icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzana0612
26. nov 2012

@misha1986
@moonica
@kikasi a to fakt myslíte, že z kyseliny listovej nafukuje? tak ja mávam tiež brucho nafúknuté..... ale mne sa zase robia na brade a tváry stále nejaké vyrážky a to som nemala takto nikdy, ani v puberte 😀 .

lenkaa33
26. nov 2012

@lemac ozaj sa aj my musime tento dalsi cyklus viac snazit 😠 ale je mozne, ze by si mohla byt. Ako dlho sa uz snazilkujete?? Ja som si dnes urobila test, bola som zvedava a negativny 😒 .... bola som sklamana troska, ale uz ma to preslo ..... to dufanie je uz slabsie, ale este stale je 😕

katka2309
26. nov 2012

@lenkaa33 ahoooj 🙂 ...tak ja som dnes 24dc, NEcakam mrsku v sobotu....oproti minulemu mesiacu nemam ziadne priznaky, ale to asi preto, ze sa snazim nepozorovat 😀 .....ale uz druhy den mam bolave brusko a nechuti mi nic jest....bolo by super keby to vyslo tento mesiac nam obom, tehulkovali by sme spolu 😉 ...drzim silno paste...kedy planujes testovat? az ked bude mrska meskat? ja dufam, ze vydrzim/////nie ako minuly mesiac, urobila som asi 10 testov 😀 😀 😀 😀

katka2309
26. nov 2012

@kekezka no podla mna nestresujes, ale uz je nacase nieco robit....podla mna uircite....a aj moja doktorka povedala, ze 6 mesiacov az 1 rok je este ok nechat to na prirodu, ale potom uz iba stracas cas....a nejako nemladneme 😀 ....kde v zahranici zijete?
ja si davam robit kompletnu generalku a celkovy rozbor krvi vyjde asi na 20 eur, to rozsirene testovanie steru z maternice je 65 eur, zakladne okolo 30 tusim a sona prsnikov a makej panvy je 20 eur za kazde....asi tak.

katka2309
26. nov 2012

@kejkej no tak telo sa musi asi vycistit, urcite ti to nehovori len tak.....lepsie si dat pozor ako keby to malo tej malej fazulke uskodit 😉 a dva mesiace nie je tak strasne dlho....zbehne to ako voda, uvidis.

katka2309
26. nov 2012

@kekezka my zijeme v Londyne.

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@moonica no tak už mi začalo také slabé špinenie takže ráno je mrcha u mňa :(

katka2309
26. nov 2012

@kikasi jeeej tak ty NEcakaas vo stvrtok? ja v sobotu....napata som tak light, lebo v porovnani s minulym mesiacom nemam ziadne priznaky...ale to bude asi skor, ze sa snazim menej sa sledovat a nebyt paranoidna 😀 ....tak som zvedava....mam trosku tlak v podbrusku a uz druhy den ma pobolieva zaludok a nemam chut nic jest....tak neviem.keby to vyslo tento mesiac tak by to bolo super, ale ked nahodou nie, nezblaznim sa....na dobre veci sa oplati si pockat no nie? 😉 ...ale keby nie tento mesiac tak nakupim ovu testy, pre istotu 😀

katka2309
26. nov 2012

@lemac vitaj....nevesaj hlavu, ak cakas vo stvrtok, tak este stale moze byt skoro...niekedy je test pozitivny az po niekolkych dnoch meskajucej mrchy...ale aj ja som si mylsle, ze to bude hned na prvy pokus 😀 ...tak teraz cakam, mozno to vyjde na druhy pokus 🙂

kekezka
26. nov 2012

@katka2309 si zlata 🙂 no tak zajtra volám dokymu a dohodnem si Termin. e ti strasny pocit ze mi sa o mimco snazime vyse roka a manzelov bratranec s priatelkou otehotneli nahodou ako to oni nazývajú lebo si zabudla kupit HA....a Co je natom "najlepsie" rozmyslaju ze si drobecka nenehaju.... Je to hrozne a popravde v mojich ociach aj nespravodlive.

kekezka
26. nov 2012

@katka2309 hi v londyne zije aj moja sestra... 🙂

kejkej
26. nov 2012

@katka2309 dakujem za podporu 🙂
Dufam ze vsetko bude v poriadku... Je mozne ze mi z krvi na HCG nezistili tehu ked som bola uz mozno par dni tehu? Alebo mi uz uplne sibe z toho ako chcem mat fazulku uz :'(

katka2309
26. nov 2012

@kejkej z toho si nic nerob, mne prvy mesiac tiez uplne harasilo....urobila somt esty za nejaky skoro 40 eur 😀 😀 😀 😀 ....ale uz som sa trochu spamatala a rozhodla uzivat babymaking proces 😉

katka2309
26. nov 2012

@kekezka to je fakt strasne....hlavne ked sa pozries kolko ludi sa tu snazi mat dietatko aj niekolko rokov...aj moja kamoska sa s manzelom snazia uz viac ako 2 roky a teraz riesia umele oplodnenia a podobne smutne veci 😔

lenkaa33
27. nov 2012

@katka2309 ani ja nemam ziadne priznaky 😕 absolutne nic..... ani len priznaky, ze mrska ma prist. Vobec nic. a tiez som minule mesiace mala kadejake priznaky 😀 😀 😀 ! ale mozno len preto, ze sa mi vsetko ' startovalo ' po vysadeni antikoncepcie. A jasne, testik som uz robila 😝 , ale vysiel negativny. Ja viem, ze by som mala cakat, ale tak zvedavost 😅 😅 Ja si tie testy robim ako chcem , hehehe. Aj ovulacne , aj tehotenske. Nakupila som zasoby, tak skusam ako funguju 😀 😀 . Zatial mam pocit, ze nefunguju 😉 😉 ..... a neviem,,neviem , ci to vyjde tento mesiac, ved mne by to uz na teste ukazalo nejakeho ducha. Bolo by to ozaj super, keby sa nam to podarilo naraz 🙂 .... drzim ti silnooooooo palce 😉 😉

rica1
27. nov 2012

@mirkamirkaa dnes ráno mi už klesla BT takže ten môj pocit sa nemýlil ( zajtra by som mala dostať MS ) Ale to by som bola asi naivná keby som si myslela že nám to klapne na prvý krát.. ( aj keď som si to teda myslela🙂 :( lenže paradoxne keď sa začíname snažiť o bábo tak sa mi rozhádzal aj celý cyklus takže vlastne minulú MS som dostala až po vyvolávačke. Kým som sa zorientovala tu na MK s ovulačnými testami a podobne to chvíľu trvalo 🙂 ale testovala som a aj tie testy vyšli čudne , nikdy nebola čiarka na ovu testoch silná ako tá testovacia tak som ovu vyhodnotila iba vtedy keď bola o čosi silnejšia ako tie predtým, testovať som začala na 15DC to bola slabulilinká čiarka až do 17 kedy zosilnela a 18 už bola zas veľmi slabá. No uvidíme ako to bude pokračovať každopádne na další cyklus si chcem tiež kúpiť ovu testy lenže 5 kusov 5 eur:( a ak MS nepríde pre istotu spravím test ale to pochybujem a pôjdem k doktorovi či nemám niečo s hormónmi :( pretože som mala vždy pravidelnú

rica1
27. nov 2012

@misha1986 pridávam sa aj ja mám z toho nafúknuté brucho , beriem ju už skoro mesiac..

kikasi
27. nov 2012

@misha1986 @moonica
@zuzana0612 jeej, baby...normalne ste ma potesili, ze v tom nie som sama...ja som z toho tiez prekvapena, ze to robi..citala som si vedlajsie ucinky, a nic take som tam nenasla. keby to bolo malo, tak sa nad tym nepozastavujem, ale toto mi uz celkom vadi. keby to uz bolo tehu, tak nepoviem 😀 , ale taketo "brusisko" mat z toho.. no uff.
moni - ak ides k dokimu, tak sa sa spytaj, ci to moze z toho a preco to je? ak ti to nevadi.. 😉

kikasi
27. nov 2012

@zuzana0612 to chapem, aj mne je to straasne neprijemne..uz teraz musim v praci nosit take volnejsie veci..a trochu zamaskovat to brusko, tak si pripadam trochu ako cvok..ze maskujem a este ani nie som tehu.. 😒 . hmm..celkom ma to vzalo a presla ma moja optimisticka vlna, k tomu som si v nedelu porezala prst..celkom dost...(vraj na 1 stich by to bolo), takze moje plany umyvat okna a tak musim odlozit.takze tusim ide take zle obdobie. ale snad to prejde..teraz mi Vianoce sposobuju celkom stres..ale snad sa to zmeni. a aky prvy darcek pre mm ti pride? 🙂 🙂 ..jeej..tak to by bol ten najsuprovejsi darcek, aky by si mohla dostat..kiez by to vyslo. uz sadrokarton hore davate? jaaj..tisko zavidim, my bojujeme..v pravom zmysle slova, ale manzelik je v tomto super..lebo je optimista a stale vysmiaty, aj ked ma starosti nad hlavu..teraz robime stale elektrinu, chceme este zastresit terasu, zacali aj vodu a topenie..a vcera nam slavostne polozili trubku na centralny vysavac - manzelikov splneny sen.. 😀

kikasi
27. nov 2012

@katka2309 ano, vo stvrtok..a zacala som byt strasne nervozna z toho (cely mesiac v poho a nakonci stres..), lebo som nafuknuta jak balon...a neviem, co si o tom mysliet. ale uvidime..uz je utorok, tak sa coskoro dockam. aj sobota bude za chvilu..takze aj ty sa coskoro dozvies.. 😉 . ani ja nemam ziadne priznaky - az na to brucho, oproti prvemu cyklu, ked som mala v hlave vsetky 😀 . anoo..bolo by to super, keby to teraz vyslo...najkrajsiii darcek pod stromcek pre celu rodinu (aj pre moju maminu - ta ma len mna, a uz by tak straaasne chcela vnucatko...). aj ja zacinam rozmyslat nad tymi ovu testami..keby to nevyslo.

zuzana0612
27. nov 2012

@kikasi ja som ten jeden cyklus bola nafúknutá od ovulky, bolo otrasné. a ďalší "iba" týždeň pred ms. tak som zvedavá na tento cyklus. tiež som z toho bola na very. ale už kašlem nato. hovorím si, že to robím pre seba a pre mimčo. tak sa z toho nestresujem. a kašlem nato, čo hovoria druhí. nech sa pozrie každý na seba a potom rieši druhých. mm som objednala zlatú kolekciu cd karla gotta. lebo to je jeho oblúbenec 😀 . a dnes chcem objednať darčekové poukážky z astratexu pre mm mamu a sestry. oni si tam objednávajú, tak to využijú a ja nemusím chodiť po obchodoch a pracne hľadať niečo.
neboj, aj vy sa dočkáte sadrokartónu. nám ostáva ešte kúsok dorobiť. včera to robili do jedenástej. tak som spala iba 5 hodín. dnes bude ťažko vydržať v robote. tak už aby bolo pol tretej. nám dnes opravujú vodu (pokazila sa nám vodáreň, nekupovali sme novú, nechali sme si pôvodnú, po majiteľoch, tak nás to počkalo)

moonica
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova To snad nie .... :( Nemaws ty nejaky kratky cyklus? Minuly mesiac si dostala neskor ako ja a teraz skor....

moonica
27. nov 2012

@kikasi jasne moja, idem v piatok na gyndu a skusim sa spytat 😉

rica1
27. nov 2012

Kočky smiem sa spýtať kde kupujete ovutesty? normálne v lekárni? alebo niekde cez internet, sa mi zdajú dosť drahé keď na jeden cyklus by som ich použila viacej. Inak teraz moja kolegyňa prišla ráno za mnou že by chcela krátke stretnutie s našim šéfom tak prídem k nemu hovorím že ... by sa chcela s Vami stretnúť on hneď v akej veci ja že neviem nespomínala a ja som sa nepýtala, (čož je moja chyba) tak tam potom šla a keď vyšla šéf mi hovorí že ´" nabudúce to prezistite lebo ja už som ani nedýchal že čo mi ide povedať npr že výpoveď alebo že je tehotná" 😕 tehotná ??? a čo keby bola tehotná, a čo keď ja čoskoro budem tehotná tak potom čo on v tom vidí problém 😠

misha1986
27. nov 2012

@rica1 ja som videla ovu testy u nás v hyperke za 3,99 5ks aj s tehu testom 🙂

rica1
27. nov 2012

@misha1986 no ja som prvý krát kupovala klasicky v lekárni za 4,60 5 kusov bez tehotestu, ale tak to jedno balenie by malo stačiť na jeden cyklus, akurát rozmýšľam či kúpiť viac balení a to sa už potom celkom nabalí, či zas až taká fanatička nebudem no neviem🙂 ale som strašne nervózna 😒

lemac
27. nov 2012

@lenkaa33 no my sme zacali len tento mesiac, ale snazili sme sa len ked sa nam chcelo. Uz to tak vidim, ze sa mi tento mesiac bude (musiet) chciet castejsie, az bude muz prekvapeny 😀 a vy ste ako na tom?

kejkej
27. nov 2012

@katka2309 dufam ze ma to prehnane sibanie 😀 coskoro prejde 😎

tanickaskorokubikova
27. nov 2012

@moonica no mam tak 25,26 dni, zatial nedosla ale uz ma boli brucho takze davam tomu taku hodku dve 😀

misena01
27. nov 2012

ahojte. baby myslite ze je v pohode ked som mala MS len cca tri dni? dostala som v sobotu poobede a dnes uz konci... ja som take kratke nemala preto sa tomu cudujem. stale ma pobolieva brucho, tak ako dva tyzdne pred MS....

dasiacik
27. nov 2012

Kocky,dobre rano 🙂 Dnes som 14 Dc a neskutocne,ale
fest ma boli lavy vajecnik.Vcera tam doktorka videla
vajko,myslite,ze prasklo a mam ovu,ked ma to tak velmi boli?
Hlienik nemam 🙂