icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

rica1
27. nov 2012

@dasiacik ja keď som bola naposledy u gynekológa to bolo 12.11.2012 tak povedal že folikul na pravom vaječníku má 13 mm keďže každý deň by mal narásť o 2mm tak ja som pociťovala 17.11 ostrú bolesť na pravom vaječníku ale mala som aj silný výtok a aj podľa testu ten ovu bol vtedy najsilnejší z testovaných ale nebol až moc silný ako som tu videla na niektorých fotkách. Podľa mňa Ti mala povedať v akom to bolo stave a veľkosti ale mohla by to byť blížiaca sa ovulácia. Ja to tak vždy pociťujem. Každopádne čo som si všimla že ja keď som chodila na ultrazvuky viacmenej často tak v každom cykle som mala iný vaječník aktívny teda sa mi to striedalo raz na pravo raz na ľavo.

sunshine5
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova co sa tyka oral sexu ze zabija spermosky. Citala som to aj ja. A vraj ano, pretoze sliny maju nejake ine ph, ktore je pre spermosky nehostilne. Ale pritom nehostilne je aj nase prostredie tam dole..🙂 tak potom si vyber.. Len v den ovu sa tie spermosky vedia dostat cez ten najriedkejsi hlien..
Ale tak neviem.. Pochybujem, ze po oral om styku zanechas tak vela slin aby to zabranila a este k tomu, ked aj on vnika do teba, tak predsa aj tie sliny sa trosku eliminuju vnikom... Vies jak myslim?! ;))

moonica
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova Mna boli brucho uz stvrdy den a nic 😀

moonica
27. nov 2012

@dasiacik noo este nemuselo prasknut mozno este len rastie mna to takto vzdy 2 dni bolelo a sup sup keksik

dasiacik
27. nov 2012

@rica1
Dakujem.Ano,presne taku silnu pichavu bolest pocitujem.

dasiacik
27. nov 2012

@moonica
Jasneee,vcera bolo 😀 Len neviem ci ma vyznam aj dnes.
Ci spermijky stihaju dozriet.

mirkamirkaa
27. nov 2012

@misha1986 Ahoj ja som bola tu cely den citala som si

tanickaskorokubikova
27. nov 2012

@sunshine5 no aj ja si myslim len mi nedalo ze sa snazime treti mesiac a nic tak uz hladam vsetky mozne dovody 🙂 a pravdupovediac my tak zaciname stale aby som mm trosku urobila radost a poprovokovala :D

ivanka26
27. nov 2012

@dasiacik , ja som to tak mala samé pichanie a zrovna vtedy to prišlo keď boli u mňa svokrovci 17.11 tak som normálne čakala kedy odídu aby sme sa na to vrhli 🙂 lenže keďže som sa potom dočítala že to príde až tak do 48 hodín alebo až 72? tak sme asi mali počkať lebo potom sme to skúsili 18.11 deň po a to bolo všetko. No nič budúci cyklus skúsim zas inú verziu lebo sme tiež skúšali každý deň a to presne tie spermie asi chudáci nestihli byť ani extra kvalitné 😝

mirkamirkaa
27. nov 2012

@rica1 v tých ovu testoch sa ja navyznam vobec, nerobila som si to. ja som už 4 cyklus dostala sama od seba Ms tak sa vytešujem a alchemilkovy caj vyskusaj ja už ho pijem 2 cyklus a pomaha

misha1986
27. nov 2012

@mirkamirkaa dobré ránko teda 🙂 tak si len čítala.....no čo mmrcha už pomaly končí??? zajtra pobede idem k tomu dokymu-večer napíšem ako bolo

misha1986
27. nov 2012

@ivanka26 však ešte nevieš, možno sa zadarilo 🙂

mirkamirkaa
27. nov 2012

@misha1986 aj som cosi napisala........končí konči pomaly nechce sa jej velmi.....okik tak som zvedavá že co ti pohovorí 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😉

misha1986
27. nov 2012

@mirkamirkaa aj ja som zvedavá, bože dnes sa mi snívalo že som mala dieťatko chlapčeka a nechcelo moju cicinu a potom som ju stlačila a vystrieklo z nej také hnusné žlté mlieko 😝 no psycho sen

lienka19881
27. nov 2012

@matasin ahoj, mozem sa ta este spytat, ze aku si mala ms po tom miktropotrate? ja mam uz 6 den, a na to ze za normalnych okolnosti by mi uz koncila ju mam stale dost silnu... ty si mala normalnu ci si tiez krvacala silnejsie?

tanickaskorokubikova
27. nov 2012

@moonica no ja nechapem.....ked som ti pisala to som akurat isla z domu a som sa bala ze cestou dostanem tak som si dala tampon a teraz mam pocit ze nic z toho... este aj brucho ma prestalo boliet

mirkamirkaa
27. nov 2012

@misha1986 no psycho fakt

mirkamirkaa
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova ja som to tak mala presne

rica1
27. nov 2012

@mirkamirkaa čo sa týka ovutestov ja som približne vždy vedela že kedy mám ovu lenže keď som tuna videla ako baby testujú tak si hovorím pôjdem na istotu 🙂 celkom ma to bavilo testovať🙂 ako som napísala alchemylku som vypila dve krabičky čaju tri krát denne som ho pila a teraz si dám chviľku pauzu beriem iba tú kyselinu listovú, ten femigard keby niečo mám kúpený 😕 manželovi som nasadila hlivu ustricovú je tam napísané že je to aj dobré na tvorbu spermií len keby ešte fajčite prestal :( inak ja si tiež zapálim tak v priemere dve za deň to by asi tiež nemalo byť že.... 😝

matasin
27. nov 2012

@lienka19881 juj ja si ani nespominam, takze asi normalna, ja mavam len tak 3 maximalne 4 dni, ale tie 2 mesiace medzi tym som chodila na folikulometriu, ci je vsetko ok, a na ten treti som uz nesla lebo sme sa chystali na dovolenku, takze som myslela , ze to budem riesit az po a akurat na ten treti to vyslo 🙂)) a na dovolenku sme uz isli v trojke 🙂))

lenkaa33
27. nov 2012

@lemac ahojj, my sme zacali asi pred 4 - 5 mesiacmi. Ale nie nejako poctivo, ziadne testy som si nerobila. Nakoniec som zistila, ze neovulujem. Bola som po vysadeni antikoncepcie, tak zrejme preto. Ale minuly mesiac som uz ovulovala, len sme to nestihli 😀 😀 😀 a tento mesiac som zrejme tiez ovulovala, mala som ten gelovy hlien a sme den po nom snazilkovali. Neviem, ci to nebolo uz neskoro. 😝 . a ovulacne testy sa mi prave minuli, tak som nemohla otestovat ani. Na tento mesiac som pripravena, kupila som si novu sadu oulacnych testov. 😀 😀 Ja dufam, ze sa to dokonca roka podari, ak nie, idem v januarovom cykle zacat brat tabletky Na podporu ovulacie a vylucovania vajicok ( ci co 😉 ) A doktorka to bude sledovat, zrejme kedy ovulujem. Len nerada by som zacala s tabletkami, radsej prirodzene.... a hlienik mas ? uz si si to odpozorovala?

kikasi
27. nov 2012

@moonica ok, budem ti moc vdacna, ked sa spytas. daj vediet potom, co ti na to doktor povedal. dakujeeeem moc.
inak..ja dnes dva dni do MS...a zacina ma pobolievat brucho ako pri MS, takze mam taky blby pocit, ze pride..mrcha jedna.. 😒

tanickaskorokubikova
27. nov 2012

@mirkamirkaa no uz sa aspon rozbehla :(

kikasi
27. nov 2012

@zuzana0612 mas spravny pristup..a ja sa to musim naucit..a aj naucim, len som to necakala (take otazky), tak ma to trochu zaskocilo a zamrzelo. ale uz budem odolnejsia..teda dufam 🙂 . dnes ma zacalo boliet brusko..ako pred MS, takze vo stvrtok asi pride.. 😒 . ach jaj..trosku ma to sklamalo. wow..tak to bude mm rad, ked je jeho oblubenec. dobry napad.. 😉 . aj ja musim zacat s tymi darcekmi, aspon pridem na ine myslienky. len 5 hodin si spala? to je maalo..ako to zvladas v praci..? ja som hrozny spachtos..si aj hovorim, ze ako budem raz vstavat, ked budem mamina.. 🙂 , ale vraj sa to potom automaticky prehodi, tak som zvedava. manzelik teraz 6 dni v kuse pracuje..takze na domceku sa asi robit nebude nic, ale tak neda sa vsetko. drzim palce, nech vam tu vodu dobre a rychlo opravia..

kekezka
27. nov 2012

@katka2309 no dnes rano som snou volala ze sa rozhoi nehat si ti. Keby to urobi tak by som snimi asi skoncila rodina-nerodina .... mm to je smutne 😒

lienka19881
27. nov 2012

@matasin juuj no v dobrom zavidim 🙂 dufam ze aj nam sa to podari 🙂 citala som som ze po takomto tehu je ako keby "pohnojene", takze je velka pravdepodobnost ze v najblizsich mesiacoch sa to podari znovu 😀 tak dufam ze aj u nas to bude taky pripad 🙂

mirkamirkaa
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova no mna potrápila dost lebo dva týždne ma bolelo brucho 😠

mirkamirkaa
27. nov 2012

@rica1 moj priatel prestal, konečne sa vytešujem z toho

matasin
27. nov 2012

@lienka19881 presne tak aj mne to doktorka vravela, ze je to dobry znak, ale urcite robi vela psychika, lahko sa to hovori ale sama to mozem potvrdit jak sme sa sustredili na dovolenku, tak tamto prislo necakane 🙂)

moonica
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova rozbehla sa uuuz?