Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lienka19881 no ved aj ja som ju mala včera a nesexíkovali sme, takže neviem či dnes už nebude neskoro.....a ty vieš že si mala včera ovu???
@misha1986 no ja si nerobim testiky, ale mam ten tester kde sa to testuje pomocou slin... a teraz to testujem 2 mesiac... minuly mesiac hned ako mi to ukazalo ze mam ovu, tak sme to skusili, aj sa zadarilo, ale bohuzial z toho bolo nakoniec biochem.tehu... takze predpokladam ze ovu bola presne vtedy, ked to ukazalo ze je 🙂 no a kedze mam cyklus presny ako hodinky, 24dnovy, takze myslim ze aj ovu je v ten isty den... vcera som sa aj skusila rano testnut, a ukazalo mi to ovu... 🙂 ale sexik sme mali az o desiatej vecer, tak neviem ci z toho nieco este bude...
@lienka19881 aha no aj o takom som pocula, nooooooo tak to je super ze sa vtedypodarilo a potom z toho bolo to biochem tehu, to prečo??? ale tak určite ste to vystihli, no my nie až dneska
@misha1986 no neviem, po troch dnoch meskania ms som si spravila test, vysiel pozitivny, ale na druhy den som zacala krvacat, tak som utekala k lekarovi... ten mi spravil vysetrenie, aj zobral krv a mala som vysledok hcg 12,7 a negativne je ked je do 5, lenze v tom case som uz mala mat hodnoty okolo 100... doktor povedal, ze vajicko oplodnene bolo, len sa bohuzial poriadne neuhniezdilo a tak odislo s meskajucou ms... ale ze to sa uplne bezne stava... ze zena ani nemusi vediet ze je tehu... ja keby som si nerobila test, tiez neviem ze som tehu... myslela by som si ze len meskala mrcha...
@misha1986 ahoj moja, bola som v jednej dedine po poistku na nasu dodávku, preto som tu nebola a o chvilu idem po vianocne gule co mam objednané a po vianočnu stuhu a budem zdobit stromček tu na prevádzke co máma nech aj u nas su už vianoce ked vonku sneží
@misha1986 ale presvihli ked mooonica hovorila že den pred a den po ovu
ahojte koceny .... stalo sa vam ze sa po ovulke jeden dva dni ukazal zase plodny hlien? 😨
@dasiacik no z mojej strany rodina Vianoce neoslavuje takze ja neriesim taku dilemu. No ja mam na stedri den dostat mrchu takze to mate lepsie vy sa mozte tulit k sebe a my sa mozme akurat tak kukat na seba 😀 ajake pekne by to bolo se by ste zamiesili pod stromcekom 😀
@tanickaskorokubikova
Preco neslavuju?A co vy varite vlastne? 🙂
Pochybujem,ze zamiesime.Ty buded mat ovu teraz
niekedy,nie? 😀
@lienka19881 to iste sa stalo mne 🙂 minuli mesiac 🙂 vraj je potom velmi vysoka pravdepodobnost otehotnenia v kratkom case 🙂
@mirkamirkaa no dnes je den po ovu tak dnes ešte asi áno
@dasiacik to je na dlho, proste ine nabozenstvo 🙂 varime klasiku kapustnica, salat, ryba, nic ine ziadne bobalky ani macanky ci jak sa to vola 😀
@tanickaskorokubikova ano? 🙂 tak to by bolo supeeer, keby som si nasla pod stromcekom testik s dvomi ciarockami 🙂 vcera bola ovulka, tak snad sme zamiesili 🙂 a ty mas kedy dostat ms? ze ci sa zadarilo a ci je ta vysoka pravdepodobnost otehotnenia pravdiva 🙂
@dasiacik desiateho by som mala mat tusim 😀
@lienka19881 no ja som od vtedy uz mala mrchu, my si teraz davame pauzy lebo budeme mat v praci fofri a ja budem v strese tak neryskujeme, a je to dobre znamenie to biochem. tehu lebo to znamena ze ovulka prebieha a spermosky plavu 🙂 takze vsetko funguje ako ma 🙂
@dasiacik no pockaj, pockaj pani... ked 24teho ma byt ovu tak mrchu si este nedostala nie??
@tanickaskorokubikova tak dufam ze je len otazka casu kedy spermosky zasa doplavu k vajicku 🙂 juj no bodaj by cim skor nasli svoj ciel 😀 no mozno pri tych stresoch najskor zabudnes na to ze sa snazilkujete a prave vtedy sa podari nie? 🙂
@tanickaskorokubikova
Hm,pockaj,asi zle vypocty 😀 Idem to preratat 😀

@misha1986 no kazdopadne sup na to, snad sa zadari... 🙂 ja som mala vcera ovu, ale sexikovali sme az vecer, tak neviem ci nebolo neskoro...