raky oddychovy a co ty...???
@azzura ahoooj 😀 😀 😀 tak mrcha ešte neprišla, prsia nebolia aj bolesť v podbrušku ustala tak čakam čo bude 😖 😖 či si to nahodou nerozmyslí 😀 😀 😀 a ty ako ktory DC si? 😎
@lucecita no moja zlata takže ehm no čo ti budem hovoriť večer stale myslim nato aby som si rano nezabudla pomerať teplotku ale staaaale akosi zabudnem , moja hlava sklerotická 😀 😀 😀 😀 a vikendik? taky v pohode, myslela som že pojdeme pracovať na stavbu ale akosi sa nám nechcelo, tak sme ostali doma, a včera sme boli u svokrovcov 😝 😝 hruuuuuza , priam katastrofa neviem ako ty ale ja svojich veľmi nemusim, su taky 😝 😝 😝 no a večer sme prišli domov a ešte sme si robili cukrovu vatu a ty mojka aky si mala vikendik? 😉 🙂
@momamo aj ja som mala oddychovy robila som si včera tehu test ale vyšla mi iba / čiaročka ☹ 😠 , ale mrcha nikde dnes by mala prisť, ale ani prsia ma nebolia ani v podbrušku ma neboli tak ja neviem či pride alebo čo , asi sa nevie chuderka rozhodnuť 😀 😀 😀 takže čakam čo bude 😠 😎 😀
@vardzikova Jejo tak to ma mrzi ze ti ukazal len jednu ciarocku ale neboj coskoro sa ti dve ciarocky ukazu,, ides este testovat...??? Kedy mala prist..??
@vardzikova dufam že ti nedorazi. Ty si nemeriavas teplotu??? 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@vardzikova juj, držím palce, silno silno 🙂
@momamo testovať už neviem či budem, je to ako stale take sklamanie, ale mrcha by mala prisť dnes tak neviem čo bude aj ked niektore baby hovorili že tehu môžem byť ale test mi ešte nemusi ukazať..
@vardzikova ano maju pravdu tehu mozes byt ale test to nemusi este ukazat a ako ti je ...?? Brusko boli??
@azzura dufam aj ja, chcela by som merať ale stale nato rano zabudnem 😖 😀
ahojte. chcem sa opýtať, či máte skúsenosti s lady testerom.to je taký malý mikroskopík kde dáte slinku a podľa toho do akého tvaru skryštalizuje tak viete kedy máte plodné dni.ja ho teraz mám prvý mesiac a ukázalo mi začiatok plodných dní a hneď v ten istý deň ma bolelo brucho a na druhý deň už nič neukázalo :( Neviem čo to znamená.
@nikinka1111 dakujem mojka 😀
@momamo ako mi je? no bruško ma neboli, ani cicušky ma nebolia žiadny naznak toho žeby mala dnes prisť mrcha ale ona bude určite meškať a bude ma nechavať v riadnom očakavani 😀
@vardzikova 🙂 co už. Ale kebyže si merias, tak by si mala prehlad ci (ne)ocakavat mrchu. Aj tak verim ze ju nedostaneš
@vardzikova a zvykla ti uz meskat..?? Ak ano tak kolko?? Mojka tak velmi ti prajem aby si aj ty bola tehulka🙂
@azzura jooj mojka ja už prestavam veriť po dvoch nega.testoch neverim že nedostanem 😖 😖 😠 😎 😀 určite pride potvora jedna ☹ 😠
@momamo mojka mne mrcha pride ako kedy niekedy plus minus tri dni takže ešte je stale v norme, a meškať mi zvykne vždy takže neviem 😎 😀 dakujem mojka že mi držiš pršteky aj ked si to nepripušťam aby som nebola sklamana a ty ako sa ma maminka? a ocinko ?
@vardzikova moja, nevesaj hlavu, lebo pridem a osobne ta nakopem 😀 . Este ti nic nedoslo, tak nestresuj. Musis byt tento tyzdnova tehulka 🙂 vsak kto iny ak nie ty ? Sa na m to tu pekne rozbehlo, tak nesmies sklamat 😉
@vardzikova Neboj nic ved uvidis ak by nahodou aj prisla tak dalsi mesiac budes tehu!!!! 😝 😉 Mam sa dobre, len stale si to nejako neuvedomujem, tesim sa na stvrtok k doktorovi a ked mi to aj on na 100% potvrdi ze tam vidi malu fazulku tak potom si to asi zacnem tak realne uvedomovat🙂 Ocko?? Ten je stale taky stastny stara sa ukazkovo o nas🙂
@azzura ja ešte nestresujem až večeeeeeeeeeer 😀 😀 😀 😀 😀 ked pojdem spať budem nadtym uvažovať ... 😖 😀 , a s tymi tehulkami sa nam to krááásne rozbehlo a ty ktory DC si?
@vardzikova tak nestresuj, lebo si to privolas 😠 A ked ti aj zvykne meskat, tak pocitaj aj stym. Ja som dnes 20DC
@momamo joooj tak som rada že sa mate dobre 🙂 ocinko nech sa stara ked ma už dve poklady 😉 🙂 , tak tak nebudem sa veľmi vytešovať radšej tomu nechavam voľny priebeh aby som nebola veľmi sklamana aj ked ti poviem pravdu že som bola ale akosi som to predychala z tych dvoch testov 😒
@azzura takže už po ovulke 😀 😀 😀 počkam počkam aj ked ti neviem povedať či pride 🙂 ale dufam že ee aj ked sa nato vôbec necitim a ty ako?
@vardzikova ak sa nahodou nepodarilo tento mesiac tak ten buduci na beton bude mimco🙂 treba verit .. 😉 🙂
@momamo
@vardzikova
@purina12345http://www.fertilityfriend.com/home/37feac , no a je to tu ... pokles a uz aj spinenie , huraaaa , konecne normalny cyklus
@nikinka1111 dnes pokles a uz aj merne spinenie , bolest prsnikov konecne zacina ustupovat http://www.fertilityfriend.com/home/37feac

@momamo mojka ničoho sa neboj ,, ked si už raz tehu tak sa to nemôže len tak stratiť 😀 😀 😀 😀 aky si mala vikendik?