Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby prosim poradte...v piatok bol folik 21mm a pichol mi pregnyl, v sobotu bola teplotka 36,6 a nedelu 36,8....v sobotu vecer i nedelu som mala ovu bolesti, od soboty krcok vysoko, ale dnes mam zas teplotu 36,5 a krcok stale vysoko a to mam dnes 16DC a mam si dat uz dufik.... co mam spravit? do kolko byva ovulka po pregnyle, mam si dat ten dufik ci nie?????som z toho blazon, poradte a este v sobotu som robila ovu test a pozitivny hned.... zeby som bola dnes 2DPO? a teplota tak klesne? ja neviem vazne, nechcem nic pokazit tym dufikom, ale ak uz ovulka bola, tak by bolo dobre si ho dat, nie? a graf
@mirkamirkaa ahooooooooooj ved to že nijako 😠 tento mesiac asi anovulák alebo čo???no uvidím na ovu testoch do stredy
@mirkamirkaa ahoj tak ja vobec netusim kedy mam ovulku...nejako nesledujem, ani neviem ale asi nebola este a ty ako?
@misha1986 mne druhu ciarocku bolo pekne vidiet, mavam ju dost silnu asi 4-5 dni pre ovu a veru aj hlienik bol 🙂 Hmm...no tak neviem v tvojom pripade, ale urcite este nic nie je stratene. Ake mavas cykly? Veru ms neocakavam okolo 31DC cize 13. decembra. Este mam vela roboty v praci, tak na to aspon nebudem mysliet 🙂
@misha1986
@mirkamirkaa ahojte baby tak ako sa vám darí? nejako nemám čas sem ani chodiť čítať 😖 ja som dnes dostala mrchu a to som ju čakala až vo štvrtok, tak som o to viac sklamaná 😒 minulý mesiac mi 2 dni meškala, tento mesiac prišla zas o 4 dni skor,joooj neviem akási som rozhádzaná 😒 a vy ako čo nové? 🙂
@mirkamirkaa miri verím že bude, ved doki nič nevravel o anovuláku ked som sa ho pýtala či nahodou nebude anovulák 😉 tak čakám kedy bude 😀 a ty už si mala ovu?????ved mávaš dlhší cyklus
@misha1986 ty no ja neviem co to vcera bolo, taky natahovaci hlien trochu ho sice bolo a krv trochu tak neviem
@mirkamirkaa moja ty ma vždy vieš povzbudiť 😉 musí nám to už vyjsť........ ako vieš že si už mala ovulu???
@misha1986 vyssie som ti napisala ale nie som si ista ci to bola ovu alebo nie jasne,že ta povzbudim stále 😀
@mirkamirkaa no po mrche také mávam aj ja asi- po sexíku vtedy ked sa na to po mrche vrhneme
@tanickaskorokubikova
Tak my sa tiež už v podstate tak nesnažíme.Ani sa o tom
už toľko nebavíme,lebo mi to prerastalo cez hlavu.Je
síce pravda,že sa cez ovulku viac sledujem,ale niekedy
ten sexík jednoducho časovo nevyjde,ale nevešám hlavu
🙂
@mistisa @azzura @gelinka75 @mata_ba Och preco ja musim mat taku smolu na zaciatku cyklu som zacala s clost. mala som 3 dom foliky piatok 26 24 21 mm a dnes po nich zostal uz iba jeden 31mm a lekar povedal ze zfolika nic nebude ze je z neho cysta a z tich dvoch neostalo ani zlte teliesko Inak dnes som 14dc sliznica 6mm Ja neviem naco chodim na monitor ked somnou nic nerobi mal mi nieco pichnut aby bolo nieco z folikou Som dnes nestastna 😢 Dufam ze aspon Vam koceny to ide super
@chorucka moja,hlavu hore..to nic..aj lekari sa mozu seknut..mne povedal,ze mi nedorastaju vajicka a este v ten cyklus som otehu..buduci cyklus nabehni za nim skor o den-dva a nech ti pichne pregnyl....bude dobre,neboj...a ja...ja som vypustila MK,pridem,len kuknut IP a upozornenia...uz nemam absolutne chut riesit cokolvek okolo tehu..zacinam byt normalne alergicka na tu temu... 😔

@rica1 ked su PCO tak nie mierne pozitivny, ale riadne pozitivny vychadza a dlhsi cas.. takze mierna pozitivita u ovu testu je negativita 🙂 nestrachuj sa hned