Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita : to telo si s nami fakt kyve ako sa mu zachce..mna uz druhy den pichaju vajecniky ako keby mi tam niekto vrazil ihly..
ozaj, otazka pomimo, nemate niektora nahodou maternicu v retroverzii a ak ano,ako sa k tomu vyjadroval vas doki? ja mam a spomenula som si ,ze moja prva gznekologicka mi vravela,ze to moze dlhsie trvat kym otehotniem,ze sa bude fazulka tazsie zahniezdovat..potom som ale citala aj opacne nazory,ze to problemy nerobi ziadne,baba so 4 detmi napr. pisala,ze tusim kazde sa in zadarilo na prvy sup a tiez ju ma takto..tak neviem,len som chcela pocut aj ine nazory,ak by ste mali skusenosti..
@delideli
@lucecita
@fifitko25
@kikaneu
Jeej dakujem, vidim ze to tu zije 🙂 akurat sa snazim rozlustit tie ovu testy a grafy...aj ked manzel povedal ze zacneme pomaly, ze zatial len zrusime antiko a uvidime ako to pojde, ale tak som zacala brat kyselinu listovu, snazim sa pravidelne jest a pit, a tak nejako sam od seba mi prestal chutit alkohol - na vianocnych trhoch som parkrat odpila z vareneho vinka a stacilo, minule som si iba cucla z poharika Baileys a dala muzovi nech dopije...
@radusiq : to je dobry zaciatok, ja som sa do toho hned na zaciatku vrhla akoby slo o zivot a az teraz sa pomaly ucim zvolnit tempo,lebo inak by mi z toho preskocilo 🙂 grafy su dobre na urcenie ovulky,ale oznaci ti ju az spatne š dni po nej, testy ju sive vedia urcit dopredu,ale zase sa na ne neda vzdy na 100 percent spolahnut..treba to skombinovat, ev. posledovat aj priznaky, hlien a tak, ak mas pravidelny cyklus, tak aj ovulka bude chodit plus minus rovnako..nech sa dari.. 🙂 a az budes robit ovu testy, tak ľ hodky predtym nepi,aby si nemala prilis nariedeny moc,mne vtedy testy nevychadzali..
Kocky prosim vas ...od piatkovych pozitivnych testov som si nerobila a dnes vecer pred hodinkou som si robila ale moc bol skoro priesvitny, lebo som dnes pila a vysla ma ciarka ale slabsia ako vo stvrtkok alebo v piatok ..Normalne ma to vydesilo, ale myslim si ze je to tym ze moc nebol cisty a bola tak skoro sama voda alebo ako to mam povedat... co si vy myslite??
prave som sa docitala,ze zeny s retroverziou -flexiou maternice by si mali po snazeni lahnut na brucho..hmm..tak to som neskusala..takze nova taktika na tento mesiac 🙂
Dievčatá ja mam Ešte týždeň do mrchy a dnes ma bolia vajecniky a aj prsia trocha a obracia sa mi žalúdok... Máte niektorá skúsenosti s liekom Duphaston? Myslím že to mam z neho ☹
@momamo : vikend nic moc, celu sobotu krce a bolesti vajecnikov a mrcha dosla az dnes, vsetko ma boli,len co spravim par krokov..nalada od piatka vecera na nic,ale uz sa to zlepsuje a do zajtra budu aj depka aj bolesti prec.. 🙂 pockame par dni a ideme do toho pekne zas 🙂 pekny vecer a drzte sa 🙂
@delideli co to znamena ??? ze je naopak obratena ci co ?? 😕
mne tusim doki povedal , ze ja mam hlbsie posadenu ..... ci tak nejak 😝
@delideli tak ak by to bolo ako hovorí nativa tak sa musíš predkloniť, pekne kľaknúť a hlavu dole
a ak máš ti nativa vysoko maternicu treba pod zadoček podložiť vankúš a počkať 10-15 minút v tejto pozícii aby mali ľahšiu cestu, svokrina sestra tak otehotnela po siedmich mesiacoch na prvý šup
baby pozeram ze tu mate tie grafy z fertilityfriend.com, nemohla by ste ma niektora "odporucit" ? Neda sa tam zaregistrovat, iba na pozvanie od existujuceho clena....dakujem
baby ja sa nemozem dockat mojho princa, uz dva tyzdne sexi volno, to by aj kona zabilo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nativanativa : tak nejak, ze je opacne ako by mala by,t.j. ze nie je naklonena dopredu ako normalne,ale dozadu ☹ ale co citam,nemalo by to robit az take velke problemy..no uvidime,skusim tento mesiac ostat na bruchu 🙂
@purina12345 : moja by mala byt nejak naklonena dozadu a tym padom je ak krcok maternice vraj orientovany trocha inak nez normalne..len som nepochopila - klaknut a predklonit a potom podlozit ,alebo ako? nejaky primar radil, ostat po snazeni lezat na bruchu..ja som doteraz lezala na chrbte a s podlozenym vankusom 🙂
dobre ranko dievcata 🙂
@purina12345 jaaaaj ... no tak len čakať 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ahojko, no co????? Ako si dnes na TOM ??
dobré ráno dievčatá, len som to tu prebehla, čo sa to tu cez víkend stalo? ja som čakala samé dobré správy
@delideli ☹ ☹ ☹
@nativanativa ako si na tom ?
môj graf stále pokračuje rovnako. budem merať do vianoc, potom končím
www.fertilityfriend.com/home/3908bd
@momamo ako sa cítiš?
Dobré ránko, tak ja pokračujem v meraní a ide to celkom dobre, len som zvedavá kedy klesne a príde návšteva, lebo tá má dofrčať štvrtok a to máme piatok vianočné posedenie z roboty 😀 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@lucecita zatiaľ to vyzerá dobre, budem držať palce. a aj my máme v piatok večierok 🙂
@vardzikova čau starká 😀 😀 😀 😀 ja len tak náhodou, či ťa nekopla múza a merala si si teplotku? 😀 😀 a ako cez víkend, nič si nepísmenkovala 😉 😉
@nikinka1111 u veľa báb to tiež bolo pekné a potom aha ako to dopadlo, tak som skeptická už aj ja a k tomu cítim bruško ako pred krámami... 😒

@lucecita šteklenie som mala aj ja....a zaseknuté môže byť jedine vajíčko....ja by som to ešte nevidela negatívne 🙂 treba veriť 😉