icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lienka19881
5. dec 2012

@misha1986 no kazdopadne sup na to, snad sa zadari... 🙂 ja som mala vcera ovu, ale sexikovali sme az vecer, tak neviem ci nebolo neskoro...

misha1986
5. dec 2012

@hannah_ áno včera bol pozitívny a nemali sme sexík ani večer ani dnes ráno ☹ vy ste mali sexík hned ked bol pozitívny??? no ja by som počkla až kým mrcha nepríde až potom robila test

misha1986
5. dec 2012

@lienka19881 no ved aj ja som ju mala včera a nesexíkovali sme, takže neviem či dnes už nebude neskoro.....a ty vieš že si mala včera ovu???

lienka19881
5. dec 2012

@misha1986 no ja si nerobim testiky, ale mam ten tester kde sa to testuje pomocou slin... a teraz to testujem 2 mesiac... minuly mesiac hned ako mi to ukazalo ze mam ovu, tak sme to skusili, aj sa zadarilo, ale bohuzial z toho bolo nakoniec biochem.tehu... takze predpokladam ze ovu bola presne vtedy, ked to ukazalo ze je 🙂 no a kedze mam cyklus presny ako hodinky, 24dnovy, takze myslim ze aj ovu je v ten isty den... vcera som sa aj skusila rano testnut, a ukazalo mi to ovu... 🙂 ale sexik sme mali az o desiatej vecer, tak neviem ci z toho nieco este bude...

hannah_
5. dec 2012

@misha1986 my sme hned ako bol pozitivny a este aj v den ovu. Snad stihli potvorky dorast 🙂

misha1986
5. dec 2012

@hannah_ a ked je pozitívny test tak kedy je ovu, ako to je ked som včera mala pozitívny test

misha1986
5. dec 2012

@lienka19881 aha no aj o takom som pocula, nooooooo tak to je super ze sa vtedypodarilo a potom z toho bolo to biochem tehu, to prečo??? ale tak určite ste to vystihli, no my nie až dneska

hannah_
5. dec 2012

@misha1986 vyssie som to uz spominala...vajicko sa uvolni do 12-48 hodin od pozitivneho testu, a este potom zije max. 24 hodin.

misha1986
5. dec 2012

@hannah_ a skusala si robit aj na druhy den testík??? ja skusala teraz a test slabulinký ani nevidno, juuuuuj asi sme to prešvihli ☹

lienka19881
5. dec 2012

@misha1986 no neviem, po troch dnoch meskania ms som si spravila test, vysiel pozitivny, ale na druhy den som zacala krvacat, tak som utekala k lekarovi... ten mi spravil vysetrenie, aj zobral krv a mala som vysledok hcg 12,7 a negativne je ked je do 5, lenze v tom case som uz mala mat hodnoty okolo 100... doktor povedal, ze vajicko oplodnene bolo, len sa bohuzial poriadne neuhniezdilo a tak odislo s meskajucou ms... ale ze to sa uplne bezne stava... ze zena ani nemusi vediet ze je tehu... ja keby som si nerobila test, tiez neviem ze som tehu... myslela by som si ze len meskala mrcha...

hannah_
5. dec 2012

@misha1986 ano...ja mam vzdy dva dni pozitivny, obidva dni je ciarka silnejsia ako kontrolna 🙂

mirkamirkaa
5. dec 2012

@misha1986 ahoj moja, bola som v jednej dedine po poistku na nasu dodávku, preto som tu nebola a o chvilu idem po vianocne gule co mam objednané a po vianočnu stuhu a budem zdobit stromček tu na prevádzke co máma nech aj u nas su už vianoce ked vonku sneží

hannah_
5. dec 2012

@misha1986 nieeee..to este nemusi znamenat, ze ste presvihli...dnes este pekne sup na to...a uvidis, ze sa podari 🙂

mirkamirkaa
5. dec 2012

@misha1986 ale presvihli ked mooonica hovorila že den pred a den po ovu

sarin
5. dec 2012

ahojte koceny .... stalo sa vam ze sa po ovulke jeden dva dni ukazal zase plodny hlien? 😨

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@dasiacik no z mojej strany rodina Vianoce neoslavuje takze ja neriesim taku dilemu. No ja mam na stedri den dostat mrchu takze to mate lepsie vy sa mozte tulit k sebe a my sa mozme akurat tak kukat na seba 😀 ajake pekne by to bolo se by ste zamiesili pod stromcekom 😀

zelovocka
5. dec 2012

@sarin ano je to bežné 😉

dasiacik
5. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Preco neslavuju?A co vy varite vlastne? 🙂
Pochybujem,ze zamiesime.Ty buded mat ovu teraz
niekedy,nie? 😀

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@lienka19881 to iste sa stalo mne 🙂 minuli mesiac 🙂 vraj je potom velmi vysoka pravdepodobnost otehotnenia v kratkom case 🙂

misha1986
5. dec 2012

@mirkamirkaa no dnes je den po ovu tak dnes ešte asi áno

misha1986
5. dec 2012

@hannah_ díky moja dnes idem na to aj ked včera som cítila bolesti, no škoda dúfam že nebude neskoro, dnešný test slabulinký

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@dasiacik to je na dlho, proste ine nabozenstvo 🙂 varime klasiku kapustnica, salat, ryba, nic ine ziadne bobalky ani macanky ci jak sa to vola 😀

lienka19881
5. dec 2012

@tanickaskorokubikova ano? 🙂 tak to by bolo supeeer, keby som si nasla pod stromcekom testik s dvomi ciarockami 🙂 vcera bola ovulka, tak snad sme zamiesili 🙂 a ty mas kedy dostat ms? ze ci sa zadarilo a ci je ta vysoka pravdepodobnost otehotnenia pravdiva 🙂

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@dasiacik desiateho by som mala mat tusim 😀

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@lienka19881 no ja som od vtedy uz mala mrchu, my si teraz davame pauzy lebo budeme mat v praci fofri a ja budem v strese tak neryskujeme, a je to dobre znamenie to biochem. tehu lebo to znamena ze ovulka prebieha a spermosky plavu 🙂 takze vsetko funguje ako ma 🙂

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@dasiacik no pockaj, pockaj pani... ked 24teho ma byt ovu tak mrchu si este nedostala nie??

rica1
5. dec 2012

@misha1986 ja som z toho už tiež jeleň, lebo ja som si fakt myslela že to proste víde na prvý krát, potom ako to robia tí čo sa akože stane🙂 to už majú aké šťastie že sa trafia.

lienka19881
5. dec 2012

@tanickaskorokubikova tak dufam ze je len otazka casu kedy spermosky zasa doplavu k vajicku 🙂 juj no bodaj by cim skor nasli svoj ciel 😀 no mozno pri tych stresoch najskor zabudnes na to ze sa snazilkujete a prave vtedy sa podari nie? 🙂

misha1986
5. dec 2012

@rica1 no moja aj ja som si to myslela , no tak tí majú šťastie že sa trafia

dasiacik
5. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Hm,pockaj,asi zle vypocty 😀 Idem to preratat 😀