icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

dasiacik
26. nov 2012

@sarin
Idem na to 😀

moonica
26. nov 2012

@dasiacik si sa jej mala opytat ze podla velkosti kedy vyzera ze vajicko praskne 🙂

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@sunshine5 no dnes by som dala ruku do ohna za to ze sa nepodarilo ale ajtak musim cakat nic ine mi neostava 🙂

kekezka
26. nov 2012

@katka2309 a KDE v zahranici aj smiem verdient? My sme v rakusku

sarin
26. nov 2012

@moonica ale ona jej videla vajko ne folikul... dla mna videla ovulku ne?

moonica
26. nov 2012

@sarin mas len 29r., to je v pohode 🙂

dasiacik
26. nov 2012

@misha1986
Ja som bola stastna a vdacnna bohu aj za to vajko,viac
ma nezaujimalo 😀

moonica
26. nov 2012

@sarin neviem co tym mysllea,ze vidi vajicko. Ci kinder zabalene ci rozbalene 😀

sarin
26. nov 2012

@moonica ale ked som mala 24 tak som nevedela nic o krcku, hliene, bt a ovutestoch 😅

dasiacik
26. nov 2012

@moonica
Mna to v tu chvilu ani nenapadlo 😀 Mimochodom-
folikul a vajko nieje to iste?

sarin
26. nov 2012

@moonica jak teraz si pamatam ked Dr na mna kukla zdesene, ze .. vy beriete antikoncepciu?.. ja ze EE.. tak si vydychla a vravi.. a mate daleko domov? bo akurat vam cestuje vajko... Jasne ze som mala daleko domov a este dalej k muzovi 😀 ... no a teraz mi nikto taku skvelu info nepoda :(....

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@moonica moja keginkateraz caka druhe, prve mala dievcatko a sa nevedela dojest skadkeho a teraz uz ma potvrdene ze bude druhe chlapec a zo zaciatku vobec nemala chut na sladke a ja som jej uz vtedy vravela ze bude chlapcek 🙂 teraz tak normalne sem tam ma chut ale neda sa to zdaleka porovnats tym ked cakala makicku

dasiacik
26. nov 2012

Babyyyy,nerobte si srandu 😀

misha1986
26. nov 2012

@dasiacik moja tak dnes šup na mužíčka 😀

sarin
26. nov 2012

@dasiacik ked praskne folikul tak caka vajo na oplodnenie... potom sa pomaly presune do maternice a ked nenastane velky tresk tak sa tam vstrebe...

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@sunshine5
@moonica
Kocky taka som rada ze vas tu mam 🙂 take ste zlate stale poradite, pomozete co by som bez vas robila :D to preto vy uz cakate babatka lebo ste si zasluzili 🙂

mirkamirkaa
26. nov 2012

@tanickaskorokubikova moja netrap sa aj na nas rad pride

chorucka
26. nov 2012

@mistisa ahoj mojka teba najst to je umenie 😒 Ako sa mas? co nove? Koceny ste sa rozprchli Vas musim hladat ked chcem nieco nove vediet Inak ja som dnes 7dc uzivam clost. dnes na sone ze na pravon nic moc na lavom az 3 foliky 10 14 a 15mm a sliznica 3,5 Dufam ze daco sa ujme aj mne aj tebe a vsetkim co chcu mimi

lemac
26. nov 2012

@hannah_ ahoj, ovu som mala tak 16 - 18DC, tento mesiac som si neni uplne ista, uplne som bola rozhodena, lebo sme isli na dovolenku

lemac
26. nov 2012

@lenkaa33 myslim, ze sme sa snazili pocas ovu, ale muz bol vtedy trocha chory a teraz zas ja, no skoda...tak sme na tom podobne, aj ja este dufam trosicku. tak hadam buduci mesiac sa podari a budeme sa poctivejsie snazit ako tento. 🙂

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@mirkamirkaa ja vieem uz aby to bolo

rica1
26. nov 2012

ahojte, pripájam sa k debate, skúšame prvý mesiac ale myslím si že tento mesiac to nevyšlo - mám taký pocit. Dievčatá držím nám všetkým palce tým ktoré sa snažíme. Ja teda zatiaľ len jeden mesiac ale mala som pár problémov tak dúfam že to nebude až také že by mi to bránilo otehotnieť. Uvidíme čo prinesie ďalšie kolo 🙂

hannah_
26. nov 2012

@lemac no tak v podstate si teraz 10-12DPO, to by este mohlo vyjst 🙂

mirkamirkaa
26. nov 2012

@rica1 vitaj medzi nami 😎

ivanaliana
26. nov 2012

A ide sa do dalsieho kola ☹

kejkej
26. nov 2012

ahojte 😀 mam taku hlupu otazki, po akom case sa z krvi na test HCG zisti ze ste tehotna? hned? dakujem

moonica
26. nov 2012

@tanickaskorokubikova zlata ja si myslim to iste 🙂 aj ty si zasluzis babatko, neboj za chvilu budes mat 2// aj ty.... ♥♡

zelovocka
26. nov 2012

@kejkej až po implantácii oplodneného vajka na sliznici maternice, t. j. 5 - 11 dní po ovulácii 😉
krv ti ale žiadny lekár tak skoro na hCG nevezme, jedine ak by si mala niekoho známeho.
najprv by si mala mať pozitívny domáci tehu test, až potom ísť na krv 🙂
no a doma robený test ti ukáže väčšinou až 10DPO - 12DPO a neskôr (ak máš citlivosť 10).

dasiacik
26. nov 2012

Kočky,trošku indiskrétna otázka,ale...hmmm...ako to povedať.... 😅 Ako to riešite po milovaní,teda po sexe,keď to z vás tečie?...ehm...resp.myslíte si,že je to zlé,keď si hne´d po sexe dávam tampón?Totižto neznášam ten pocit keď to zo mńa tećie....

kejkej
26. nov 2012

@zelovocka pytam sa lebo som v piatok bola na pohotovosti a tam mi brali krv aj na HCG a nic..... ☹
a od pondelka do stvrtka bol pohlavny styk aj pred tym tyzden....tak som chcela vediet..... ale dakujem 😀