Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dasiacik ja asi aj skoro dva týždne ale ja mam dlhy cyklus 35dnovy
@mirkamirkaa
No,ja to mam v podstate uz od ovu tento mesiac...
@dasiacik pred mrchou by nemal byť 😲 ibažeby si bola tehu 😲
Ja mavam tie 7 dni pred ms ten biely vytok
@tanickaskorokubikova
Aaale,kdeze 😀 Ja to mam furt 😀
@mirkamirkaa ahoj moja, tak uvidíme či sa včera zadarilo, aj ked mám pocit že už bolo neskoro-alebo ešte len ovu bude????? a ty ako moja, kolký DC si- naposledy si na ktorý DC dostala mrchu? ovu budeš mať tak ako ja asi
Koceny tak vcera som bola u novej mojej zenskej lekarky. 🙂 Uplne fajne, uzasna zena.. Vsetko mi povysvetlovala a kukla sa mi ultrazvukom na vajecniky... vraj som mala den dva dozadu ovulaciu 🙂 Co presne sedí s testami ovulacnymi.Ukazala mi zlte teliesko a na druhom som mala folikul 1,8mm, ten vraj zanikne 🙂 Takze sme sa so snazenim trafili, len ci sa trafi aj plavec 😕
@misha1986 ahoj ja som 12DC cyklus bol 35dnovy, tak som zvedava ja cakam este len ovu na 17DC ako minuly mesiac
@mirkamirkaa moja ak si mala minulý mesiac 35 dnový tak ovu budeš mať ked odpočítš od 35 - 14 dní takže ovu bude na 21DC, skuste sa snažiť na 19, 21 DC 😀 Inak mna dnes bolí celý lavý bok, žeby len ovulka prišla dnes??? pre istotu to dnes ešte poistíme, mrzí ma že pred ovu sme sa nesnazili ☹
@misha1986 ja nemam lutealnu fazu 14 dni ale 18 neviem jak je to možne a ci to vobec moze byt tak, este ovu nebola tak uvidim kedy pride pijem alchemilku 2 mesiac tak uvidime co to spravi teraz
@mirkamirkaa ako vieš že máš takú dlhúú luteálnu fázu? to ti doktor povedal? no tak teda ked máš 18 dnítak presne vieš kedy máš ovu. no som zvedavá na tú alchemilku či zaberia, ja sa dnes chystám kúpiť calibrum babyplan, lebo z listovky ma nadúva a mím zápchu

Baby,ako dlho pred mrchou máte ten biely výtok? 🙄