icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

dasiacik
5. dec 2012

Baby,ako dlho pred mrchou máte ten biely výtok? 🙄

mirkamirkaa
5. dec 2012

@dasiacik ja asi aj skoro dva týždne ale ja mam dlhy cyklus 35dnovy

dasiacik
5. dec 2012

@mirkamirkaa
No,ja to mam v podstate uz od ovu tento mesiac...

tanickaskorokubikova
5. dec 2012

@dasiacik pred mrchou by nemal byť 😲 ibažeby si bola tehu 😲

sarin
6. dec 2012

Ja mavam tie 7 dni pred ms ten biely vytok

dasiacik
6. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Aaale,kdeze 😀 Ja to mam furt 😀

misha1986
6. dec 2012

@mirkamirkaa ahoj moja, tak uvidíme či sa včera zadarilo, aj ked mám pocit že už bolo neskoro-alebo ešte len ovu bude????? a ty ako moja, kolký DC si- naposledy si na ktorý DC dostala mrchu? ovu budeš mať tak ako ja asi

bubich
6. dec 2012

@moonica to faaakt? hm, tak potom mas asi citlivy zaludok uplne alebo co...ale stale beries, ne?

sarin
6. dec 2012

Koceny tak vcera som bola u novej mojej zenskej lekarky. 🙂 Uplne fajne, uzasna zena.. Vsetko mi povysvetlovala a kukla sa mi ultrazvukom na vajecniky... vraj som mala den dva dozadu ovulaciu 🙂 Co presne sedí s testami ovulacnymi.Ukazala mi zlte teliesko a na druhom som mala folikul 1,8mm, ten vraj zanikne 🙂 Takze sme sa so snazenim trafili, len ci sa trafi aj plavec 😕

misha1986
6. dec 2012

@sarin ahoj no vidíš to sa mi páči ked pekne povysvetlujú, no už len čakať či ste sa trafili, ale ked tam bolo to žlté teliesko tak neviem či mrcha nedorazí či ako t je?

sarin
6. dec 2012

@misha1986 vraj zlte teliesko je budto poovulacne alebo tehotenske.... cize 50 na 50.. v podstate to len znamena ze ovulacia prebehla folikul praskol (to je vlastne akoby supka z vajka) a zlte teliesko je to co dava babu vyzivu do 12 tyzdna potom sa vyvinie placenta...

misha1986
6. dec 2012

@sarin moja a podla ovulačných testov ked si mala pozitívny v ten den ste sa aj snažili?

sarin
6. dec 2012

@misha1986 aj v ten den ale ked mas pozitivny ovu test ovulacia nastava po uplynutí 12hodin az do 48 hodin

misha1986
6. dec 2012

@sarin no ja som mala pozitívny test a snažili sme sa až na druhý den ☹ myslíš žeby to mohlo vyjsť???držím palčeky , kedy testuješ?

sarin
6. dec 2012

@misha1986 jasne vsak to akurat na chalana 😀 uplne idealny cas ste sa snazili

misha1986
6. dec 2012

@sarin myslíš, ja som si myslela že už neskoro ☹ však uvidíme ako sa podarilo. aký mávaš cyklus?

sarin
6. dec 2012

@misha1986 19. decembra robim test.. je to dva dni meskania a idem zubarke na rontgen.. inak by som netestovala..

sarin
6. dec 2012

@misha1986 28-31 dni mam cyklus

misha1986
6. dec 2012

@sarin a ovu si mala na ktorý den cyklu??? ja som naposledy mala 33 dnový a mrcha bud 13 aôebo 18. decembra, tak budeme robiť rovnako 19.decembra 😀 ok?

sarin
6. dec 2012

@misha1986 14 alebo 15 som mala ovu

misha1986
6. dec 2012

@sarin no to akurát 28 dnový cyklus 🙂 som zvedavá

sarin
6. dec 2012

@misha1986 aj ja som zvedava 😅 ale uz ma to tak neberie ako minuly mesiac, aj vinko si sem tam dam aj kavicku...

misha1986
6. dec 2012

@sarin no aj ja som teda zvedavá 😀 a kolko sa už snažíte? my ddruhý mesiac po vysadení antiky a minulý mesiac som to ani tak nebrala bo nevedela čo sledovať , nevedela som kedy mám ovu a tak a tento mesiac tiež už lážo plážo, len som čakala na ovu a teraz na mrchu???

sarin
6. dec 2012

@misha1986 no ked neratam minuly mesiac (ked som nemala ani sajnu kedy je ovulka.. a bola v case brania vaginalnych cipkov... cize sme sa nesnazili) tak prvy 😀 😀

misha1986
6. dec 2012

@sarin no tak aj ja prvý , heh .......... to čakanie je hrozné, ale nevadí aj ked nevyjde ďalší cyklus aspon budem vedieť kedy asi bude ovulka budeme a snažiť pred aj cez ovu ale obden!!!

mirkamirkaa
6. dec 2012

@misha1986 ahoj ja som 12DC cyklus bol 35dnovy, tak som zvedava ja cakam este len ovu na 17DC ako minuly mesiac

misha1986
6. dec 2012

@mirkamirkaa moja ak si mala minulý mesiac 35 dnový tak ovu budeš mať ked odpočítš od 35 - 14 dní takže ovu bude na 21DC, skuste sa snažiť na 19, 21 DC 😀 Inak mna dnes bolí celý lavý bok, žeby len ovulka prišla dnes??? pre istotu to dnes ešte poistíme, mrzí ma že pred ovu sme sa nesnazili ☹

misha1986
6. dec 2012

@hannah_ ahoj moja ako máš??? tak včera sme na to šupli tak uvidíme 😲 a ty čo , zatial nič nebadáš dáke príznaky?

mirkamirkaa
6. dec 2012

@misha1986 ja nemam lutealnu fazu 14 dni ale 18 neviem jak je to možne a ci to vobec moze byt tak, este ovu nebola tak uvidim kedy pride pijem alchemilku 2 mesiac tak uvidime co to spravi teraz

misha1986
6. dec 2012

@mirkamirkaa ako vieš že máš takú dlhúú luteálnu fázu? to ti doktor povedal? no tak teda ked máš 18 dnítak presne vieš kedy máš ovu. no som zvedavá na tú alchemilku či zaberia, ja sa dnes chystám kúpiť calibrum babyplan, lebo z listovky ma nadúva a mím zápchu