Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova
No,ze si to ty 🙂 Inak,nepijem,len skusam Tvoju
pohostinnost 😀 Inak,kedy cakas mrsku?
@tanickaskorokubikova
A mozno motyka vystreli 😀 Co kupujes drahemu?A
vobec vsetkym? 🙂
@dasiacik no mozno 😀 😀 drahy je velky fanusik americkeho futbalu takze dostane mikinku a tricko oblubeneho tymu, krsniatkam planujem usit kostymy spevanky a zahrajka kedze na spievankove ficia vo velkom obaja a zbytok este neviem a ty?
@erika7689 tak dáš potom vedieť... ja som mám akurát pozitívny ovulačný test tak uvidíme 🙂
@tanickaskorokubikova
Fiiha 🙂 Tak my si kupujeme odstavovac a este nejake
ponozky,trenky to istia 😀 Moj ma hned v januari narodky,
tam som mu kupila sakra drahe topanky po ktorych tuzi
😀 Neterke nieco s tymi monster hight,ci co to je 🙂 a
synovcovi nejaky tank alebo lietadlo na dialkove,alebo
bager chcel 😀 Mame skrabku na päty 😀 a kozmetiku,
otcovi nejaky sveter,ak najdem na slona 😀
mrcha a hnusna chripka je fakt kombinacia 😖 ...par hodin lezania v posteli je fajn, ale tri dni pozerania vsetkych moznych sitctomov, je tazky vyplach mozgu.....clovek sa normalne tesi do prace 😀
@t1na
@mirkamirkaa baby tento mesiac kašlem na to, lebo z toho asi nebude nič 😢 ani ovulka, ani ovu testy, ani hlienik, to je cistý anovulák......................kašlem na to
@misha1986 sak sa snazite len mesiac .... skus to nechat na nahodu a uzivat si sex bez antiky a akejkolvek ochrany ... my s manzelom sa tesime z toho a neriesime medzitym ci bola nejaka ovulka alebo nie ... milujeme sa ked mame chut a ked bude mat aj to babo chut tak vtedy pride
baby,som po laparke a strasne ma naduva..a bolia ma trocha prsia,moze byt ze som tehu??ale po laparke sme nesexovali.a az den po nej mi vychadzala ovu...tak som uplne na pochybach..dnes som 23DC..
@misha1986 hej citam, že ti nieco je mne bolo vcera alebo predvcerom tak hrozne to je z pocasia asi
@mirkamirkaa neviem či z počasia, ale asi z toho že tento mesiac je o ničom- žiadna ovulka.......... ale tak uvidíme
baby, ja mam 3. den mrchu a som prave zistile, ze v case moznej ovulky mm bude na sluzobke...... takze tento mesiac tiez o nicom 😖 a tak som bola pripravena tento mesiac - nakupene ovu testy, nastudovne vsetko o hlieniku, grepovy dzus v chladnicke ....som dost sklamana, idem si kupit nieco na rozveselenie 😕 .....a to je este len 3. den mrchy! a uz viem, ze tento mesiac NIC! az v polovici januara mozme skusit stastie .... 😠 ...to cakanie ..... 😒
@dasiacik ak najdes taky na slona tak daj vediet kde aby som aj ja mala pre otca 😀 😀 😀 a ty co dostanes?
@tanickaskorokubikova
Nooo,tak ja mam na toto overene Tesco,lebo inde sa
naozaj neda 😀 Ja dostanem odstavovac,ktory si
kupim 😀 A este kabelku 🙂 A ty?

@dasiacik hm... a kavicka??? 😀 😀 😀 😀