Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica aj ja si myslim lebo predtym som nikdy v zivote nemala ruzovy vytok ale tak skoda no... no a to som o tej teorii ani nevedela 🙂))
@misha1986 Ja si myslim, podla mojej teorie, zaklad je tesne pred ovu...v den ovu netreba a az potom... Ale podla mna je zaklad pred ovu... jeden den...
super, ze ides k dokymu, on by mozno mohol vidiet a odhadnut... cielene sa ho na to opytaj, ze to chces vediet... a rob si teda aj ovu testy, aby sme to presne vystihli... 🙂
@moonica oooo tak to bude chlapcek ked ti nechuti sladke 🙂))
@misha1986 tak taketo rady a povery nepoznam... Ja si myslim, ze zalezi to od priebojnosti spermosiek a nacasovaniu... spermosky s chlapcenskym genom su rychlejsie v cieli, ale nevydrzia dlho... tak ak sa prilis rychlo unavia, tak potom "babske" spermosky ich dobehnu, pretoze su vytrvalejsie 🙂)))
o tom ako to spravit aby vyslo dievcatko alebo chlapcek, to myslim, ze je na prirode... 🙂 to uz neovplyvnime ...
@tanickaskorokubikova to bude chalanisko takci tak. U mojho muza v rodine nevedia nic ine vyrabat :D i ked on tvrdi ze to bude princeznicka :D no inac ale podla mna je to mytus s tou cokoladou. Ked mna cakala moja mama coko jej nechutila.. ( ssi preto ju ja zboznujem :D )
Kocky,ako dlho trva kym praskne vajko? 🙂 Alebo,inak-
dnes som bola na gynde a na sone mi videla vajko,tak
a ja neviem co s tou informaciou robit 😀
@dasiacik 😀 ja sa riadne smejem. Ze neviem co mam s touto informaciou robit 😀 Ze vidi vajicko to je fajn. Kolko trva kym praskne to nevieme, to by si mala vediet ty ;) Prasknutie je vlastne ovu a hmmm netusim kedy uz cajicko vidno a o o potom rastie a rastie a praskne 😀 a kolky dc si a krdy mavas ovu?
baby sesternica studovala lekarsku fakultu a ona normalne 8 mesiacov nic neriesila len si tak sexovala a cakala.. a proste otehotnela.. ja by som uz bola asi na antidepresivach... (ale tak ona je psychiatricka...) 😀
ked ja som tak dlho cakala na muza kym sa mu bude chciet, ze teraz to velmi zle cele znasam a cele je to jeho chyba 😠 keby ma bol pred 5 rokmi posluchol nebola by som teraz v panike...

@misha1986 a skusala si aj ovu testy? aby si vedela...lebo ovu je len v podstate jeden den a ten treba vystihnut... to by bolo idalne, aby si presne vedela...
Ja som napriklad ovu vedela, ze iba v jeden den som mala asi 30 minutovu bolest v podbrusku a potom nic... To znamenalo, ze vajicko prasklo a uz je uvolnene...a to uz by mali byt aj spermosky na ceste 🙂