icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
5. dec 2012

baby prečítajte si o ovu testoch tu od soldi :https://https://www.modrykonik.sk/fotoblog/soldi/clanok...

dasiacik
5. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Je to ok 😀 Mrchu dostanem buduci utorok,stredu 😀

bubich
5. dec 2012

@moonica chcem sa len podelit so skusenostou, kedze sme mali rovnaky problem s nafukovanim z kyseliny listovej. teraz 4 dni uzivam femibion 800 a o 100% lepsie...a to som dokonca jedla "nafukovacie" jedla a nic mi neni 😀
takze fakt sa nam asi len zle vstrebavala

misha1986
5. dec 2012

@bubich no aj ja by som chcela kúpit feemibion 800 ale zatial čo som bola v lekárnach ho nemali, a ty už si tehu či nie, som nejako pozabudla

ajsenz
5. dec 2012

@misha1986 ja som femibon brala už ako tehotná, a lekárka mi povedala že je dokázané že sa z toho rodia väčšie bábätká... ale ak chcete pred otehotnením tak skôr duphaston a kys.listovú

misha1986
5. dec 2012

@ajsenz kyselinu listovú papám a nafukuje ma z nej , ale femibion je aj pre otehu nie len pre tehu........ a ten duphaston je načo dobrý? je na predpis?

misha1986
5. dec 2012

@moonica ahoj mojaaaaaaa tak včera ovu testík pozitívne obe čiarky rovnako silné , dnes už len slabulinká, žial sme sa včera ani dnes ráno nesnažili, myslíš že dnes by to ešte mohlo vyjsť???

ajsenz
5. dec 2012

@misha1986 no mne dával lekár duphaston a dáva sa aj pred otehotnením. Vraj na udržanie plodu a aby sa dobre vyvíjalo, veľa žien ho berie, no to ti neviem pvoedať ale zdá sa mi že nie je na predpis.

mirkamirkaa
5. dec 2012

@misha1986 moja akurat som dozdobila stromček na predajni a ty co?

misha1986
5. dec 2012

@ajsenz asi je na predpis, kukla som na nete, ale nejdem ho brať-kupim ten femibion alebo len kyselinu............

misha1986
5. dec 2012

@mirkamirkaa jeeeeeeeeeeej moja tak už máte vianoce v robotke, ja som si dnes do robotky doniesla vonavú sviečku vianočnú a zapálila, krásna vôňa..............ja nič, dúfam že dnes sa zadarí ked bol včera pozitívny testík

mirkamirkaa
5. dec 2012

@misha1986 moja neboj ja ti strašne držím prsty a myslim na teba verim,že ti to už vijde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirkamirkaa
5. dec 2012

@misha1986 a aku sviečku aj mne by tu trebalo do predajni

misha1986
5. dec 2012

@mirkamirkaa ďakujem moja si zlatá aj ja tebe držím palčeky nech ti to vyjde, nechceš skúsiť tie ovu testy, lauritka tu z modreho kona ich predáva lacno, keby som to hned vedela tak si od nej objednám a ak nevyjde tak si ich objednám od nej, je dobré vedieť kedy je ovulka, ja už mám aj v tých testoch jasno 😀

misha1986
5. dec 2012

@mirkamirkaa včera som kúpila v hypemarkete jednu, teraz je ich všade plno s takým vianočným motívom: vôňa jablkovo-škoricová no vianočná, hockdde kúpiš za 2-3eurá 😀

misha1986
5. dec 2012

@mirkamirkaa ok moja ja tu dneska končím idem pomalky domkov z práce chystať na Mikuláša a na večer pre mojho mužíčka, drž palčeky nech to dneska vyjde- zajtra ráno píšem ako som dopadla 😀

bubich
5. dec 2012

@misha1986 tak tri testiky vysli pozitivne, ale k dokimu idem az 14.12., ze aby uz bolo vidiet na sone aj. tak pevne verim, ze bude vsetko ok 🙂

mirkamirkaa
5. dec 2012

@misha1986 moja strááááášne ti budem držat prsty nech sa to podari pa moja

misselin
5. dec 2012

@misha1986 duphaston je na predpis 😉

allenka33
5. dec 2012

hmmm,dievcata,vsimla som si,ze ak sa tu niekto novy pripoji k debate,ci uz skor potrebuje rada,alebo nazor,kazda z vas to ignoruje..neviem,preco..ja som tu uz pisala viackrat,ale nie casto dostavam odpoved..tak len tolko moj nazor..samozrejme bez urazky.. 😉

ajsenz
5. dec 2012

@misha1986 no vraj na udržanie plodu a podporu otehotnenia, ja som ho brala ráno aj večer 🙂

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@dasiacik a sak ssnaad nedojde

dasiacik
5. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Ale,dojde 😀 A co nasa Mon? 😀 Ci uz navstevuje
inu miestnost?

moonica
5. dec 2012

@dasiacik
@tanickaskorokubikova nie nieee baby ahojte, ja som dnes cestovala do BA a soferovala aj tam a spat tak som nemala cas sem prist.. do ziadnej inej temy nechodim 🙂

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@dasiacik co ste nesnazilkovali ten mesiac?

moonica
5. dec 2012

@bubich ale ja som brala femibion a z neho ma nafukovalo...

dasiacik
5. dec 2012

@moonica
Veď ja nič 😎 Inak,čo nové?Ako sa cítiš,tehuľka? 😀

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@moonica no este ze tak, ze nas tu nenechas 😀 a si vladala tolko soferovat nebola si unavena?

dasiacik
5. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Čo ja viem,možno 2 krát 😀 Teda,takto-cez menzes by som ho prekotila aj na ceste,po menzese sme skoro stále a cez pravdepodobnú ovu ani moc nie 😝