Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova
Nič si z toho nerob,tiež nemám šajnu koľko vy 😀 Počkaj,už je december? 😀 Tak teraz po menzese to bude piaty pokus 😅 A vy,cica?
@tanickaskorokubikova
@dasiacik baby ta choroba sa vola toxoplazmoza a moze sa aj narodit chore babo z tejto choroby alebo moze babo zomriet po porode
@mirkamirkaa
Ale,to len počas tehotenstva,keď sa hráš s chorou mačkou,nie?
@dasiacik aj pred zena by sa vobec nemala hrat s mackou.
@mirkamirkaa @erika7689
Ale,prejavuje sa to nejako?Resp.doktorka by už dávno zistila keby to mám,nie?Veď chodím aj na preventívne vyšetrenia a tak...
@dasiacik to sa asi nedá zistiť, neviem, to by som klamala. Ale teta to mala, potratila 3x a po 9tich rokoch sa jej narodil chlapček a ta druha zase nevedela otehotnieť vela rokov kvoli tejto chorobe, ale neviem ako a či jej to zistila doktorka...netuším...ale hlavne sa neboj, nemysli na nič zlé 🙂
@dasiacik Tak to ako keby som seba počula, od malička zbožnujem mačky, všade na pozadí notebooku, mobilu...no priateľ ma v tom brzdí, ked prídem ku starkej, tak len pozerať sa môžem na ne :( a vždy som si aj domov chcela kupiť mačičku, ale už ma to prešlo, kupili sme si psíka a neľutujem 🙂 je to poklad...
A tu je niečo o tej toxoplazmoze: http://www.zdravie.sk/choroba/273/toxoplazmoza
@dasiacik no my by sme teraz mali ist do stvrteho kla ale davame si pauzu, vianoce, stres v robote.... potom od januara 🙂
@dasiacik nezistila by ti lebo to jej msis povedat pri vysetreni krvi ze chces aj vysetrenie na toxoplazmozu. apreco sa toho tak bojis mas macku ci?
@mirkamirkaa
Nebojím,len som zvedavá.A áno,stále máme doma mačky.
Babyyy a @lauritka mam ovu pozitivny test 13DC, ale ze uplne z nicoho nic .... Stale som mala biele testy a teraz ze skoro oci mi vypadli... Btw milujem zeny ktore nam sem idu vysvetlit ako sa nemame sledovat... Len tak pre info... Mna to bavi sa riesit nemam z toho stres... Muzovi to na nos nevesam na to tu mam moje baby @mirkamirkaa a @misha1986 a vsetky ostatne ktorym nevadi ze sa tu riesime. Mna bavi spoznavat samu seba. Fascinuje ma ked zistim, ze fungujem v norme, ze aka akcia spusta aku reakciu... Takze za to, ze sa tu "riesime" este nemusime byt depresivne.. !!
@erika7689 ahoj aj my tak tretí mesiac tak dúfame, že budeme mať ten najkrajší vianočný darček 🙂
@dasiacik nie, ms skoncila isli by sme do stvrteho kola 😉
Ahojte , dnes som 33DC test som si robila v sobotu 31 DC ale negatívny biely ako sneh, teplota mi ale stúpa včera 36,9 dnes 37,1, no a včera čo bolo 32DC som si robola ovu test a vyšla slabšia druhá čiarka. tak ja neviem, naposledy keď som robila ten ovu test možno dáky 30DC tak bol bielučky. brucho ma bolí na dotyk keď si ho stisnem tak je citlivé a k lekárovi sa dostanem najbližšie až vo stvrtok. Ja už fakt neviem čo mi je. :(
Baby tak bola som na wcku a asi sa mi tie krámy púšťajú , už je ružovo 🙂 tak hádam prídu poriadne a môžem potom začať odznova, len ma štve tá stále zvýšujúca sa teplota plus tá slabá čiarka na ovuteste.
ahoj, posledné dva mesiace mi začala blbnúť, minulý krát som mala tú vyvolávačku a teraz som čakala tie krámy že kedy prídu ale posledný sex bol 18.11 to by už bolo uhniezdené podľa mňa všetko . no hlavne nech tie krámy dostanem naporiadok a uvidíme ako sa zadarí bud. mesiac a niekedy v strede cyklu si naplánujem návštevu u gyna aby mi povedal čo vidí na utz. Keby nebol vyšiel ten ovu test mierne pozitívny tak sa neľakám ale čítala som že to vychádza aj vtedy keď sú policistické vaječníky. no už asi čítať nebudem lebo sa to neoplatí :(
@rica1 uvidíš ako sa ti rozbehne, ja mrchu mávam tiež takto na 33 den...... ovu testy vychadzajú poozitívne ked su polycytické vaječníky???? no neviem 😖 veru chod k dokimu aspon budeš vediet na čom si, ja bola v stredu ale dominantný folikul mi nevidel v 13DC dnes som 18DC, tak dúfam že ovu ešte bude cca zajtra abo v stredu, ak nie nevadí budúci mesiac bude!!!!

@dasiacik no ved za detstva mojej mamky urcite tiez nie 🙂 Kolko sa vlastne snazite? urcite si mi to uz pisala ale nepamatam 😀