icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova ja by som si urobila asi 🙂

tanickaskorokubikova
27. nov 2012

@moonica urobim vecer jak dojdem domov, len neviem ci daco ukaze ked vecer spravim :( lebo zase sa mi troska pustilo ale s normalnou Ms sa to neda porovnat... ci mam pockat do rana? tolko uz vydrzim

tanickaskorokubikova
27. nov 2012

@mirkamirkaa nemam radsej pockat do rana?

moonica
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova necakaj to by ti uz musel ukazat....

tanickaskorokubikova
27. nov 2012

@moonica isto? ved dnes som uz bola milionkrat cikat :( bojiiim

moonica
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova tak sa dohodneme moja ze pockame do ranam ja tu budem od 6 som hore zajtra, idwm na 7mu do prace..

kikasi
27. nov 2012

@zuzana0612 tak co..ako dopadla ta voda..opravil vam to..? dufam, ze ano. mm ma taku pohyblivu pracovnu dobu, robi v rodinnej firme..a tak to aj vyzera, a teraz musi zastupovat kolegu, tak bude robit 6 dni v kuse..ani ho velmi neuvidim.. ☹ , ale vyslo to celkom na dobry cas, bo ked pride mrcha, tak aj tak by sme nesnazilkovali..a keby naaahodou neprisla, tak bude este lepsie 🙂. hej..teraz v zime sa mi zda, ze tam nic nepribuda..aj ked sme na domceku stale. tak dnes sa snad vyspis viac ako vcera 5 hodin. my sme sa akurat vratili z hokeja.. 😀 a od zajtra som takmer "slamena vdova".. 🙂

tanickaskorokubikova
27. nov 2012

@moonica oki tebe prvej pisem :-*

kikasi
27. nov 2012

@zabka888 juj..to ma mrzi, moja 😒 ..ale snad to nebude s mm az take zle..drzim palceky.. 😉 .snazilkujte pekne poctivo..a uvidis, ze to vyjde. ja som teraz celkom v napati.. 🙂

zabka888
27. nov 2012

@kikasi dakujem, bodaj by si mala pravdu 😉 ano? a kedy má prisť mrcha? alebo už mešká?? 😉

moonica
27. nov 2012

@tanickaskorokubikova budem cakat. A ty tak dlho do vecera pracujes?

t1na
27. nov 2012

@misha1986 ahoj tak mi snazilkujeme myslim si ze vo volnejsom tempe ako min.mesiac...co ma aj tesi lebo to beriem tak uvolnene, neriesim a nebudem ani stresovat 😉 tak ti drzim palce a daj vediet ako si dopadla

t1na
27. nov 2012

@mirkamirkaa ahoj chodim tu menej, mam toho nejako vela teraz a zda sa mi ze je to aj dobre 🙂 pomaha mi to nemysliet na babatko, aj ked dnes som mala chvilku taky stav ze teraz to pride 😉 ale ozaj citam vas a sledujem obcas co nove, len menej pisem a aspon sa nesledujem

katka2309
27. nov 2012

@kekezka tak to hadam nejako predychaju a nakoniec sa zacnu aj tesit 😉 a babenko bude velmi milovane

zuzana0612
28. nov 2012

@kikasi ahoj. voda spravená 😵. to si človek nevie predstaviť, kým nezažije, aký je rád potom, že mu tečie voda z kohútika v neobmedzenom množstve 24 hodín denne 😀. hneď som poumývala kúpelku, kuchyňu a podlahy v celom dome. vyprala dve práčky. tak aspoň niečo pozitívne je na tom, že budeš sama 6 dní..... že budeš sama cez ms a nie v inú časť mesiaca. v takých menších firmách je to tak s praconou dobou. my to máme zase tak, že mm "musí" zdvihnúť telefon, keď mu volá šéf aj večer. takže občas sa stane, že mu volá aj o siedmej ôsmej večer alebo v sobotu a tak. on pracuje z domu, takže zase taká výhoda nevýhoda. každá práca má niečo. ale hlavné je, že pracujeme (a dostávame peniaze) 🙂 . a včera som išla spať o pol desiatej. ani panelák som nedopozerala. 😀

misha1986
28. nov 2012

@t1na aj my tento mesiac tak volnejšie, nemyslím na to tak ako minulý mesiac a ani sa tak nesledujem zatial 😉 držím nám palčeky nech to už tento mesiac vyjde 😉 to budú VÁNOCE 😀 krásne

moonica
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova Uz ta tu cakam zlaticko 😉

dasiacik
28. nov 2012

@moonica @tanickaskorokubikova
Aj ja cakam 😀

sarin
28. nov 2012

baby ste tu niektore, ktore ste robili ovu testy? mali ste ich niekedy biele ako sneh? vsak ja sa tych dvoch ciarok ani na ovu teste nedockam :(

ivka219
28. nov 2012

baby hlasim sa , tehotenstvo vcera ultrazvukom potvrdene 🙂

moonica
28. nov 2012

@ivka219 Gratulujem 🙂 A v kolkom tt si ?

mirkamirkaa
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova Ahoj moja tak ako testla si?

moonica
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova Kde siii, vsetci na teba cakaaaame

sarin
28. nov 2012

tanicka sa este asi neozvala co? 😀

misha1986
28. nov 2012

napína na nás 😀

19mirka24
28. nov 2012

Babule stale Vas tu citam ... a nemyslite ze by ste to snazilkovanie mali menej prezivat, sak tie vase polovicky musia z vas byt na nervy .... aky ma vyznam v jednom kuse ocikavat testy a pchat to na net ... sak prvy trimester je najkritickejsi kedy sa moze zvrtnut vsetko z jedneho dna na druhy a potom to tu budete dalsieho pol roka oplakavat .... nemyslite ze ked sa tym Vasim malym drobcekom bude chciet tak pridu 🙂

dasiacik
28. nov 2012

🙂

misha1986
28. nov 2012

@19mirka24 na to je modrý koník a toto fórum, ked nechceš nemusíš sem písať a a ni chodiť, nie??? moja polovička z toho nie je na nervy..... jemu o tom čo robím nevešiam na nos ale tu babám 😀 však babule????

sarin
28. nov 2012

@19mirka24 mozno na tom je nieco pravdy... a vy uz sa kolko snazite?

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@moonica ahoj mojka bola som sice hore od siestej ale musela som ist pomoct svokre stahovat...test negativny ale mrcha stale slabunka uplne mi staci intimka tak neviem 😒