icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@dasiacik hm... a kavicka??? 😀 😀 😀 😀

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
No,ze si to ty 🙂 Inak,nepijem,len skusam Tvoju
pohostinnost 😀 Inak,kedy cakas mrsku?

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@dasiacik pod stromcek 😀 😀 😀

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
A mozno motyka vystreli 😀 Co kupujes drahemu?A
vobec vsetkym? 🙂

tanickaskorokubikova
3. dec 2012

@dasiacik no mozno 😀 😀 drahy je velky fanusik americkeho futbalu takze dostane mikinku a tricko oblubeneho tymu, krsniatkam planujem usit kostymy spevanky a zahrajka kedze na spievankove ficia vo velkom obaja a zbytok este neviem a ty?

lenuskaa33
3. dec 2012

@erika7689 tak dáš potom vedieť... ja som mám akurát pozitívny ovulačný test tak uvidíme 🙂

dasiacik
3. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Fiiha 🙂 Tak my si kupujeme odstavovac a este nejake
ponozky,trenky to istia 😀 Moj ma hned v januari narodky,
tam som mu kupila sakra drahe topanky po ktorych tuzi
😀 Neterke nieco s tymi monster hight,ci co to je 🙂 a
synovcovi nejaky tank alebo lietadlo na dialkove,alebo
bager chcel 😀 Mame skrabku na päty 😀 a kozmetiku,
otcovi nejaky sveter,ak najdem na slona 😀

katka2309
3. dec 2012

mrcha a hnusna chripka je fakt kombinacia 😖 ...par hodin lezania v posteli je fajn, ale tri dni pozerania vsetkych moznych sitctomov, je tazky vyplach mozgu.....clovek sa normalne tesi do prace 😀

misha1986
4. dec 2012

@t1na
@mirkamirkaa baby tento mesiac kašlem na to, lebo z toho asi nebude nič 😢 ani ovulka, ani ovu testy, ani hlienik, to je cistý anovulák......................kašlem na to

19mirka24
4. dec 2012

@misha1986 skus sa prestat kontrolovat a uzivat si to viac ... podla mna takto na silu to nebude take jednoduche ... kazda chceme babatko tak si to snazilkovanie uzivaj ale ty sa stale stresujes ovu testami hlienom a pod. sak ked to bude mat prist tak to pride 😉

misha1986
4. dec 2012

@19mirka24 nestresujem, len som chcela vedieť kedy mám ovulku aby som sa na budúci mesiac vedela snažiť.......áno ked to bude mať prísť príde vravím si aj ja, ale nie je zlé vedieť kedy prebieha ovulka 😉

19mirka24
4. dec 2012

@misha1986 sak sa snazite len mesiac .... skus to nechat na nahodu a uzivat si sex bez antiky a akejkolvek ochrany ... my s manzelom sa tesime z toho a neriesime medzitym ci bola nejaka ovulka alebo nie ... milujeme sa ked mame chut a ked bude mat aj to babo chut tak vtedy pride

misena01
4. dec 2012

@misha1986 tu ovulku by som si rada odsledovala aj ja... ale je mozne ze po tej HAK je to telo trosku zmatene... ja som volala lekarovi, kvoli stalym bolestiam podbruska - hovorim si ze sa na mna aspon pozrie ci je vsetko ok - a najblizsi termin som dostala az o tri tyzdne...

allenka33
4. dec 2012

baby,som po laparke a strasne ma naduva..a bolia ma trocha prsia,moze byt ze som tehu??ale po laparke sme nesexovali.a az den po nej mi vychadzala ovu...tak som uplne na pochybach..dnes som 23DC..

misha1986
4. dec 2012

@misena01 možno je, necháme sa prekvapiť a k dokimu chod aj ja som šla aby sa na mna pozrel, inak je všetko ok

michellla
Odpoveď bola odstránená
mirkamirkaa
4. dec 2012

Cawte baby, ako sa matE? ja fajn, vonku je strašna ale strašna kosa u nas

misha1986
4. dec 2012

@mirkamirkaa moja aj u nás.........ja mám dnes nejaké depky 😒

mirkamirkaa
4. dec 2012

@misha1986 hej citam, že ti nieco je mne bolo vcera alebo predvcerom tak hrozne to je z pocasia asi

misha1986
4. dec 2012

@mirkamirkaa neviem či z počasia, ale asi z toho že tento mesiac je o ničom- žiadna ovulka.......... ale tak uvidíme

mirkamirkaa
4. dec 2012

@misha1986 možno ta to prave teraz prekvapi 😀

misha1986
4. dec 2012

@mirkamirkaa moja si zlatá, keby chcelo ale nemyslím

mirkamirkaa
4. dec 2012

@misha1986 musiš veriť moja

lenkaa33
4. dec 2012

baby, ja mam 3. den mrchu a som prave zistile, ze v case moznej ovulky mm bude na sluzobke...... takze tento mesiac tiez o nicom 😖 a tak som bola pripravena tento mesiac - nakupene ovu testy, nastudovne vsetko o hlieniku, grepovy dzus v chladnicke ....som dost sklamana, idem si kupit nieco na rozveselenie 😕 .....a to je este len 3. den mrchy! a uz viem, ze tento mesiac NIC! az v polovici januara mozme skusit stastie .... 😠 ...to cakanie ..... 😒

t1na
4. dec 2012

@misha1986 len si nenahovaraj ze nic z toho...pekne to pust z hlavy tak ako ja...ziaden stres a ked to ma prist tak to pride, zacni chystat vianocne darceky, alebo najdi si nieco co ta zabavi, aspon ti to zbehne

moonica
Odpoveď bola odstránená
tanickaskorokubikova
4. dec 2012

@dasiacik ak najdes taky na slona tak daj vediet kde aby som aj ja mala pre otca 😀 😀 😀 a ty co dostanes?

dasiacik
4. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Nooo,tak ja mam na toto overene Tesco,lebo inde sa
naozaj neda 😀 Ja dostanem odstavovac,ktory si
kupim 😀 A este kabelku 🙂 A ty?

misha1986
4. dec 2012

@t1na moja ved mne to tento mesiac je nejako jedno, nemyslím na to ako minuly mesiac a s darčekmi máš pravdu, už pomaly kupujem 🙂 a ty ako uz bola ovu

tanickaskorokubikova
4. dec 2012

@dasiacik ja dostanem od draheho bundicku a ostatne neviem 😀