Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica no tehu som zistila 12.11. a k doktorovi som sa chystala po doporuceniach sestricky az 26.11.,aby uz bolo nieco vidiet.No 15.11. som trosku spinila,tak som isla k doktorovi hned dalsi den.On videl na ultrazvuku len malu 1mm bodku a povedal,ze vyzera to na zacinajuce tehu,ale este mam prist 20.11.aby to bolo na 100 percent. A vtedy to uz bolo vacsie a potvrdene tehu.Najblizsie idem 10.12. - to uz by malo byt vidiet srdiecko 🙂
@moonica mojka ale ja som mala podstatne slabší test 🙂 ten tvoj je jasne baby 🙂
@tanickaskorokubikova No kiezby.. je cudne ako si to strasne zelas a potom aj v soku zostanes... 😀
Moja ale cakam ze sa ku mne teraz pridas..... Brusko ma stale boli :(
@misha1986 Dakujem velmi pekne, aj ja to vsetkym zelam.
Mne sa to podarlilo na 5ty mesiac, ale realne len na druhu ovulaciu. Ked som konecne pochopila a sledovala podla hlienu ovulaciu, druhy mesiac sa to podarilo.
Lebo 3 mesiace pred tym som si myslela, ze ovu mam inokedy a prave v case ovu som uz vycerpana nesexovala...
Ak vsetko bude ok a je to baby, tak viem presne kedy je splodene a ze z praveho vajicka 😀
@moonica veru treba presne vedieť kedy je ovulka 😉 asi si ju mala tiež posunutú že? ani ja som nevedela, kedy mávam ovulku-teraz viem že podla hlienu ju mám, my sme sa snažili len prvý mesiac a tiež ked bolo po ovulke som už nevládala sexovať, ale teraz už budemeeeeeeeeeeee 😉 no a kedy je splodené, ktorý DC? ak je cez ovulku presne, tak to bude chlapčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek 😀
@moonica ja nič ani brucho nebolí ani nič 🙂 len kozy 😀 takže tento mesiac určite nie 🙂
@misha1986 Brusko boli normalne ako pred MS. Obcas pichnu vajecniky co kazda poznate a brusko klasika. Mne to kusok volako aj do krizov udiera, ale som cela taka kadejaka, myslela som, ze zase na mna nieco lezie..
Ovulku som mala posunutu skor o 2 dni ako pred tym, vajicko sa mi urcite uvolnilo v noci zo 14 na 15. 13DC ma strasne bolel vajecnik cely den, aj 14DC ked som isla spat .. Rano 15DC uz nie, takze som vedela, ze uz je po. Sex som mala aj 15DC vecera to uz som hlien mala biely husty takze spermie nemohli prejst. Takze som otehotnela zo sexu na 13DC podla mna. Tak a nasa kamaratka sunshine5 to so mnou planovala a dohodli sme sa , ze kazdy obden, takze sex som mala okolo ovulky na: 11,13,15,17 DC. Tot sio a nejdem tu radsej ani hovorit, ze otehotnela som kym to nemam potvrdene, ved som robila len jeden test babulky :D
@tanickaskorokubikova inac mna kozy skoro vobec nebolia... Len ked si ich poriadne stlacim...
Ja sa stale bojim, ze to bol chybny test 😀
@moonica určite nie, si porovnaj moj a tvoj test, tvoju druhú čiarku je vidieť aj z nahladu fotky, moj ledva ked fotku zväčšíš 🙂
@tanickaskorokubikova kiezby si mala pravdu... Budem mat augustove babatko 😀 oj muz uz ma jedneho syna augustoveho, historia sa opakuje 😀
kolky si dnes DC ?
@moonica ťažká otázka na mňa ja som prestala aj počítať DC 😀
@moonica 23DC 🙂
@tanickaskorokubikova Vidis ale to je plus. Ja som to tento mesiac neriesila, uzivala som si ty, v tych dnoch som choreho kamarata viezla na onkologiu a hovorila som kaslat na babo, hlavne , ze sme zdravi.. Kukajte v stredu modre z neba budu tam, mlady par od nas z Bystrice. Venovala som sa im a pomahala. A ona - Monika mi povedala, ze uvidis ,ze pan bozko ti posie babatko zato ako nam pomahas.. No a on to asi fakt urobil 😉
Tak moja ak si sa nesustredila je to leeeen lepsie.
Inac test som si robila vo stvrtok a bol biely ako sneh a o dva dni zrazu toto....
@misha1986 No pozri si to v TV kludne... Ked im nema kto pomoct... :( Pomohli sme my s priatelom, 5.12 zase idem s nim do BA na onkologiu, to je nieco strasne to tam vidiet.. DOchodcovia v rade na onkologii a medzi nimi 23 rocny chalan ☹ ☹ ☹ Vies co, podla mna najviac cez bolest lebo to znamena ze sa vajicko zvascuje a potom sa uvolni. A este som pocula, ze ta bolest je aj uz prasknute vajicko a ta tekutina boli v brusnej dutine..Takze ja by som urcite cez bolest, ked dobolelo je podla mna uvolnene a zase aj tam je par sanca hodin, ze ho stihnete oplodnit...
@moonica ved ti verím, je to niečo hrozné- ja sa tiež pohybujem v zdravotníctve, robím na hygiene a ked ideme na stery na onkológiu tak je to tam niečo hrozné ☹ veru vážme si, že sme zdraví a majme sa radi a aj ostatných..... tento mesiac to skúsim tak spraviť, dúfam že mužíček bude vládať, ale on sa strašne teší a čaká kedy sa nám to podarí. už som aj jeho poučila 😉
@moonica a ktorý deň si mala ovulku? lebo si písala že si sa snažila 11,13,15,17 Dc
ja som sa snažila 8,10,12,14 Dc ale ovulku som mala 13DC a presne v ten deň nie :(
@tanickaskorokubikova Tani to je dobre, ani ja som nemala sex v den ovu... Pisala som, ze ovu som mala 14/15DC v noci urcite.A sex som mala 13DC a potom 15DC ale az vecer a to uz cely 15DC som mala hlien biely co uz neprepusti spermie....

@zabka888 Dakujem velmi pekne 🙂
@sjuuzka lebo som sa zlakla ci to zase nieje moc silne nato, ze 27DC... A kedy si potom isla na gyn . ?