Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dik baby @hannah_ @mariankamk skor som myslela to ze ci na isto prebehne (viem ze nie presne vtedy).. takze podla toho nemozem o sebe tvrdit ze mam ovulaciu... Zajtra som 8DC takze testujem...
@sarin najistejsia domaca kombinacia pre potvrdenie ovulky je pozitivny ovu test a nasledne zvysena bazalna teplota...
@mariankamk u mna teplota asi nebude moc smerodajna.. ja som nikdy nemala viac ako 36 :D som nejaka chladnokrvna asi ja ked mam 36,5 tak to mam chripku a umieram..
@sarin nezalezi na konkretnej teplote, ale aku krivku vytvaraju teploty, ked ich zapisujes do grafu...
@katka2309 no tak doteraz som snim nemala ziadnu zlu skusenost....len toto ma dost prekvapilo. No aj my zijeme v zahranici a mam stoho dylemu ci mam zhanat lekara Tu alebo este raz skusim ist za tym mojim a skusim Ho poziadat znova o nejake vysetrenie. Moj muz ma na to taky nazor ze moc sa na to sustredim a moc na to myslim ... Ale myslim size Rok je dlha doba na to aby som uz trocha nestresovala. Kolko stoja priblizne tie najzakladnejsie vysrtrenia?
@moonica na milion percent dojde, dnes ma uz pichalo vo vajecniku a som nafuknuta este dneska cakam navaly a zajtra dojde a 15teho sme sa snazili posledny krat takze keby sa podarilo tak mi test vcera ukaze :( ty sa ako citis uz si to zacinas uvedomovat naplno?
@mirkamirkaa juj, tak držím prsty v tomto cykle! Musí sa nám to už podariť! ;)
@tanickaskorokubikova Aj mna v piatok pichalo a nafuknuta som bola a hovorim si kokos to je ozaj z tej kys.listovej- z toho femibonu 800 co beriem uz to musim vysadit. a hla v sobotu rano som si test urobila..
tanicka este neuvedomujem lebo som taka vylakana vies. aj mokra som furt nejako to asi ten tehu hlien ci co tak sa kukam ci to nieje ms a tak... Ale som tiadne unavena tak dbes len lezim...
@moonica ja nic neberiem ani kyselinu ani nic 🙂 aj teraz kec som obedovala tak som citila zase take pichanie aj z dola vsetko take precitlivele zajtra rano dostanem uvidis 🙂 juj ale sa tesim ze tebe vyslo, neboj nic to vsetko bude ok, opakovala si testik? ja by som bola tiez asi chvilu vyhukana 🙂 ale to prejde ked prvy krat uvidis srdiecko na UTZ si to vies predstavit? to bude jake kraasne 🙂
@moonica Presne tak, to je tehu hlien, ktory trva az do konca, ze mas stale pocit mokrosti.
A unava, to musi byt. Mna ta unava drzala asi 2 tyzdne, niektore dievcata vie aj dlhsie potrapit. Normalne soom chodievala spavat so sliepkami. Taaakze prejavy by uz aj boli 🙂)) tesim sa teda na piatok a je jasne, ze len podla krvi ti aspon zisti hcg 🙂
@katka_mis aj ja držim prsty vsetkým babam co sa snažia aby to vyslo
jaaaj baby objavila sa moja gyne karta.... konecne.. 5.12. som objednana dokine.. 🙂
@katka_mis ti verím , aj ja som mala všelijaký pred ATK, tak som bola zvedavá aký budem mať po vysadení ATK a tiež nie je ukážkový- ale o 5 dní posunutý, takže ty, ja a mirkamirkaa máme ovulu neskor- nevadíííííí môžme sexovať dlhšie 😀 ja ovu spoznám podla bolesti vaječníkov a toho priesvitného hlienu ako bielko
@tanickaskorokubikova JASNEEEEEEEEEE 🙂 pouzijem to iste co u nas a u Moniky... ale bolo by dobre, aby si si aspon jednym cyklom skusila aj ovu testy, ze kedy ju presne naozaj mas (ovulku)... lebo clovek si moze mysliet, ze uz je po nej a pritom to tak nemusi byt... vies co mam na mysli 🙂
@tanickaskorokubikova zlaticko ale ja som bola uplne sucha az dodnes. inokedy pred ms som taka nebyvala. tento hlien mam len oddnes...m Ja by som ti to tak zelala. ale vies co? Aspon vies,ze si zdrava aj muzicek. lebo to co sa ti stalo minuly mesiac... podla mna sa vajicko uhniezdovala ale poriadne sa neuchytilo... Aspon vieme,ze si plodna ! 🙂
@sunshine5 no ja som mala tento mesiac ovu 14teho teda na 13DC, 12teho tlak vo vajecniku a vytok a 14teho vytok na ustupe podla toho som vedela a snazili sme sa 8,10,12 a 14 Dc
@tanickaskorokubikova to si sa snazila presne podla sunshine teorie 🙂
@moonica 🙂))))))))))))))))))) Tesim sa teda raz na tu pusu 🙂
No a odvaz sa 🙂 aby si vedela, ako sa ti vsetko vyvija 🙂 ja si vediem excelovsku tabulku... Ale nafuknutost to moze byt, to prejde ale. A potom mozes aj chudnut... 🙂 uvidiiiime, ako sa to bude u teba vsetko vyvijat... som velice zvedavaaa 🙂) tesim tesim
@tanickaskorokubikova No tak este pockajme... mozno sa ti zadarilo...
@sunshine5 podla mna aj schudnem, vies co? Neviem ci je to mozne ci je to stresmi alebo cim. Chuti mi malo jest. Ja milujem cokoladu a kazdy den zvyk pred tv cokoladu a od piatku som ziadnu nemala, nemam chut ! TO je velice divne u mma :D odvazim sa, ale ja nechcem vediet kolko vazim roky sa nevazim lebo depka

@lemac ahooooj, ja mam tiez dostat vo stvrtok menstruaciu 😎 a tiez som bola aj chora 😠 . Myslim, ze tento mesiac neupesny, ale v kutiku duse este dufam. A snazili ste sa okolo ovu?