icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sarin
3. dec 2012

@rica1 ked su PCO tak nie mierne pozitivny, ale riadne pozitivny vychadza a dlhsi cas.. takze mierna pozitivita u ovu testu je negativita 🙂 nestrachuj sa hned

sarin
3. dec 2012

@rica1 ty mas ruzove spinenie a slabu ciarku an OVU testoch??? a skusala si tehu test?? 🙂

nelabela
3. dec 2012

baby prosim poradte...v piatok bol folik 21mm a pichol mi pregnyl, v sobotu bola teplotka 36,6 a nedelu 36,8....v sobotu vecer i nedelu som mala ovu bolesti, od soboty krcok vysoko, ale dnes mam zas teplotu 36,5 a krcok stale vysoko a to mam dnes 16DC a mam si dat uz dufik.... co mam spravit? do kolko byva ovulka po pregnyle, mam si dat ten dufik ci nie?????som z toho blazon, poradte a este v sobotu som robila ovu test a pozitivny hned.... zeby som bola dnes 2DPO? a teplota tak klesne? ja neviem vazne, nechcem nic pokazit tym dufikom, ale ak uz ovulka bola, tak by bolo dobre si ho dat, nie? a graf

http://www.fertilityfriend.com/home/3fa681/

rica1
3. dec 2012

@sarin ahoj, skúšala v sobotu tehote, čisto biely, a ovu test v nedeľu slabšia čiarka, dnes ružovo.. to bude dáka búda uvidím ako sa mi krámy rozbehnú

rica1
3. dec 2012

@sarin ok , no uvidím čo to toto je🙂

t1na
3. dec 2012

@misha1986 ahoj ja uz nechapem svoje telo, ani ja nemam pocit ze bola...hlien nikde...ozaj neviem...

misha1986
3. dec 2012

@t1na moja no ani ja, minulý mesiac som mala ten natahovací hlien aj bolesti cca na 18DC ale nesnažili sme sa vtedy, a ani som nevedela že vtedy treba. a teraz ked ho cakam tak nikde, dnes som 18DC tak uvidím aký bude ovu test dneska.

mirkamirkaa
3. dec 2012

@t1na
@misha1986 cawte baby ako?

misha1986
3. dec 2012

@mirkamirkaa ahooooooooooj ved to že nijako 😠 tento mesiac asi anovulák alebo čo???no uvidím na ovu testoch do stredy

t1na
3. dec 2012

@mirkamirkaa ahoj tak ja vobec netusim kedy mam ovulku...nejako nesledujem, ani neviem ale asi nebola este a ty ako?

hannah_
3. dec 2012

@misha1986 mne druhu ciarocku bolo pekne vidiet, mavam ju dost silnu asi 4-5 dni pre ovu a veru aj hlienik bol 🙂 Hmm...no tak neviem v tvojom pripade, ale urcite este nic nie je stratene. Ake mavas cykly? Veru ms neocakavam okolo 31DC cize 13. decembra. Este mam vela roboty v praci, tak na to aspon nebudem mysliet 🙂

misha1986
3. dec 2012

@hannah_ minule som mala 33 dnový no možno bude anouvulačný, ja som mala tie čiarky dosť viditelné tak dúfam že do stredy bude silná to budem 20Dc

zabka888
3. dec 2012

@misha1986
@mirkamirkaa ahojte baby tak ako sa vám darí? nejako nemám čas sem ani chodiť čítať 😖 ja som dnes dostala mrchu a to som ju čakala až vo štvrtok, tak som o to viac sklamaná 😒 minulý mesiac mi 2 dni meškala, tento mesiac prišla zas o 4 dni skor,joooj neviem akási som rozhádzaná 😒 a vy ako čo nové? 🙂

hannah_
3. dec 2012

@misha1986 urcite bude, mozno ti to skace tak ako mne, aj ja som si uz myslela minuly cyklus ze nebude a bola 22DC, takze pohodicka, hlavne klud 🙂

misha1986
3. dec 2012

@hannah_ dakujem moja, no može ešte byť....... a pred tým 22DC si mala aspon hlienik???a vtedy ste sa nesnažili či ako, ked si vedela že je ovu

hannah_
3. dec 2012

@misha1986 hlienik som mala, ale vtedy sme sa este nesnazili, toto som len ja testovala, ze ci vobec mam ovu 🙂

mirkamirkaa
3. dec 2012

@misha1986 ale hej anovulak cosi, ver tomu že je to ovulak
@t1na ja som 10DC a v pohod eneviem ci ovu nebola vcera nejak skoro ale tak co uz a mozno nie možno som si to len pomýlila

misha1986
3. dec 2012

@mirkamirkaa miri verím že bude, ved doki nič nevravel o anovuláku ked som sa ho pýtala či nahodou nebude anovulák 😉 tak čakám kedy bude 😀 a ty už si mala ovu?????ved mávaš dlhší cyklus

hannah_
3. dec 2012

@zabka888 a urcite je to mrcha? nemoze byt uhniezdovanie?

mirkamirkaa
3. dec 2012

@misha1986 ty no ja neviem co to vcera bolo, taky natahovaci hlien trochu ho sice bolo a krv trochu tak neviem

misha1986
3. dec 2012

@mirkamirkaa moja ty ma vždy vieš povzbudiť 😉 musí nám to už vyjsť........ ako vieš že si už mala ovulu???

mirkamirkaa
3. dec 2012

@misha1986 vyssie som ti napisala ale nie som si ista ci to bola ovu alebo nie jasne,že ta povzbudim stále 😀

misha1986
3. dec 2012

@mirkamirkaa no po mrche také mávam aj ja asi- po sexíku vtedy ked sa na to po mrche vrhneme

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Tak my sa tiež už v podstate tak nesnažíme.Ani sa o tom
už toľko nebavíme,lebo mi to prerastalo cez hlavu.Je
síce pravda,že sa cez ovulku viac sledujem,ale niekedy
ten sexík jednoducho časovo nevyjde,ale nevešám hlavu
🙂

zabka888
3. dec 2012

@hannah_ asi nie lebo mám to dosť silné 😒 uhniezdovaniu sa to podobalo včera 😖

chorucka
3. dec 2012

@mistisa @azzura @gelinka75 @mata_ba Och preco ja musim mat taku smolu na zaciatku cyklu som zacala s clost. mala som 3 dom foliky piatok 26 24 21 mm a dnes po nich zostal uz iba jeden 31mm a lekar povedal ze zfolika nic nebude ze je z neho cysta a z tich dvoch neostalo ani zlte teliesko Inak dnes som 14dc sliznica 6mm Ja neviem naco chodim na monitor ked somnou nic nerobi mal mi nieco pichnut aby bolo nieco z folikou Som dnes nestastna 😢 Dufam ze aspon Vam koceny to ide super

mata_ba
3. dec 2012

@chorucka moja,hlavu hore..to nic..aj lekari sa mozu seknut..mne povedal,ze mi nedorastaju vajicka a este v ten cyklus som otehu..buduci cyklus nabehni za nim skor o den-dva a nech ti pichne pregnyl....bude dobre,neboj...a ja...ja som vypustila MK,pridem,len kuknut IP a upozornenia...uz nemam absolutne chut riesit cokolvek okolo tehu..zacinam byt normalne alergicka na tu temu... 😔

hannah_
3. dec 2012

@zabka888 hmm...skoda :(

azzura
3. dec 2012

@chorucka ahojko, tak to som uz aj ja mala, ale ja som ta tromfla....ja som mala 32mmm akože folik a z neho bola nakoniec cysta a tak sme muslei zrusit IUIcko....zivot je svina. drž sa.
Mne clostil potom zacal blbnut, bude nezaberal, alebo až ma prestimuloval...

zabka888
3. dec 2012

@hannah_ veru škoda :( som tajne čakala, že prekvapím najbližších // pod stromčekom 😒