Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova
No,ze si to ty 🙂 Inak,nepijem,len skusam Tvoju
pohostinnost 😀 Inak,kedy cakas mrsku?
@dasiacik pod stromcek 😀 😀 😀
@tanickaskorokubikova
A mozno motyka vystreli 😀 Co kupujes drahemu?A
vobec vsetkym? 🙂
@dasiacik no mozno 😀 😀 drahy je velky fanusik americkeho futbalu takze dostane mikinku a tricko oblubeneho tymu, krsniatkam planujem usit kostymy spevanky a zahrajka kedze na spievankove ficia vo velkom obaja a zbytok este neviem a ty?
@erika7689 tak dáš potom vedieť... ja som mám akurát pozitívny ovulačný test tak uvidíme 🙂
@tanickaskorokubikova
Fiiha 🙂 Tak my si kupujeme odstavovac a este nejake
ponozky,trenky to istia 😀 Moj ma hned v januari narodky,
tam som mu kupila sakra drahe topanky po ktorych tuzi
😀 Neterke nieco s tymi monster hight,ci co to je 🙂 a
synovcovi nejaky tank alebo lietadlo na dialkove,alebo
bager chcel 😀 Mame skrabku na päty 😀 a kozmetiku,
otcovi nejaky sveter,ak najdem na slona 😀
mrcha a hnusna chripka je fakt kombinacia 😖 ...par hodin lezania v posteli je fajn, ale tri dni pozerania vsetkych moznych sitctomov, je tazky vyplach mozgu.....clovek sa normalne tesi do prace 😀
@t1na
@mirkamirkaa baby tento mesiac kašlem na to, lebo z toho asi nebude nič 😢 ani ovulka, ani ovu testy, ani hlienik, to je cistý anovulák......................kašlem na to
@misha1986 sak sa snazite len mesiac .... skus to nechat na nahodu a uzivat si sex bez antiky a akejkolvek ochrany ... my s manzelom sa tesime z toho a neriesime medzitym ci bola nejaka ovulka alebo nie ... milujeme sa ked mame chut a ked bude mat aj to babo chut tak vtedy pride
baby,som po laparke a strasne ma naduva..a bolia ma trocha prsia,moze byt ze som tehu??ale po laparke sme nesexovali.a az den po nej mi vychadzala ovu...tak som uplne na pochybach..dnes som 23DC..
Cawte baby, ako sa matE? ja fajn, vonku je strašna ale strašna kosa u nas
@mirkamirkaa moja aj u nás.........ja mám dnes nejaké depky 😒
@misha1986 hej citam, že ti nieco je mne bolo vcera alebo predvcerom tak hrozne to je z pocasia asi
@mirkamirkaa neviem či z počasia, ale asi z toho že tento mesiac je o ničom- žiadna ovulka.......... ale tak uvidíme
@misha1986 možno ta to prave teraz prekvapi 😀
@mirkamirkaa moja si zlatá, keby chcelo ale nemyslím
@misha1986 musiš veriť moja
baby, ja mam 3. den mrchu a som prave zistile, ze v case moznej ovulky mm bude na sluzobke...... takze tento mesiac tiez o nicom 😖 a tak som bola pripravena tento mesiac - nakupene ovu testy, nastudovne vsetko o hlieniku, grepovy dzus v chladnicke ....som dost sklamana, idem si kupit nieco na rozveselenie 😕 .....a to je este len 3. den mrchy! a uz viem, ze tento mesiac NIC! az v polovici januara mozme skusit stastie .... 😠 ...to cakanie ..... 😒
@dasiacik ak najdes taky na slona tak daj vediet kde aby som aj ja mala pre otca 😀 😀 😀 a ty co dostanes?
@tanickaskorokubikova
Nooo,tak ja mam na toto overene Tesco,lebo inde sa
naozaj neda 😀 Ja dostanem odstavovac,ktory si
kupim 😀 A este kabelku 🙂 A ty?
@dasiacik ja dostanem od draheho bundicku a ostatne neviem 😀

@dasiacik hm... a kavicka??? 😀 😀 😀 😀