icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
26. nov 2012

Baby toto musite vidiet !:D kukam to uz sty krat :D:D 😀 😀 maly sa boji ked mama fuka nos. Umriem :D

https://www.youtube.com/watch?v=N9oxmRT2YWw
dasiacik
26. nov 2012

@moonica
😀 😀 😀

mirkamirkaa
26. nov 2012

@moonica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirkamirkaa
26. nov 2012

@ivanaliana aj ja som v dalsom tak je anas aspon viac 😀 😀 😀 😀

mirkamirkaa
26. nov 2012

@dasiacik zlata si, ja si lahnem dam si intimku gate a ležim bez pohnutia a nevytečie to až ked sa pohnem a to hned chytam nervy fuj

mirkamirkaa
26. nov 2012

@misha1986 ty kde si?

dasiacik
26. nov 2012

@mirkamirkaa
No jo,je to hnus 😒 Mňa len tak napadlo,či si tie spermijky nejako nevytriem tým tampónom,alebo čo 😲

sarin
26. nov 2012

@dasiacik no pdla mna je to zle... Vsak ten tampon ti to vstrebe... zo mna nic nevyteka 😲 a to toho muz ma celkom... Dost

dasiacik
26. nov 2012

@sarin
Tiež si myslím,že to tak je ☹

kikasi
26. nov 2012

babyyy..som tu dlhsie nebola....a ani som nemyslela na snazilkovanie, ale dnes uz som musela, lebo uz toho mam dost...dnes som 25 DC a vo stvrtok NEcakam mrchu. nejako som to ani velmi neriesila..ale za posledne dni mam stale take nafuknute brucho, ze uz sa ma DVAJA ludia nezavazne pytali, ci som tehu.. no moc prijemne mi to nebolo. tak som si v sobotu skusala test a nic😒. myslite, ze to bolo skoro? resp. nestalo sa vam, ze ste pribrali z kyseliny listovej? lebo si to brucho neviem vysvetlit..akoze nie som velmi chuda..ale taketo brusko nemavam. moze to byt z tej listovky?

kikasi
26. nov 2012

@katka2309 ahoooj 😉 , ja este zatim ovu testy nerobim...ale ak by sa dlhsie nedarilo, tak skusim. teraz som napata do svtrtka..lebo som uz tyzden nafuknuta a mam veeelke brucho...tak neviem..ci som tak pribrala..ci co... 😒 . a ty ako..co nove?

kikasi
26. nov 2012

@zuzana0612 ahojki, ako sa mas..co nove? ja som bola celkom v pohode, az do piatku..ked ma dvaja ludia uplne "zabili" v lufte otazkou..ci som tehotna. akosi mam nafuknute brucho...ovela viac nez pred ms, tak neviem z coho som pribrala. ale trochu mi z tej pohody ubralo.. ☹ . na sviatky sa tesim aj ja..kiez by bol pod stromcekom ten najkrajsi darcek..

kikasi
26. nov 2012

@zabka888 ahooj moja, ako sa mas...snazilkujete poctivo dalej..?a ako ste dopadli s mm na tom vysetreni? my fajn..len mam teraz trochu "depku"...kvoli otazkam a nafuknutemu brusku.. 😠

moonica
26. nov 2012

@kikasi ja mam pocit, ze mna z tej kyselinyiatovej nafukuje.. a pomaha travit alebo co ale mam pravidelnu stokicu niekedyrozmyslam ci mi robi na travenie dobre, ci zle. Mne pozitivny test uzakal len 2dni pred MS , skor nie, takze bolo skoro testovat🙂

kikasi
26. nov 2012

@moonica jeejda, citam ze tebe sa podarilo otehu...tak drzim palce nech je vsetko v poriadku. 😉 . si si robila test skor..pocas cyklu a bol biely? a potom az neskor dve ciarocky..?

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@moonica keby tak zajtra uz som mala :D

kikasi
26. nov 2012

@moonica tak to som rada, lebo ja normalne uvazujem, ze ju prestanem papat..ja som straaasne nafuknuta, normalne ze taky 4-5 mesiac...a neviem, cim to je. aha...urcite bolo skoro, a ani som to nemala v plane..len ma v piatok tak "dohukali" ti znami s tymi otazkami... 🙂 . tie tri dni uz musim vydrzat..

ivanaliana
26. nov 2012

@mirkamirkaa ved pozeram,ze dako kazda tu mrchu nakoniec dostala ☹ ...Tento mesiac sa nam to isto podari...ved to bude kolo VIANOCNE 😉 ...pod stromcek dostaneme krasne 2 cervene // 🙂

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

Baby som citala na nete ze vraj popri snazeni sa nesmie mat aj oral. sex lebo vraj sliny zabijaju spermie... myslite ze na tom moze byt nieco pravdy ci blud????

moonica
26. nov 2012

@kikasi dakujem 🙂 ja presne rovnako s tou kys.listovou. Ja som ju uz brala a robilo mi to nafuknute brucho, tak som vysadila. Po 2dnoch OK. potom som si ju nasadila zase a zase nafuknuta tak som ju chcela vysadit ale akurat som si potom urobila test a mala som 2 // tak ju beriem dalej.... Ano ja som si pocas cyklu na 25den robila a nemala som nic a potom 27a uz som mala... Dnes som 29DC, dnes mala popripade zajtra prist MS zatial nic.
Neviem co s tou kyselinou.. aj teraz som nafuknuta a mam plyny aj creva ma bolia. Dnes som zjedla lososa v konzerve tak ma z neho bolel zaludok a teraz ma prehnalo 😀 Neviem ci to ma nieco s tou kyselinoummm ja vseobecne mavam problem s travenim a nafukovanim....
@tanickaskorokubikova tak toto som teda nikdy nikde necitala , podla mna je to blbost. Ved spermie vychadzaju zvnutra, ako by si ich zabila? Cmulanim semennikov zvonka? 😀

dasiacik
26. nov 2012

@tanickaskorokubikova 😀 😀 😀

ivanaliana
26. nov 2012

@tanickaskorokubikova podla mna je to hlupost...ved sliny su so spermou v kontakte minimalne...teda ak skoncia tam kde si pri snazilkovani zelame 😉

kikasi
26. nov 2012

@tanickaskorokubikova 😀 ..uf to vazne...? no dufam, ze toto neni pravda, lebo.. 😀 . ale logicky..si myslim, ze sliny nemaju ako ovplyvnit spermie vnutri.

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@moonica no podla mna tiez blud ja som sa nad tym pozastavila lebo to pisali na atlase normalne ako clanok nie akoze dajake forum...ze jedna baba povedala :D

kikasi
26. nov 2012

@moonica tak vidim, ze to mam take rovnake ako ty...a asi to bude tou kyselinou listovou. len neviem, co teraz s nou..ci papat ci nie..? teraz uz ju druhy den nepapam, a je to lepsie..ale ak by som bola tehu, tak ju urcite papat budem. to uz mi to nafuknute brusko a ani tie otazky vadit nebudu. ja prave nezvyknem mavat problemy s travenim, a ani velmi nafuknute brusko..toto sa mi stalo prvykrat, takze asi na 90% je to z tej listovky. 🙂 tak to ten moj 23 DC bol na testovanie veelmi skory..no nevadi, teraz uz pockam do stvrtka, a keby naaahodou neprisla, co dufam.. tak sa skusim tesnut. tebe uz verim, ze ani nepride.. 😉 , videla som tie dve ciarocky a vyzeraju jasne..mnaaam..losos, si mi normalne chuť urobila. a mala si este ine priznaky tehu..?

tanickaskorokubikova
26. nov 2012

@tanickaskorokubikova doslova je tam napisane ze: nepouzivajte sliny ako lubrikant... :D je to pisane akoze chlapom 🙂 lebo spermie pri kontakte so slinami odumieraju

misha1986
26. nov 2012

@mirkamirkaa mojka tu som 🙂 manželík išiel na pivko, tak som sem kukla. ty kde si boola celý deň???

misha1986
26. nov 2012

@kikasi
@moonica baby aj mna z tej listovky nafukuje a mám zápchu, ked ju na 2 dni vysadím je všetko ok, ale ked ju začnem brať znova tak hrúúúúúúúúúúza 😠 ale tak dá sa to vydržať........ nechápem, prečo z nej nafukuje???

moonica
26. nov 2012

@misha1986
@kikasi to som rada,ze nie som sama... nechapem ani ja preco.... 😲 ale nechcem ju prestat brat ked teraz je pre mna najdolezitejsia a ja jem malo ovocia a zeleniny... Zeby som sa spytala na gynde? A ake beriete, od koho? Ja femibon 800

zuzana0612
26. nov 2012

@kikasi ja som bola tak nafúknutá predposlný cyklus. bolo to aj nepríjemné. normálne ma tlačili rifle. a to poznám, stačí jeden dvaja takí ľudia a dolahne to na človeka. neboj, to prejde. idú vianoce, treba si to užiť. mne by mal prísť tento týždeň konečne prvý darček pre mm. a pokračujem ďalej. mne dnes končí ms. a ovulku by som mala mať na narodeniny 🙂 to by bol darček 😵 , iný by mi nebol treba. a doma inak dorábame sadrokarton v podkroví. mm s bratrancom. práve som im palacinky dorobila. jednu večeru už mali, ale ak by náhodou boli hladní 😀 . vy ako s domčekom pokračujete? a už mám svetielka na stromček...... 😀 to je prvá vianočná výzdoba 😀