icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@misha1986 ano ano lebo spermosky v nom preziju 4 aj 5 dni teda do ovulky

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@mirkamirkaa no to ja zakon schvalnosti tyzden pred Ms sa mi nechce a ked dostanem tak by som ho znasilnila stale ked okolo mna prejde 🙂

dasiacik
30. nov 2012

Kočky,keď mám biely hustý hlien tak už je po ovulke? 😒

dasiacik
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova
Aj ja som nadržaná najmä cez menzes 😀 Nemáme my ovulku vtedy? 😀

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@sarin na lavej strane taky vystupok ale oocas plod. dni je hore nemusis dociahnut, skus rano vtedy je nizsie aspon u mna teda 🙂

sarin
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova takze nie v strede?

sarin
30. nov 2012

@dasiacik presne aj ja cez menzes.. ale som si ovu testami potvrdila ze nemam 😅

mirkamirkaa
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova aj ja to mam tak ale to je asi hrmonmi

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@sarin
@mirkamirkaa presne to som si myslela aj ja ale to je podla mna len znamka toho ze sme ludia, chceme to co prave nemozme mat 🙂

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@sarin neviem ja nemam v strede 😀

misha1986
30. nov 2012

@dasiacik už je po asi, kolký DC si

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@dasiacik kolky Dc si? myslis ze uz mohla byt?

dasiacik
30. nov 2012
mirkamirkaa
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova presne vtedy to chceme kedy nemožme to je na infarkt

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@dasiacik a robis ovu testy alebo podla coho vies?

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@mirkamirkaa no katastrofen ale tak co narobime 🙂 aspon ze dnes uz mozme 🙂

dasiacik
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova
Neviem 😀 Len si myslím.Dnes som už mala biely hustý výtok a ten už asi plodný nieje 😒 😀

erika7689
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova Tak ja mam dníčky dostať v nedelu...tak uvidíme...potom napíšem či prišli, ale test predvčerom bol negatívny :( a od Nového Roka držím palčeky 🙂

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@dasiacik no asi nie ale e3te by som to dnes poistila 😎

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@erika7689 tak budem drzat palce aby v nedelu nedosla a v pondelok cakam //

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@erika7689 a dakujem 😉

lenuskaa33
30. nov 2012

ahojte, môžem sa spýtať ako dlho sa už snažite?? 🙂

katka2309
1. dec 2012

tak sa hlasim s 1DC ☹ ....mrcha prisla ukazkovo nacas ako pri HAK a dokonca aj bez priznakov....jedina vyhoda je, ze sa mozem nasypat paralenom a poriadne si preliecit chripku....dneska nejaka depka 😔

misha1986
1. dec 2012

@mirkamirkaa ahoj moja kde si??? ja som z tohto cyklu taká smutná ako som bola u toho doktora, dnes som 16DC a hlien nikdy skor furt suchooooooooooo. tak som sa nasrala a napísala dokimu maila, som zvedavá či odpíše

mirkamirkaa
1. dec 2012

@misha1986 ahoj moja tu som teraz som sem prisla , možno este len pride hlien,ja si idem uvarit alechemilku a kukat telku konečne pokoj a prečítam si knihu,že Učiteľ lásky celkom zaujimava je

mirkamirkaa
1. dec 2012

@misha1986 a miši vobec nemylsi na to čo ti povedal doktor serkaj na neho a čo robis?

katarina101
1. dec 2012

ahoj dievčatá...chcela by som sa kvam pridať s mojou skusenostou...čítla som si vaše príspevky a poviem vám že to až moc riešite...moc sa sledujete a snažíte...ved sa len pokušate niekolko mesiacov... ak si myslíte že toto riešenie a sledovanie nema vplyv na vaše v nutro na váš organizmus tak sa mílite...týmto nerobíte tlak len na svoj organizmus ale aj na vašich mužov...a spermie su velmi citlivá záležitosť.... sexujte ked mate chut a ked vas to baví a určite sa vám to podarí...ja som si tým prešla, aj my sme sa snažili a tlačila som na manžela až kym som pochopila že si to nevychutnavame ani jeden a a všetko je na silu...len ja som sa začala obavať že niečo nieje v poriadku tak po trištvre roka snaženia a moja mrcha chodila raz za 3 mesiace riešila som to s lekarom a hormonmi a ani to nestačilo nakomiec sme skončili v martine v centrume pre asistovanu reprodukciu ...bolo to namahave a ťažke aj na psychiku...a až ked som to prestala riešiť a chystala sa psychicky na umele ta sa nam podarilo splodiť babetko...ale tiež to bolo až 3 inseminacii ked som to prestala riešiť....tak ak vám môžem poradiť prestante sa sledovať a sustredte sa na to aby ste boli v pohode a váš sex vas tešil...ešte je strešne priskoro pre vás sa týmto zaoberať...viem že je to ťažke ale treba veriť nam sa podarilo po 3 rokoch a som šťastna...🙂 tak držim palce nech aj vy už čoskoro zažívaze ten nadherný pocit....🙂

mirkamirkaa
1. dec 2012

@katarina101 ahoj to že si tu piseme neznamena ze sa sledujeme az prilis a ze si sex neuzivame 😉 a ze nasi priatelia a muzi si to neuzivaju tiez alebo ze nedajboze su v nejakom strese z toho chudacikovia

ivnik
1. dec 2012

@katarina101 presne tak , my sme nič nesilili a po 3 mesiacoch sa nám hneď podarilo 🙂 Treba nechať tomu voľný priebeh a užívať si sexík 🙂

ivnik
1. dec 2012

@mirkamirkaa tomu ver, že sú moj bol v strese, keď videl, že som zas na fórume Modrý koník a že mi to neprospieva. A mal pravdu 😉 Radšej sme sexíkovali a podarilo sa 🙂