Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa máš pravdu moja, aj lutujem že som tak vobec šla-verím samej sebe ved aj doktory sa môžu mylíť a vystrašiť nás a nemusí im ani dobre to sono ukazovať.... kašlem aj na ovu testy- dnes som ráno v hypermarkete chcela kúpiť ale za jeden dať 4€ vravím NIE!!!!
@misha1986 áno minulý mesiac čo som mala MS dostať som nedostala a meškala 7 dní, tehotná som vtedy vedela že niesom tak som šla k lekárovi a dal mi vyvolávačku a potom do dvoch dní som tie krámy dostala a keď skončili sme sa začali snažiť. a teraz zas meškajú čo som ale čakala lebo šak po vyvolávačke čo iné, lenže vtedy u doktora povedal keď mi robil ultrazvuk že je tam všetko nachystané na odchod ale nechce sa to spustiť aj sliznica že bola vysoká a tak, takže tá injekcia tomu dopomohla no a teraz neviem zas čo je, príznaky nemám žiadne teplotu meriam ale klesám z 36,9 na 36,8 takže to asi teho nebude, no a občas ma spichá maternica a mala som aj takú tupú bolesť v podbrušku čo nasvedčuje asi tomu že tie krámy by aj rady prišli ale zas tomu čosi brání 😝 hovorím to budú hormóny
@rica1 moja na vyvolávačku už nechod, iba ti to rozhádže cyklus.....skús počkať prirodzene 😀 aj ked príde neskor, ja ju mávam tiež skoro o týžden posunutú a možno tie bolesti a pichanie bola ovulka, skúšate sa snažiť až kým dojde mrcha? bo možeš mať ovu neskoro ako ja, po mrche skús ísť k dokimu nech sa mrknee či je všetko ok 😉
@misha1986 no pichanie mám až odvtedy ako mi mala prísť, predtým v strede cyklu som mala ovu teda aspoň podľa testov aj hlienu aj bolesti. a keď nepríde tak aj tak pôjdem k doktorovi nech kukne že čo prečo nejde a spraví hormon.profil a spýtam sa hože keď nebudem chcieť vyvolávačku že čo potom či mám proste iba čakať
@misha1986 čo som včera písala že som si robila ten ovu test lebo tých mám doma dosť tak ten bol čistý a čítala som že pri tehotestve by mohol ukázať slabú čiarku a potom silnie tiež tak ako aj tehotest, kamarátke to tak ukázalo ešte skôr ako tehotenský tak preto si myslím že niesom to mám rozhodený cyklus a to by bola aká šupa že by to na prvý krát vyšlo. pobolieva ma brucho a začala aj hlava to sú moje príznaky hlavne to bolenie hlavy už polroka pociťujem pred krámamy bolesti hlavy tak asi sa už chystá.
@misha1986 ved jasne načo preplácať
@moonica ano videla som 🙂 uz si oficialne tehulka 🙂 desiateho budem urcite mysliet na teba 🙂 dam pauzu aj od konika trosku ale neboj teba budem pozorovat trosku ako sa vam bude darit 🙂 Drzkaj sa mi :-*
@rica1 ked klesá tak dostaneš MS podla mna
@mirkamirkaa skúsim ich robiť vtedy ked sa nám nebude dariť 3 mesiace 😉
@tanickaskorokubikova ahoj Tanka ako? ja v poho konečne sme sa včera zacali snažit a nemám už MS
@misha1986 ved nam sa nedarí 3 mesiace december bude 4 mesiac a neberem to tragicky pocuj serkam na to aj tak to neovplyvním ved raz len budem tehu a ked nie tak umele to isti
@mirkamirkaa moja neserkaj na to a umelo orčite nieeeeeeeee, treba sa snažiť furt- my teraz idme na to až takto od 15 DC do mrchy......
@misha1986 my cely cyklus a pred ovu ob den tak som zvedava a co deti umelo su tiež deti takže tak
baby a vy niekedy nemate pochybnosti či naozaj chcete teraz v tomto case dietatko? mna to niekedy tak napadne ako aj dneska že či ja vobec to babo chcem neviem ci mi sibe alebo je to ok alebo sa mam dat liečiť hm???????????????
@mirkamirkaa nie ani na chvilu nevaham, ale to bude tym ze som 5 rokov nanho muza prehovarala a nebyt strachu zo zlej cytologie tak ho este prehovaram...
@mirkamirkaa tak to je dobre ked sa tak snažíte, ja nemám ani hlien žiadny len taký biely hustý ale len troška....... no aj ja mám pochybnosti a aj strach ako to zvládnem, ale tak to city sa hormónmi zmenia 😀 ked budeme tehu
@mirkamirkaa
Ja si myslim,ze je to normalne.Teda,pokial su to take
pochybnosti v suvislosti s tym,ze sa bojis ci budes
dobrou maminkou,ci to financne budete zvladat,ci ho
budete vediet dobre vyvhovat,atd...

@hannah_ držim palčeky moja velmi 😉