icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sunshine5
26. nov 2012

@misha1986 a skusala si aj ovu testy? aby si vedela...lebo ovu je len v podstate jeden den a ten treba vystihnut... to by bolo idalne, aby si presne vedela...
Ja som napriklad ovu vedela, ze iba v jeden den som mala asi 30 minutovu bolest v podbrusku a potom nic... To znamenalo, ze vajicko prasklo a uz je uvolnene...a to uz by mali byt aj spermosky na ceste 🙂

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@moonica aj ja si myslim lebo predtym som nikdy v zivote nemala ruzovy vytok ale tak skoda no... no a to som o tej teorii ani nevedela 🙂))

sunshine5
26. nov 2012

@moonica Ziadna depka!!! Co tu pises...
No ja som mala take stavy, ze mne nebolo vobec zle, ale stale som mala pocit plnosti aj iba po polievke. Ale papala som stale, aby bol prisun... ale ze nemas chut na jedenie, je uplne normalne... takze nechame sa prekvapit... 🙂

misha1986
26. nov 2012

@sunshine5 nie nerobila, ale chystám sa robiť- v stredu idem k dokymu, tak sa spolieham aj nanho že mi povie kedy bude ovu 😀 treba sa najviac snažiť pred, cez či po ovu?

sjuuzka
26. nov 2012

@moonica Ahoj Moni,ja som schudla 3 kg a to hlavne preto,ze mi prestalo chutit sladke,aj som jedla menej.Teraz je mi pre zmenu zle🙂)

sunshine5
26. nov 2012

@misha1986 Ja si myslim, podla mojej teorie, zaklad je tesne pred ovu...v den ovu netreba a az potom... Ale podla mna je zaklad pred ovu... jeden den...
super, ze ides k dokymu, on by mozno mohol vidiet a odhadnut... cielene sa ho na to opytaj, ze to chces vediet... a rob si teda aj ovu testy, aby sme to presne vystihli... 🙂

moonica
26. nov 2012

@sunshine5 Petka stala ss tu z teba poradkyna na nacasovanie keksiku 😀

sarin
26. nov 2012

@misha1986 pred

misha1986
26. nov 2012

@sunshine5 áno to mám v pláne sa ho na to popýtať, len už budem 13Dc ale tak jamám neskor ovu, popýtam sa ho aj kedy mať keksík 😉 a ovu testy budem robiť

sunshine5
26. nov 2012

@moonica Ak bude moja teoria pravdiva a vyjde to dievcatam, zalozim si neziskovku 🙂) srandujem...
Ked mozem pomoct, tak preco nie... 🙂 kazda chceme zazit ten pocit a treba ho dopriat co najviac mamickam...

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@moonica oooo tak to bude chlapcek ked ti nechuti sladke 🙂))

misha1986
26. nov 2012

@sunshine5 v den ovu netreba????? vtedy, že je najvačsia šanca na chlapčeka 😀

sunshine5
26. nov 2012

@misha1986 to mozno bude akurat... a hlavne ked mavas neskor ovu...tak je to fajn... lebo ked uz budes po ovu, tak by sme nic nezistili...

misha1986
26. nov 2012

@sunshine5 som strašne zvedavá čo mi povie a ako to nakoniec vyjde 😀

sunshine5
26. nov 2012

@misha1986 tak taketo rady a povery nepoznam... Ja si myslim, ze zalezi to od priebojnosti spermosiek a nacasovaniu... spermosky s chlapcenskym genom su rychlejsie v cieli, ale nevydrzia dlho... tak ak sa prilis rychlo unavia, tak potom "babske" spermosky ich dobehnu, pretoze su vytrvalejsie 🙂)))
o tom ako to spravit aby vyslo dievcatko alebo chlapcek, to myslim, ze je na prirode... 🙂 to uz neovplyvnime ...

misha1986
26. nov 2012

@sunshine5 máš úplnú pravdu, ale tak čítala som o tom že treba mať keksík v den ovu a pred tým vobec 😉

moonica
26. nov 2012

@tanickaskorokubikova to bude chalanisko takci tak. U mojho muza v rodine nevedia nic ine vyrabat :D i ked on tvrdi ze to bude princeznicka :D no inac ale podla mna je to mytus s tou cokoladou. Ked mna cakala moja mama coko jej nechutila.. ( ssi preto ju ja zboznujem :D )

sunshine5
26. nov 2012

@misha1986 no ja som to tak dvakrat skusala a nevyslo to taak... treba PRED!!!!

dasiacik
26. nov 2012

Kocky,ako dlho trva kym praskne vajko? 🙂 Alebo,inak-
dnes som bola na gynde a na sone mi videla vajko,tak
a ja neviem co s tou informaciou robit 😀

sarin
26. nov 2012

@dasiacik neviem ja by som sexovala o dusu 😀

misha1986
26. nov 2012

@sunshine5 tak treba, ked ma bude vaječník bolieť? a ked budem robiť ovu testy a držať sa podla nich, tak ked bude silná druhá čiarka, tak som sa mala snažiť pred?

sarin
26. nov 2012

@misha1986 ovu nastava do 48 hod po silnej ciarke.. takze to mas akurat cas

moonica
26. nov 2012

@dasiacik 😀 ja sa riadne smejem. Ze neviem co mam s touto informaciou robit 😀 Ze vidi vajicko to je fajn. Kolko trva kym praskne to nevieme, to by si mala vediet ty ;) Prasknutie je vlastne ovu a hmmm netusim kedy uz cajicko vidno a o o potom rastie a rastie a praskne 😀 a kolky dc si a krdy mavas ovu?

moonica
26. nov 2012

@misha1986 krd vajecnik boli je ten najspravnejsi cas !!🙂

misha1986
26. nov 2012

@moonica okik diky 😉 ked mna bolí aj 2-3dni-minulý mesiac ma aj na jedne aj na druhej strane boleli 😖

sarin
26. nov 2012

baby sesternica studovala lekarsku fakultu a ona normalne 8 mesiacov nic neriesila len si tak sexovala a cakala.. a proste otehotnela.. ja by som uz bola asi na antidepresivach... (ale tak ona je psychiatricka...) 😀

moonica
26. nov 2012

@sarin 😀 a my este pred prvym mesiacom kedy sa ideme pokusat vieme vsetko. Od bazalnej teploty sz po vitaminy podporujuce plodnost aj ked nevieme ci ich vobec potrebujeme 😀

dasiacik
26. nov 2012

@moonica
😀 Ja neviem kedy mavam ovu 😀 Som 13Dc 🙂
Inak,som rada,ze sa bavis 😀

misha1986
26. nov 2012

@dasiacik a aky dlhý cyklus mávaš? si sa mala popýtať ked ti to povedala 😀

sarin
26. nov 2012

ked ja som tak dlho cakala na muza kym sa mu bude chciet, ze teraz to velmi zle cele znasam a cele je to jeho chyba 😠 keby ma bol pred 5 rokmi posluchol nebola by som teraz v panike...