icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@dasiacik aj ja mam furt ale pred ms by mal byt len velmi malo, aky je? a je ho vela?

mirkamirkaa
6. dec 2012

@misha1986 tak minuly cyklus som mala 17DC ovu a potom mrchu az 35DC tak to je 18dni do vtedy ci to ne tak sa pocita?

mirkamirkaa
6. dec 2012

@tanickaskorokubikova Ahoj Tani ja mam stale pred MS biely vytok a je ho dost, tak potom neviem kolko ho budem mat ked budem tehu co budem peľuchu nosit?

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@mirkamirkaa ja som mala strasne vela vtedy ked mi vysiel pozit. test ale bol iny ako pred ms, bol husty taky natahovaci, lebo pred ms zvykne husty ale skor kremovy...

mirkamirkaa
6. dec 2012

@tanickaskorokubikova ano husty a kremovy nie natahovaci, a ty co ako?

misha1986
6. dec 2012

@mirkamirkaa mojka veru že nie, isto máš ovulku neskor ako 17DC, inak minulý mesiac ste sa snažili dáky 21 a 22 Dc?? skús mojka tak teraz............. mrcha po ovu nastáva za 12-14 dní u niekoho aj za 10 dní

mirkamirkaa
6. dec 2012

@misha1986 tak potom asi neviem kedy mam ovu, serem na to budeme sa snažit kazdy den ako doteraz a uz, mojho stareho su plavce vycvičene takže každý den mu nerobi problem ani im podla mna 😀 😀 😀 😀 😀

mirkamirkaa
6. dec 2012

@misha1986 minuly mesiac bol natahovaci hlien presne 17DC a MS 35DC tak neviem,

misha1986
6. dec 2012

@mirkamirkaa no ten hlien býva pred ovu ale to je dobre že ho máš, ja ho tento mesiac ani nemala len torška ☹ niekedy ho nevidno vonka......... ved jasné treba sa snažiť po celý cyklus no a jedna dobrá a dôležitá rada od dokiho: snažiť sa po celý cyklus ale obden nie každý deň!!!!!!!!!!!!

misha1986
6. dec 2012

@t1na mojka kde si, ako??? snažite o 106? no som zvedavá či nám to tento mesiac vyjde, chcela by som keby sme bábo mali na konci augusta, kedy mám ja narodky, ale ak nevyjde nevadí budúci mesiac by sa mohol zadariť to by sa zas narodilo na naše 1. výročie svadby 🙂 ale tak dúfam, že tento mesiac by aj mohol konečne vyjsť 😀

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@mirkamirkaa u mna zacina ovulka, hlienu megaa vela 🙂 vedierko by sa mi zislo 😀

mirkamirkaa
6. dec 2012

@tanickaskorokubikova to mas dobre,že to mas takto vela hlienu, ja som mala minuly cyklus neviem ci za to moze alchemilka, po pol roku bez natahovacieho hlienu, natahovaci hlien tak osm sa mu tesila strasne tak som zvedava co bude tento mesiac ci bude hlien alebo len ten ciri a riedky ☹

mirkamirkaa
6. dec 2012

@misha1986 ja už neviem z toho vsetkeho ci obden ci kazdy den, boze moj to je tak tazko otehu preboha ziveho ja som už na nervy z toho

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@mirkamirkaa ja mam ciry a natiahla by som ho aj na meter asi 8-D

mirkamirkaa
6. dec 2012

@tanickaskorokubikova to je najlepší do pana ja toto nepoznam vobec v mojom pripade

misha1986
6. dec 2012

@tanickaskorokubikova tak šup na to 😀 a koký DC si, ty máš ovu asi skor, že?

misha1986
6. dec 2012

@mirkamirkaa moja veru asi ťažko a daktoré ktomu prídu ani nevedia ako 😠 no doki povedala jasne prikázal že obden počas celého cyklu ked neviem oulku, ale ked už teraz veiem kedy mám ovu tak sa budem snžiť pred nou , cez ovu a po ovu 😀

mirkamirkaa
6. dec 2012

@misha1986 ja som z toho už jelen, boze nehovor mi,že nase babky si to takto plánovali ako my, a že mali tolko problémov s otehu

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@mirkamirkaa ja mam taky len kazdy druhy mesiac 🙂

misha1986
6. dec 2012

@mirkamirkaa nonemali, ale NIKDY nebrali ATK ako MY!!!!!!!!!!!! a možno sa sledovali, len o tom nepísali nanete ale klebetili medzi sebou, jedna dala rdu druhej a tak to šlo 😀

mirkamirkaa
6. dec 2012

@tanickaskorokubikova aspon kazdý druhy ja ani jeden

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@misha1986 no dnes 10Dc a prvy den hlienik ovu mavam medzi 11a 13Dc tento mesiac sa ani velmi nesnazime 🙂 tento mesiac to ma v rukach len a len moj drahy aby som to nemohla ja ovplivnovat 🙂 Ale akosi sa mi nedari 🙂))) sa nesledovat 😀

mirkamirkaa
6. dec 2012

@misha1986 ved hej nebrali anti, isto klebetili a mozno ked im to neslo zo svojim muzom tak sup ku druhemu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@mirkamirkaa ani alchemika ti nepomohla?

katarinche
6. dec 2012

ahojte, pridavam sa k vam. tiez sme zacali pracovat na babu. aj moj manzel to zatial berie tak, ze ved zeny vzdy tehotneli a rodili deti, tak to nemoze byt ziadna veda a (zatial) neuznava ziadne pozorovania sa, rady a tak. takze aj ja sa snazim nechavat tomu volny priebeh, ale...

mirkamirkaa
6. dec 2012

@tanickaskorokubikova no minuly cyklus som ju pila prvý krát a prvy krát som mala ten natahovaci hlien, ale nie tolko ako ty pises, a teraz som ovu este nemala tak neviem ako to bude tento mesiac, ale ona asi pomaha ta alchemilka

mirkamirkaa
6. dec 2012

@katarinche Ahoj, vitaj medzi nami 😀

jesika26
6. dec 2012

@mirkamirkaa nezabudni na grepový džús pred ovu aspoň 3-4 dni, pomáha na plodný hlienik 🙂

mirkamirkaa
6. dec 2012

@jesika26 mysliš že mi pomoze

jesika26
6. dec 2012

@mirkamirkaa ja som ho pila (100% z ružového grepu), ale samozrejme nezaručujem, že som otehotnela z neho, pila som aj mesiac alchemilku. Keď si to dáš do vyhľadávača, tak aj tam píšu, že je dobrý na plodný hlien. Tak prečo to nevyskúšať???